Το όνομα αυτού Άρχοντας .Έχει γεννηθεί 24/11/2010 .Μου είπαν ότι οι γονείς του είναι από Τουρκία (δέν τους είδα) και το πλήρωσα 100ευρό .Αργότερα με διάφορες συζητήσεις περί καθαρόαιμου κατάλαβα πως με έχουν δουλέψει σκέφτηκα να τον επιστρέψω αλλά είχα περάσει μαζί του 10 ημέρες.Το είχε καταλάβει επίσης και ο Άρχοντας ότι κάτι δεν πήγαινε καλά και μου κρατούσε μούτρα.Έτσι άλλαξα συμπεριφορά δέθηκα μαζί του και τώρα πια δεν μας χωρίζει τίποτα. Ως προς το χαρακτήρα του είναι ένα τρομερά ήσυχο ζώο πολύ χαμηλών τόνων,τεμπέλης και αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι ότι γύρο του είναι όλα τόσο γνώριμα σαν να έχει ζήσει τουλάχιστον 10 χρόνια της ζωής του.Ένας γνωστός μου εκπαιδευτής σκύλων μάλιστα μου είπε ότι κάτι τέτοιο δεν έχει τύχει στην καριέρα του.Χαρακτηριστικά μου είπε ότι του θύμιζε τη ταινία The Curious Case of Benjamin Button.Εγώ τώρα είμαι ο Θανάσης είμαι 27 χρόνων και είμαι από ένα χωριό της Ξάνθης το Μυρωδάτο .Δουλειά μου είναι η μουσική και τα αγροτικά.Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρων σας.View attachment 21013View attachment 21014View attachment 21015View attachment 21016View attachment 21017
μιξαρισμενο λεει!!!ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!φιλε μην μασας,ευτυχως δεν εδωσες παραπανω λεφτα!εκανες ο,τι καλυτερο μπορουσες να κανεις με το να τον κρατησεις!δεν ειναι τεμπελης...περημενε κ θα δεις!με το που μεγαλωσει θα ενεργοποιηθει!!!!
αυτος μπορει να σου βγει καλυτερος απο οτι μπορει να περιμενες.....!!! να δεθεις μαζι του, να τον προσεχεις και βγαλε πολλες φωτο γιατι δε θα καταλαβεις για ποτε θα μεγαλωνει!!!!!!!!!! ειναι κουκλος!!!!! να τον χαιρεσαι!!!!!!!!!!!!!!!
Σας ευχαριστώ όλους για τα καλά σας λόγια.Να χαίρεστε και εσείς όλα τα ζωάκια σας.Μακάρι να ήταν όλοι παιδιά σαν και εσάς πιστεύω πως δεν θα υπήρχε δυστυχισμένο κατοικίδιο