Νέο μέλος [Dogo Argentino]

BilltheDogo

Member
3 Σεπτεμβρίου 2012
9
0
Γειά σας και καλώς σας βρήκα. είμαι ο Κώστας και είμαι ιδιοκτήτης ενώς πανέμορφου dogo τον Bill. Πολύ παιχνιδιάρης, δαίμονας, αλλά πέρα από το παιχνίδι κύριος !

arrigo_corso

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2012
1.094
273
Καλώς ήρθες Κώστα :)!!!

Πες μας λίγα πράγματα για τον Bill......πόσο είναι για παράδειγμα, ζει μαζί σου, τον χαρακτήρα του.......

BilltheDogo

Member
3 Σεπτεμβρίου 2012
9
0
O billakos είναι 3 μηνών. Οπώς είπα είναι πολύ υπερκινητικός , ζόρικος αλλά και πολύ παιχνιδιάρης. Έχει σταματίσει τα δαγκώματα στα χέρια ,παντελόνια κλπ και μπορώ να πω ότι με ακούει πολύ.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.795
20.111
Ωραίος!
Μπράβο που δεν του πείραξες τα αφτιά του.
Από ιδιώτη τον έχεις πάρει;

BilltheDogo

Member
3 Σεπτεμβρίου 2012
9
0
έκανα το μεγάλο λάθος και το πήρα από ιδιώτη από Βουλγαρία (περιοχή Βάρνα). Σημασία έχει ότι ο κούταβος είναι υγιέστατος και ζούμε αρμονικά μαζί !

arrigo_corso

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2012
1.094
273
Πολύ μεγάλο λάθος έκανες :(.......

Το κουτάβι σου τώρα είναι υγιέστατο, σε 5 μήνες, σε 1 χρόνο....ποτέ δεν ξέρεις. Αν έχει κληρονομικές ασθένειες μπορεί να στις βγάλει σε οποιαδήποτε ηλικία.

Σου εύχομαι να είναι πάντα γερός και να ζήσετε πολλά χρόνια μαζί!

BilltheDogo

Member
3 Σεπτεμβρίου 2012
9
0
Να 'σαι καλά arrigo ! Έχω έναν διχασμό όμως για την τροφή του. Του δίνω hills large breed. Την τρώει. Αλλά μήπως να του δώσω royal kanin ?

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.795
20.111
Βρίσκεις Hill's;

Αν βρίσκεις και την τρώει και γενικά είσαι ευχαριστημένος, γιατί να την αλλάξεις;

arrigo_corso

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2012
1.094
273
Εγώ του δίνω royal canin από 6 μηνών, τώρα είναι 10,5 μηνών.
Του δίνω και μαγειρευτό όμως ένα γεύμα τη μέρα και ένα ξηρά τροφή.
Είμαι πολύ ευχαριστημένη με τη royal......ωραίο τρίχωμα γυαλιστερό, καλά κόπρανα, καλή αναπνοή, όρεξη για παιχνίδι και πολύ ενέργεια!!!!!

BilltheDogo

Member
3 Σεπτεμβρίου 2012
9
0
με hill's πολλά κόπρανα αλλά επίσης πολή όρεξη για παιχνίδι. Δεν σταματάει καθόλου όλη μερα. Και βλέπω ότι πήρε και κιλά.Θυμάμαι στο δέυτερο εμβόλιο ήταν 4.750 και τώρα 10 κιλά ! Στην αρχή του έδινα hill's medium.Πιο μικρή κροκέτα για να συνηθήσει.

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Kαλως ηρθες :)
Να σου ζησει ο κουραμπιεδακος! Γλυκας!
Στη Βαρνα υπαρχει και καλο εκτροφειο!

BilltheDogo

Member
3 Σεπτεμβρίου 2012
9
0
Τότε ίσως είναι από το εκτροφείο γιατί βούλγαροι μου το έφεραν τον σκύλο. Πάντως pedigree δεν έχει. Hill's έχει και το πέτ σόπ που ψωνίζω και ο κτηνίατρος μου. Απλά στο πέτ σόπ έχει και 12κιλες.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.795
20.111
Hill's έχει και το πέτ σόπ που ψωνίζω και ο κτηνίατρος μου. Απλά στο πέτ σόπ έχει και 12κιλες.
Για ρώτα τους για πόσο καιρό ακόμη θα έχουν;
Αν και μου κάνει μεγάλη εντύπωση. Εδώ αποθήκες με μεγάλα στοκ, και δεν έχουν πια. Οι δικοί σου πως και έχουν, είναι απορίας άξιον :rolleyes:

ippotis

Well-Known Member
24 Μαϊου 2012
320
0
Λάρισα
να τον χαίρεσαι Κώστα:)
γιατί λέτε έτσι ρε παιδιά για την Hill's;
αρχίζει να γίνεται είδος υπο εξαφάνιση;
εδώ θεσσαλία πάντως συνεχίζεις να την βρίσκεις ακόμα και στα περίπτερα που λέει ο λόγος!

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.244
Μέλη
20.024
Νεότερο μέλος
BaNi