Νέο μέλος!!!!!.......

Gwgw & "prigkipas"

Well-Known Member
14 Μαρτίου 2011
217
0
Κρήτη
Καλησπέρα σε όλους.... Είμαστε η Γωγώ k ο πρίγκιπας... θα θέλαμε να σας πούμε ένα γεια μιας k είμαστε καινούργια μελοι στο forum σας... έχουμε ακούσει τόσα καλά λόγια που είπαμε να γίνουμε k εμείς μελοι....
Είμαι ο πρίγκιπας & είμαι ένα αρσενικό πομερανιαν 5 μηνών... ευτυχώς είμαι καλόβολος... το μονο του κακό που έχω είναι ότι γαβγίζω συνεχεια όταν πάμε βόλτα, σε όλον το κόσμο k αυτό με κάνει να μην θέλει η μαμά να με βγάζει βόλτα.... γίαυτό γίναμε k εμείς μελοι στο forum σας... μπας k με κάνετε να σταματήσω να σπάω τα νεύρα τις μαμάς μου... Αυτά είχαμε να σας πούμε... Καλο σας βρήκαμε... φιλάκια....

Last edited by a moderator:

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
Καλως ήρθατε!
Πες στη μαμά σου να μη νευριάζει που γαυγίζεις αλλά να σου μάθει τρόπους :p δεν είναι σωστό να αποπαίρνεις τα άλλα σκυλάκια! Με τα αδέρφια σου έτσι έκανες??? :)

agathe

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2011
3.265
114
Σπέτσες
καλώς ήρθες πρίγκιπα και πριγκιπομάνα....

βάλε καμιά φωτογραφία να σε καμαρώσουμε...

Gwgw & "prigkipas"

Well-Known Member
14 Μαρτίου 2011
217
0
Κρήτη
Σας ευχαριστούμε για το καλωσόρισμα... συγνώμη για τα greeklish δεν προσέξαμε οτι δεν επιτρέπονται...
Lara_kouklara δεν φταίω εγώ που τον αποπαίρνω τον πρίγκηπα μου αλλά δεν μπορώ να τον βγάζω βόλτα και να ακούω συνέχεια γαβ γαβ... ζηλεύω τους άλλους που πάνε τα σκυλάκια τους βόλτα και δεν ακούγονται καθόλου!!...

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.795
20.110
Κρατώντας τον στο σπίτι, τον χειροτερεύεις. Δεν εκτονώνεται όσο απαιτείται, βαριέται περισσότερο, γίνεται πιο δύστροπος και η κακιά του συνήθεια επιδεινώνεται. Αν το σκυλάκι έχει εκτροφέα [που το εύχομαι], απευθύνεσαι πρώτα σ' αυτόν. Θα σε βοηθήσει. Συνεχίζεις κανονικά τις βόλτες του, μη σου πω και πιο συχνά. Τον διορθώνεις όταν γαβγίζει και επιβραβεύεις όταν το βουλώνει. Ισως να δοκίμαζες πρώτα, σε πιο ήσυχα μέρη. Να μην έχει τόσο πολύ κόσμο και τρελλαίνεται. Πρέπει να δείξεις μεγάλη υπομονή και επιμονή στην εκπαίδευσή του. Να αρχίσεις, αν δεν το έχεις κάνει ήδη και την βασική του υπακοή. Θα του κάνει καλό.

Gwgw & "prigkipas"

Well-Known Member
14 Μαρτίου 2011
217
0
Κρήτη
mareco μου προτείνεις να τον βγάζω εξω κάθε μέρα μπας και σταματήσει να γαβγίζει συνέχεια???... εδω που μένω δεν εχει ήσυχα μέρη... ασε που έχει και πολλα αδέσποτα και φοβάμαι να τον πηγαίνω μονη μου καπου γιατι ειναι μικρουλης και αυτα μεγαλα και εχω εναν μικρο φοβο.... όταν λες εκτροφέα τι εννοεις??.. ειμαι λιγο ασχετη..... μην με παρεξηγήσεις.... ευχαριστουμε παντως για την απαντηση σου...

chritab ευχαριστουμε για το καλωσορισμα.... να χαιρεσαι και εσυ το πανεμορφο σκυλακι σου....:) :) :)

Veronica

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2010
3.213
6
Always somewhere
www.youtube.com
Βόλτες κοινωνικοποιησης θέλει, να μάθει τα μέρη, τα σκυλάκια της γειτονιάς. Γενικά είναι σκυλιά ειδοποίησης και χαρακτηριστικός ο ήχος του γαυγίσματός τους και μόνο έτσι θα τον ηρεμήσεις. Αλλιως θα πάψει να ειναι καλόβολος....

