Νέο μέλος - Border collie

balaso

Well-Known Member
7 Ιουλίου 2011
234
24
Καλησπερα που υπαρχει εκτροφειο border collie στην Ελλαδα?η καποιο που να γνωριζεται απο εξωτερικο?

Φιλικα Χρηστος

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.795
20.110
Χρήστο καλώς ήρθες στο φόρουμ και μπράβο σου που κάνεις μια σωστή αρχή, ψάχνοντας για εκτροφείο :)

Αυτό που έχεις να κάνεις, είναι να επικοινωνήσεις με τον ΚΟΕ (www.koe.gr) και να ζητήσεις να σου δώσουν λίστα, με δηλωμένες γέννες, αν υπάρχουν στην Ελλάδα. Αν δεν υπάρχουν, τότε θα πρέπει να ψάξεις στο εξωτερικό.
Μια συζήτηση που μπορεί να σε βοηθήσει είναι αυτή:
Πώς διαλέγω εκτροφέα;

και αυτή:
Τι πρεπει να προσεξω σε ενα PEDIGREE;

Καλή έρευνα και...καλή τρεχάλα αν καταλήξεις σε border. Εχεις ιδέα για τις ανάγκες της ράτσας ε; :rolleyes::p

balaso

Well-Known Member
7 Ιουλίου 2011
234
24
Σευχαριστω πολυ για την απαντηση θα το ψαξω.Ναι εχω διαβασει και μαθαινω για της ιδιαιτεροτητες που εχουν

Φιλικα Χρηστος

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.176
3.014
ΑΤΤΙΚΗ
καλημέρα..:)
θα δουλέψεις με το border σου (agillity..κλπ.) ;
ενδιαφέρεσαι για κάποιον ιδιαίτερο χρωματισμό (π.χ. Tρίχρωμο, ασπρόμαυρο ή Blue merle) ....;

balaso

Well-Known Member
7 Ιουλίου 2011
234
24
Καλησπερα ναι θελω να το μαθω agillity και εμενα, και γενικα να ασχοληθω με τον σκυλο εκπαιδευτικα.Μου αρεσει το καφε ασπρο η ασπρο μαυρο,γνωριζεις καποιο εκτροφειο εδω?εχω βρει μονο στο εξωτερικο,

Με εκτιμηση Χρηστος

balaso

Well-Known Member
7 Ιουλίου 2011
234
24
Με agilliti δεν εχω ασχοληθει αλλα απο μικρος προσπαθουσα να εκπαιδευσω τα σκυλακια μου απο ενα βιβλιαρακι μου μου ειχε δωσει καποιος[δεν συμφωνω τωρα με αυτο} και τωρα θελω να ασχοληθω με την εκπαιδευση σκυλων {να βγαλω σχολη εκπαιδευτων σκυλων}