Νέο μέλος ψάχνει για καλό εκτροφέα μπόξερ.

fenia_nt

New Member
19 Σεπτεμβρίου 2010
3
0
32
Αττική
Καλησπερα,ή μαλλον Καλημερα σας!Με λενε Φενια και ,λογικα, ειμαι η μικροτερη εδω μεσα.Ειμαι μολις 18 χρονων.Λατρευω τα μποξερ απο μικρο παιδι αν και ειχα μια ασχημη εμπειρια με το δικο μου το οποιο και απεβιωσε τελικα πριν 8 περιπου χρονια.Εκεινος ο σκυλος ειχε δωσει νοημα και χαρα στην μονοτονη,παιδικη καθημερινοτητα μου και ακομα και τωρα,μετα απο τοσα χρονια,δακρυζω οταν τον θυμαμαι.Απο τοτε δεν ηθελα να ξαναπαρω σκυλο.Ιδιαιτερα ομως αυτη την εποχη,που τελειωσα με τις εξετασεις και κανω διαφορα ονειρα για το μελλον μου,αποφασισα πως θελω να ενταξω στη ζωη μου ενα μποξερ.Ηταν ερωτας με την πρωτη ματια αυτη η ρατσα!!Ο θειος μου εχει ενα υγιεστατο,πανεξυπνο και πολυ "ανθρωπινο" μποξερ εδω και 6 χρονια και μου εχει προτεινει ηδη εναν εκτροφεα.Παρολα αυτα θα ηθελα να μου προτεινετε και σεις καποια καλα εκτροφεια,εαν γνωριζετε, και τυχον πληροφοριες που μπορει να αγνοω.

Σας ευχαριστω εκ των προτερων!

aggeliki222

Well-Known Member
5 Φεβρουαρίου 2010
2.161
0
Καλως ήρθες Φενια!

Το θέμα εχει ξανασυζητηθεί εδώ :

Μπόξερ δαγκωτό
Εχω κι εγω αδυναμια στα μποξερ, αφου όλα όσα έχω γνωρισει έχει τύχει να είναι πραγματικά υπέροχα σκυλια!

Σε καθε περιπτωση τηλεφωνησε στον κοε
www.koe.gr
για να σου πει ποια είναι τα δηλωμενα εκτροφεια.
Απο κει και μετα καλο θα ήταν να επισκεφθεις όσο το δυνατον περισσότερα μπορείς για να κρίνεις μόνη σου.

Ενα πολύ ενδιαφερον θεμα επίσης είναι αυτό :

ΠΩΣ ΔΙΑΛΕΓΩ ΕΚΤΡΟΦΕΑ ??

Αν θες ρίξε μια ματια!

Last edited:

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
Καλώς Ήρθες Φένια!
Όπως σου είπε και η αγγελική πολύ σωστά διάβασε ενημερώσου.
Μελέτα την φυλή,τα εκτροφεία, τις απαιτήσεις και όταν νιώσεις πως είσαι έτοιμη και βρήκες αυτό που ψάχνεις τότε πάρε τον σκύλο σου ;)

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.794
20.107
Επίσης, στο site του ΚΟΕ, θα δεις ότι τον άλλο μήνα έχει έκθεση. Είναι μια θαυμάσια ευκαιρία, να δεις και να μιλήσεις, από κοντά.

Καλώς ήρθες :)

Να μην σε στενοχωρήσω, αλλά έχουμε και μικρότερα μέλη. Κατά δήλωσή τους τουλάχιστον...;):)