Νέο μέλος frosita

frosita

Well-Known Member
11 Μαρτίου 2009
60
6
Κιλκίς
καλησπέρα σε όλους σας. είμαι νέο μέλος της παρέας σας (σχετικά). Η αλήθεια είναι πως ενώ έγινα μέλος στο site πριν από μερικούς μήνες, μερικές μέρες μετά γνώρισα ένα φοβερό κουτάβι που καταναλώνει το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου μου!!!!! γι αυτό και θα με συγχωρήσετε που άργησα λίγο να δώσω σημάδια ζωής! Ονομάζομαι Φροσίτα και ζω στη Θέρμη λίγο έξω από την πόλη της Θεσσαλονίκης. σπουδάζω ζωική παραγωγή και τον υπόλοιπο χρόνο μου τον ξοδεύω πίσω από τα 2 υπέροχα πλασματάκια των οποίων δηλώνω περήφανη που είμαι ιδιοκτήτρια!!! το φοβερό κουτάβι είναι ένα ημίαιμο από πατέρα ΓΠΣ και μητέρα μια πολύ χαριτωμένη μεσαίου μεγέθους σκυλίτσα που τώρα είναι 5μισι μηνών και ονομάζεται Μόρτης! Στις φότο είναι σε ηλικία 2 3 και 5 μηνών. Το άλλο είναι ο κ.Netscape που είναι άλογο 14 ετών. Αυτά τα λίγα για εμάς, καλώς σας βρήκα και σας ευχαριστώ για τις χρήσιμες συμβουλές που παρέχετε σε αυτό το πολύ όμορφο site.

Attachments

• Love
Reactions: Try2CU

scooby doo

Well-Known Member
25 Φεβρουαρίου 2009
612
3
Ναύπλιο-Αθήνα
Καλώς ήρθατε!! :)
Το σκυλάκι σου είναι φανταστικό, σαν λούτρινο και όσο για το άλογο δεν έχω λόγια.. Τους έχω πολύ μεγάλη αδυναμία και το δικό σου είναι απλά τρομερό!:)

kat201161

Well-Known Member
5 Μαϊου 2009
436
7
ΑΓ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ,ΑΘΗΝΑ
Απλά ζηλεύω!
Που έζησα όλη τη ζωή μου μέχρι τώρα στην πόλη. Που τα παιδιά μου μεγαλώνουν χωρίς αλάνες, χωρίς πράσινο (ή έστω με τα φτωχά πράσινα που έχουν οι παιδικές χαρές και τα ελάχιστα πάρκα), μέσα σε πολυκατοικίες, καυσαέριο και αυτοκίνητα. Που έχω όλη μου την "περιουσία" εδώ και οι συνθήκες είναι τέτοιες που πια δεν μπορώ να φύγω.
Ζηλεύω και χαίρομαι αφάνταστα όλους εσάς που ζείτε λίγο πιο έξω.
Να τους χαίρεσαι και τους δύο, είναι απλά υπέροχοι!!!
Καλώς όρισες:)

Gizmo

Well-Known Member
11 Φεβρουαρίου 2009
563
1
Ηρακλειο Κρητης
Xιελω και γω αλογακιιιιι!!! :D
Να τα χαιρεσαι....και καλως ηρθες

@κατερινα
Ποτε δεν ειναι αργα....εγω επελεξα να κανω 100χιλιομετρα την μερα για να μενω σε χωριο...
Ασυζητητι λιγοτερο αγχος περισσοτερη ηρεμια!!!

dimiv

Well-Known Member
18 Αυγούστου 2008
506
0
50
Αθήνα
πω πω ζήλεψα ,πολύ ωραία όλα- καλώς ήρθες :)

με το άλογο χρησιμοποιείτε το ίδιο χρωμοσαμπουάν ?:D φοβερή φωτό!

Sofi_

Well-Known Member
21 Ιανουαρίου 2009
81
0
Thessaloniki
Τι όμορφη μαυρο-μουρίτσα είναι αυτή??? :D
Καλώς ήρθες Φροσίτα!

Πες μας λεπτομέρειες για το σκυλί και το άλογο....!!

Μόλις χτες αναρωτιόμουν (βλέποντας ένα πρόγραμμα στην tv) πως θα μπορούσαν να τα πηγαίνουν μεταξύ τους, σκύλος και άλογο... αν συμβιώνουν αρμονικά, αν γίνονται φίλοι, αν παίζουν μεταξύ τους κλπ... Περιμένουμε λεπτομέρειες!!!

Last edited:

kat201161

Well-Known Member
5 Μαϊου 2009
436
7
ΑΓ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ,ΑΘΗΝΑ
@κατερινα
Ποτε δεν ειναι αργα....εγω επελεξα να κανω 100χιλιομετρα την μερα για να μενω σε χωριο...
Ασυζητητι λιγοτερο αγχος περισσοτερη ηρεμια!!!
Κώστα μου, στα κοντά πενήντα,στην τελική ευθεία για τη σύνταξη και με παιδιά στην εφηβεία (ακομα!)...είναι πολύ αργά.
Αφάνταστα χαίρομαι όλους όσους δεν ζουν στην Αθήνα. Ελπίζω, εύχομαι και θα βοηθήσω ολόψυχα τα παιδιά μου, αν το αποφασίσουν να μην" εγκλωβιστούν "σε μεγάλη πόλη. Να βάλουν κάτω το χάρτη και να πάνε όπου τραβάει η ψυχούλα τους. Κι εγώ μαζί τους, τότε:)!