Καλώς ήρθατε! :D

erni

Well-Known Member
10 Μαρτίου 2011
59
0
Ξάνθη
μιας και λετε για γαβισματα... ο δικός μου ρε παιδια τι παθαινει μολις φαει και γαβγιζει τις κροκετες του??? αντε τον κοσμο και τα αλλα σκυλια το καταλαβαινω,,, αλλα το φαι του???

sevah

Well-Known Member
29 Μαϊου 2009
1.543
4
Ιωαννινα
μιας και λετε για γαβισματα... ο δικός μου ρε παιδια τι παθαινει μολις φαει και γαβγιζει τις κροκετες του??? αντε τον κοσμο και τα αλλα σκυλια το καταλαβαινω,,, αλλα το φαι του???
Τις μαλώνει γιατί τελειώνουν γρήγορα και δεν προλαβαίνει να τις ευχαριστηθεί:D

erni

Well-Known Member
10 Μαρτίου 2011
59
0
Ξάνθη
οχι ρε παιδια... εχει μεσα στο πιατακι του μερικες ακομη και καθεται απο πανω και τις γαβγιζει... εχει πολυ πλακα οταν το κανει αυτο,,, αλλα γιατι να το κανει???

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
όταν λες εκτροφέα τι εννοεις??
απο που το πήρες το σκυλάκι σου? Εννοεί τον άνθρωπο που είναι υπευθυνος για τη γεννηση του κουταβιου σου. Ποιος έχει τη μαμά του?

Πάντως το να το κλεισεις στο σπίτι κατα τη γνωμη μου ειναι οτι χειρότερο. Να κάνεις αυτά που σου είπαν η mareco και η Veronica.

Gwgw & "prigkipas"

Well-Known Member
14 Μαρτίου 2011
217
0
Κρήτη
Lara_kouklara απο αύριο κιόλας θα ξεκινήσω να τον βγάζω πιο συχνά βόλτες... θα τον πηγαίνω σε μια συγκεκριμένη διαδρομή που να μάθει το μέρος για να νιώθει και ο ίδιος πιο οικεία...
τον πριγκιπάκο μου τον έδωσε μια φίλη που γέννηση η σκυλίτσα της... Ο αδελφός μου εχει πάρει μια απο της αδελφές του πρίγκιπα αλλα αυτή δεν γαβγιζει σχεδόν ποτε... ουτε στις βόλτες αλλα ούτε οταν μπαίνει καποιος ξένος στο σπιτι... επειδή ειναι αδελφακια δεν θα έπρεπε να μοιαζουν έστω και λίγο στην συμπεριφορά τους???.....

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
γιατί οι άνθρωποι που είναι αδέρφια έχουν ίδια συμπεριφορά? Άλλωστε μπορεί ο αδελφός σου να το μεγαλωσε διαφορετικά.

Διαβασε το λινκ που σου έβαλε η Σοφία, και πες στη φίλη σου να μη ζευγαρώνει το σκυλάκι της, έχουμε ένα σωρό αδέσποτα, δεν αντέχουμε άλλες ανευθυνες γέννες :( :(

Gwgw & "prigkipas"

Well-Known Member
14 Μαρτίου 2011
217
0
Κρήτη
Ήταν η πρώτη γέννα της μαμάς του πρίγκηπα & όλα τα σκυλάκια πήγαν σε σπίτια φίλων της οικογένειας... δεν νομίζω να την αφήσουν να ζευγαρώσει ξανα... εχουμε κι εμεις 2 θηλυκά στο σπίτι αλλα δεν έχουμε σκοπό να τα ζευγαρώσουμε αν δεν είμαστε σίγουροι οτι θα τους βρούμε ενα σπίτι να μεγαλώσουν σωστά και να μην τα πετάξουν στο δρόμο οταν τα βαρεθούνε...
Εδώ που μένω εγω ειναι γεμάτο αδέσποτα και ειναι ένας λόγος που δεν θέλω να βγάζω τον πρίγκηπα έξω... φοβάμαι μη κολλήσει τίποτα απο τα καημένα ή μη του κάνουν τίποτα...
όσο για το λινκ δεν μου το ανοίγει δυστυχώς... μπορείτε να μου πείτε πως αλλιώς μπορώ να το βρω για να το διαβασω???..

ειλικρινά σας ευχαριστώ για την βοήθεια σας... θέλω να γινω όσο περισσότερο μπορώ καλύτερη "μαμά" για τον μικρο μου...