Νέο μέλος - Baron

gavanos

Member
7 Ιουνίου 2012
11
0
Καλησπέρα και από μένα!
Ως νέο μέλος είπα να συστηθώ.
Λευτέρης από Αθήνα λοιπόν, και το καμάρι ονομάζεται Baron. Είναι μποξεράκος, σχεδόν 9 μηνών και είναι φανταστικός. Είχα και στο παρελθόν μπόξερ, και η επιλογή της ίδιας φυλής ήταν μονόδρομος για μένα. :D

Αυτή τη φορά, η επιλογή έγινε από έλληνα εκτροφέα (Αττική), και η εξέλιξή του με κάνει 100% ικανοποιημένο με την επιλογή αυτή.

Το forum το βρήκα από το μέλος dimitris_s2k, (σε τυχαία συνάντηση και γνωριμία στον "pet doctor") o οποίος μου έκανε γνωστή την ύπαρξή του, και τον οποίο ευχαριστώ και από εδώ ;)

Παραθέτω και κάποιες φωτογραφίες :)

Εδώ είναι κάποιων ημερών
00.jpg

Και η εξέλιξη...:
(4 μηνών)

13.jpg

και μια από τις πιο προσφατες:

DSC_0278.jpg

Καλώς σας βρήκα λοιπόν, και θα τα λέμε :)

Y.Γ. Με περιμένει πολύ διάβασμα από ό,τι είδα με μια πρώτη ματιά :p

takisft

Well-Known Member
24 Ιουνίου 2011
4.817
5.038
Αθήνα
Καλώς ήρθες, και να χαίρεσαι τον κούκλο σου.:)

Δεν υπάρχει καλύτερη αρχή για αυτό το φόρουμ, από το να κάνεις αρχικά ένα πολύ καλό διάβασμα στα ήδη υπάρχοντα θέματα....

gavanos

Member
7 Ιουνίου 2012
11
0
Πολύ σωστό, και για να αποφεύγονται τα άσκοπα "διπλά" και "τριπλά" threads με το ίδιο περιεχόμενο...
;)

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.795
20.111
Πολύ σωστό, και για να αποφεύγονται τα άσκοπα "διπλά" και "τριπλά" threads με το ίδιο περιεχόμενο...
;)
Εχει κάνει καλή δουλειά στην ενημέρωση ο Δημήτρης βλέπω :D

Εύγε και στους δύο, μαθητή και δάσκαλο και...

...βεβαίως...καλώς μας βρήκατε κύριοι, Λευτέρη και Baron :)

takisft

Well-Known Member
24 Ιουνίου 2011
4.817
5.038
Αθήνα
Αυτό είναι το λιγότερο (για μένα που δεν είμαι moderator:p).
Εδώ μέσα κρύβεται ένας θησαυρός γνώσεων, που αξίζει τον κόπο να τον ανακαλύψει κανείς με την ησυχία του, διαβάζοντας και κρίνοντας....

gavanos

Member
7 Ιουνίου 2012
11
0

:)
Χεχε αυτό εννοείται! Πέρα από αυτό, είμαι μια δεκαετία χρήστης (και j.admin) σε αυτοκινητιστικό forum, οπότε γνωρίζω από πρώτο χέρι την ύπαρξη 2πλών, 3πλών κλπ threads με το ίδιο περιεχόμενο...άστα!

Αρκετά ξέφυγα από το θέμα όμως...
Σας ευχαριστώ για το καλωσόρισμα! :)

vas

Well-Known Member
16 Μαϊου 2009
2.731
1.070
gavanos να σου ζήσει το σκυλάκι!Θα μπορούσες σε παρακαλώ να μας δώσεις το λινκ του εκτροφέα σου; είναι πολύ ενδιαφέρουσα αυτή η μουσούδα, είναι ακριβώς εκείνο που μου αρέσει,ούτε πολυ πλακουτσωτή ούτε και πολυ μακρυά όμως και θα ήθελα να δω τα δείγματα της δουλειάς του εκτροφέα:)
Επιτρέπεται να το αναφέρεις δημόσια :)

aouimbae

Well-Known Member
7 Μαϊου 2011
1.753
26
Ειχες πει οτι θα μπαινες την ιδια μερα κ η ληδα με ρωταγε συνεχεια που ναι ο φιλος της :mrgreen:

Καλως ηρθατε λοιπον!

vaggelo

Well-Known Member
19 Οκτωβρίου 2011
1.229
1.065
στας ευρώπας
γεια σου γκαβανέ, καλώς το νε και το σκυλί σου κρίμα μωρε κριμα, δεν έχεις ωραίο σκυλάκι και κρίμα
αμα θες μου το δινεις για να ξεπλύνεις τη ντροπή γιατι κρίμα
που μένεις είπαμε;
τι όροφος;
κλειδώνεις;
η πόρτα ασφαλείας;

κρίμα, κρίμα...
(ποιος είπε κάτι για μουσούδα; πολύ συμφωνώ)

Farfallina

Well-Known Member
9 Ιουνίου 2012
111
0
καλησπέρα gavanos.
είμαι η Δήμητρα από τον pet doctor, με το golden retriever...
είπα να μπω και εγώ στο forum.

dimitris_s2k

Well-Known Member
23 Δεκεμβρίου 2011
1.022
192
57
Athens / Marussi
www.facebook.com
Καλώς ήλθες Λευτέρη!

Ο Βαρώνος απίστευτος για μένα που τον είδα και live! Με γέμισε με τα υπέροχα σαλάκια του! Χαχα...

ΥΓ σε ποια φόρουμ αυτοκινήτου? είμαι κιεγω μελος σε δύο πολλά χρόνια! mcog & s2ki...

barbie_s2k

Well-Known Member
8 Ιανουαρίου 2012
241
3
45
Αθήνα - Μαρούσι
Ειχες πει οτι θα μπαινες την ιδια μερα κ η ληδα με ρωταγε συνεχεια που ναι ο φιλος της :mrgreen:

Καλως ηρθατε λοιπον!
Κι εμείς τα ίδια! Για τον ίδιο λόγο κοιτούσαμε αλλά....μπα!
Καλή αρχή στο φόρουμ μας Λευτέρη ( έχεις και το όνομα του μπαμπά μου ).
Όλα καλά με τον Lord Byron?

dimitris_s2k

Well-Known Member
23 Δεκεμβρίου 2011
1.022
192
57
Athens / Marussi
www.facebook.com

Εύγε και στους δύο, μαθητή και δάσκαλο και...
Πως να μην αναφέρομαι βρε Μαρία σε αυτό το υπέροχο φόρουμ? Μας ενημερώνει, μας κρατάει συντροφιά, μας φέρνει πιο κοντά με ανθρώπους που έχουμε ένα κοινό ενδιαφέρον! Γιαυτό και ευχαριστούμε όλους όσουν στηρίζουν αυτήν την προσπάθεια ύπαρξης του!

gavanos

Member
7 Ιουνίου 2012
11
0
gavanos να σου ζήσει το σκυλάκι!Θα μπορούσες σε παρακαλώ να μας δώσεις το λινκ του εκτροφέα σου; είναι πολύ ενδιαφέρουσα αυτή η μουσούδα, είναι ακριβώς εκείνο που μου αρέσει,ούτε πολυ πλακουτσωτή ούτε και πολυ μακρυά όμως και θα ήθελα να δω τα δείγματα της δουλειάς του εκτροφέα:)
Επιτρέπεται να το αναφέρεις δημόσια :)
Καλησπέρα Vas! το link είναι αυτό: Boxers VOLCANO'S SECRET