frosita

Well-Known Member
11 Μαρτίου 2009
60
6
Κιλκίς
Σας ευχαριστώ ολους για τα καλοσορίσματα! Σχετικά με τις φυλές σκύλων που προτιμώνται αναμεσα στα άλογα πρώτη θέση έχουν τα jack russell αλλά βλέπει κανείς και πολλά labrador. Η αλήθεια είναι πως μερικές φυλές όπως τα rottweiler, pitbull και staffordshire που έχει τύχει να παρατηρήσω από κουτάβια κοντά σε άλογα δυσκολεύονται να προσαρμοστούν με την ιδέα ότι ένα άλογο που τρέχει δεν το κυνηγάμε και σίγουρα δεν το δαγκώνουμε!! :) Παρόλα αυτά είναι καθαρά θέμα εξοικείωσης από νωρίς για το σκύλο. Όλα τα κουτάβια κυνηγάνε και γαβγίζουν τα άλογα ειδικά όταν αυτά τρέχουν ή κάνουν θόρυβο με τα πέταλά τους. Τα άλογα που ζουν σε ομίλους είναι αρκετά συνηθισμένα με την οσμή και τον ήχο σκύλων. Φυσικά αν ενοχληθούν έντονα θα δράσουν σαν θηράματα και θα προσπαθήσουν να "ξεφύγουν" από την απειλή τρέχοντας. Τώρα με τα συγκεκριμένα ζώα, το άλογο έδειξε αρχικά περιέργεια για το κουτάβι αλλά καθώς ο Μόρτης φοβόταν πολύ στην αρχή δεν του έδωσε παραπάνω σημασία μέχρι πολύ αργότερα που ο σκύλος πλησίασε. Τώρα πλέον ακολουθεί το άλογο στις βόλτες, περνάει ανάμεσα από τα πόδια του χωρίς φόβο, κάθεται κοντά του όταν είναι δεμένος και καμιά φορά προσπαθεί και να τον προσκαλέσει σε παιχνίδια όπως θα έκανε με έναν άλλο σκύλο!!!! Το άλογο φυσικά δεν "παίζει" με τον ίδιο τρόπο αλλά δείχνει ενδιαφέρον προσ το σκύλο. Αυτό με κάνει να πιστεύω πως ίσως κατά κάποιον τρόπο αναγνωρίζουν πως είναι ας πούμε μέλη της ίδιας "παρέας".

Υ.Γ. Του αλόγου είναι το φυσικό του το χρωματακι!!! :D

Natassa

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2008
4.700
172
Αθήνα
www.petphoto.gr
καλώς όρισες!!:):)

πάντα ήθελα να αποκτήσω άλογο, αλλά προς το παρόν, κ για πάντα μάλλον, θα αρκεστώ στο να θαυμάζω τα περίφημα αυτά ζώα από μακριά...

frosita

Well-Known Member
11 Μαρτίου 2009
60
6
Κιλκίς
Καλησπέρα και πάλι. (Μετά από πολύυυυυ καιρό που έχω να γράψω στο forum)
Δεν είμαι σίγουρη αν έπρεπε να ανοίξω νέο θέμα για νέο σκύλο ίδιου ιδιοκτήτη...anyway...μετά χαράς και περηφάνιας, θα ήθελα να σας γνωρίσω τη Bijoux!!! Είναι το νεότερο μέλος της οικογένειάς μας και οι φίλοι την αποκαλούν "τύραννο"!!! Είναι pincher, 4 μηνών τώρα και η κάθε μέρα μαζί της είναι μια δοκιμασία. Ήρθε στα χέρια μας τυχαία, χωρίς να γνωρίζουμε τίποτα για τη συγκεκριμένη φυλή, εκτός από τη εξωτερική εμφάνιση. Όπως καταλαβαίνετε η κάθε μέρα μαζί της είναι μια δοκιμασία!!! Κάθεται ακίνητη μόνο όταν κοιμάται, και περίμενα να κοιμάται πολύ περισσότερο...γαβγίζει με τον παραμικρό θόρυβο και δεν συμπαθεί καθόλου τους ξένους. Μαθαίνει όμως εύκολα, έχει ατελείωτη όρεξη για παιχνίδια και βόλτες και είναι υπερβολικά χαδιάρα!! Δεν φοβάται τα άλλα σκυλιά, και έχει πάθος με το φαγητό! Τον Μόρτη δε, τον σέρνει κυριολεκτικά από τη μύτη, το αφτί και όποιο άλλο μέρος του καταφέρει να δαγκώσει, αλλά αυτός μάλλον πάει για όσκαρ υπομονής!!! Γενικώς, είναι ο γλυκός μας τύραννος αυτή η μικρή. Δεν τη έχω γνωρίσει ακόμα στα άλογα (και ο Netscape απέκτησε παρέα!!!!) γιατί τελειώσαμε με τα εμβόλια 4 του μηνός αλλά και γατί φοβάμαι....για τα άλογα :) Πάντως παρόλο που είναι γλυκύτατη, είναι εξουθενωτική η ζωή μαζί της.