Νέο μέλος

kostas_1988

New Member
2 Μαρτίου 2011
2
0
γεια σας παιδιά...εγώ δεν έχω σκύλο..είχα 1 όταν ήμουν μικρότερος αλλα δυστυχώς πέθανε..τώρα είμαι φοιτητής και μετά από πολύ σκέψη αποφάσισα να πάρω ένα σκυλάκι...ο τρελός μου πόθος είναι ένα bull terrier..έχω τρελα με αυτό το σκύλο καθώς είμαι και εγώ πολύ ενεργητικώς και αθλούμαι..δυστυχώς όπως προείπα είμαι φοιτητής και δεν έχω εισόδημα και δεν μπορώ να ζητήσω απθ μητέρα μου.."γιαυτο" θα σας παρακαλούσα αν υπάρχει κάποιο κουταβάκι bull terrier που χρειάζεται ένα σπιτικό θα το ήθελα πολύ..

.................................................................................................
Τα greeklish απαγορεύονται από τους κανονισμούς του dogforum.

Last edited by a moderator:

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
Γεια σου :)
Καταρχήν σε παρακαλώ μη γράφεις greeklish γιατί απαγορευεται από τους κανονισμους του φορουμ!
Επίσης μπορείς να κοιτάξεις στις αγγελίες με τα αδεσποτάκια που ψάχνουν σπίτι για να βρεις σκυλάκι. Όμως να ξέρεις ότι το κόστος αγοράς είναι το μικρότερο που θα κάνεις για το σκύλο σου, οπότε σκέψου το πολύ καλά αν θα μπορείς να τον συντηρείς, πριν προχωρήσεις στην αποκτησή του :)

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.535
789
Ξεσσαλονικη!!!
αν θες λοιπον σκυλακι για παρεα στο τρεξιμο κ στο σπιτι,μπορεις να βρεις κ καποιο σκυλι απο καταφυγιο κ ας μην ειναι μπουλ τεριερ.επισης,αντε πες οτι βρηκες ενα σκυλι,πως θα το συντηρησεις?εχει ευθυνη κ εξοδα....σκεψου το καλα!

kostas_1988

New Member
2 Μαρτίου 2011
2
0
εντάξει για τα ελληνίκα..μπορώ να του προσφέρω ένα σπιτικό φαγητό και πάνω απόλα αγάπη...ευχαριστώ για τις συμβουλές!!!

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
Διάβασε τα λινκ που σου παραθέτει η Σοφία, θα σε βοηθήσουν πολύ! ότι άλλο θέλεις εδώ είμαστε! καλο διάβασμα! :)

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.795
20.107
Καλώς ήρθες στο φόρουμ :)

εντάξει για τα ελληνίκα..μπορώ να του προσφέρω ένα σπιτικό φαγητό και πάνω απόλα αγάπη...ευχαριστώ για τις συμβουλές!!!
Οπως δεν στερειώνουν οι ανθρώπινες σχέσεις, μόνο με αυτά τα εφόδια, δεν στερειώνουν και οι σχέσεις με τα κατοικίδιά μας. Καλή η αγάπη, αλλά δεν φτάνει...πίστεψέ με...
Εγώ θα σου έλεγα, να κάνεις υπομονή, και όταν ανεξαρτητοποιηθείς οικονομικά, να πάρεις τον σκύλο των ονείρων σου, όποιος κι αν είναι αυτός. Αυτό που πρέπει να μάθεις πρώτα απ' όλα, είναι ότι ποτέ δεν παίρνουμε σκύλο από pet shop ή από αγγελίες ή από γνωστούς. Κυρίως, όταν ψάχνεις για συγκεκριμένη ράτσα. Το μόνο επιθυμητό μέρος, είναι ένας καλός εκτροφέας της φυλής που σε ενδιαφέρει. Ισως εναλλακτικά και για να μπαίνεις και σιγά-σιγά στο παιχνίδι, να μπορούσες σε συνεννόηση με κάποιο καταφύγειο, να φιλοξενήσεις για όσο καιρό θέλεις, κάποιο σκυλάκι. Αν οι άνθρωποι του καταφυγείου βοηθήσουν με τυχόν ιατρικά θέματα που μπορεί να προκύψουν, τότε το σπιτικό φαγητό και η πολύ σου αγάπη, μπορεί να είναι και υπερ-αρκετά για ένα εγκατελειμένο σκυλάκι.

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
Ισως εναλλακτικά και για να μπαίνεις και σιγά-σιγά στο παιχνίδι, να μπορούσες σε συνεννόηση με κάποιο καταφύγειο, να φιλοξενήσεις για όσο καιρό θέλεις, κάποιο σκυλάκι. Αν οι άνθρωποι του καταφυγείου βοηθήσουν με τυχόν ιατρικά θέματα που μπορεί να προκύψουν, τότε το σπιτικό φαγητό και η πολύ σου αγάπη, μπορεί να είναι και υπερ-αρκετά για ένα εγκατελειμένο σκυλάκι.
Αυτό είναι μια πολύ καλή ιδέα :)

sevah

Well-Known Member
29 Μαϊου 2009
1.543
4
Ιωαννινα
Καλώς ήρθες Κώστα. Συμφωνώ και εγώ με την ιδέα της φιλοξενίας σκύλου από καταφύγειο. Άσε που αν ψάξεις πολύ στα καταφύγεια μπορεί να βρεις και κανένα σκυλούνι που να μοιάζει με bull terrier:)