Νέο μέλος

Tolhs87

Banned
Banned
23 Φεβρουαρίου 2011
84
0
Λαρισα
Καλησπερα σε ολους Γραφω αυτο το θεμα για να με βοηθησετε. καλως η κακως μου δοθηκε το διλημα να διαλεξω ενα απο τα 2 γερμανικα ποιμενικα. Ειναι 50 ημερων και μεσα στην εβδομαδα θα μας επισκεφτει ενα απο τα 2. Θα το παρω απο το παρακατω εκτροφειο .Οσοι παλαιοτεροι εχουν αγορασει απο αυτο το εκτροφειο θα θα ηθελα να μου πουν την γνωμη τους. Νομιζω επιτρεπεται.... Σας ευχαριστω ολους εκ των προτερων

Το εκτροφειο μας
http://www.die3grazien.com/
Τα σκυλακια

leeroy-chilla-pu&#11.jpgleeroy-chilla-pu&#11.jpg

Grifos

Well-Known Member
16 Απριλίου 2011
3.697
316
Δωδεκάνησα
Καλησπερα σε ολους Γραφω αυτο το θεμα για να με βοηθησετε. καλως η κακως μου δοθηκε το διλημα να διαλεξω ενα απο τα 2 γερμανικα ποιμενικα. Ειναι 50 ημερων και μεσα στην εβδομαδα θα μας επισκεφτει ενα απο τα 2. Θα το παρω απο το παρακατω εκτροφειο .Οσοι παλαιοτεροι εχουν αγορασει απο αυτο το εκτροφειο θα θα ηθελα να μου πουν την γνωμη τους. Νομιζω επιτρεπεται.... Σας ευχαριστω ολους εκ των προτερων

Το εκτροφειο μας

http://www.die3grazien.com/
Τα σκυλακια

View attachment 21018View attachment 21019
Για γράψε λίγο τους γονείς

Tolhs87

Banned
Banned
23 Φεβρουαρίου 2011
84
0
Λαρισα
Απο την ιδια γεννα ειναι. οι γονεις τους ειναι οι
Lee-Roy vom st. Michaels Berg -Chilla v.d. Drei Grazien

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.175
3.012
ΑΤΤΙΚΗ
.......γιατί δεν εμπιστεύεσαι τον εκτροφέα να επιλέξει για σένα;:)

Tolhs87

Banned
Banned
23 Φεβρουαρίου 2011
84
0
Λαρισα
χαχαχα Αυτο ακριβως τον ειπα Διαλεξτε εσεις για μενα γιατι εγω δεν μπορω μεσα απο τοση ομορφια :p Θα ηθελα να ρωτισω υπαρχει καποιος τροπος να βρω το pedigree των γονιως τους ? Γιατι στο site δεν τα εχει ενω στα αλλα σκυλια τα εχει (υποπτο ?? )Ακομα αναφερει οτι ο πατερας τους ηταν παγκοσμιος πρωταθλητης 2006 υπαρχει καποιοσ τροπος να διαπυστωθει?? Γενικα εγινε λιγο βιαστικα η επιλογη του εκτροφεα για μερικους λογους.... κ οσο να ναι δεν ειμαστε και πλουσιοι και το ποσο που ζητα ειναι αρκετα υπολογισιμο....

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
To pedigree του αρσενικού είναι αυτό!

Την σκύλα δεν την βρίσκω καν μέσα στα θηλυκά του στην σελίδα του εκτροφείου του!