Παιδια καλησπερα. Σημερα το μεσημερι πηγαινοντας με το αμαξι σε δουλειες...πετυχα ενα πολυ μικρο σκυλακι αδεσποτο αλλα θα ελεγα καλυτερα παρατημενο.Εειναι θυληκια κουταβακι. Το πηρα στα χερια μου και ρωτησα δεξια και αριστερα αν ειναι κανενος. Μου ειπαν οτι εδω και καποιες μερες ειναι στη γειτονια μονο του και φοβαται τους ανθρωπους. Με μενα ηταν ηρεμο στην αγκαλια μου. Περιμενα αρκετη ωρα μπας και καποιος με δει να το κραταω αλλα τιποτα...το πηγα στο γιατρο. Μου ειπε οτι ειναι μιξη προφανως σιγουρα απο pitbull και κατι αλλο λογικα τσοπανοσκυλο!Αυτο ειναι πιο φυσικο να το παρατησε καποιος απο καποια γεννα!!Τοθ πηρα αντιπαρασιτικα χαπια και μου ειπε σε δεκα μερες να παω να του κανω εμβολιο και να μη βγει καθολου εξω!!Εγω το εφερα σπιτι και φυσικα με διαβεβαιωσε πως αν ο σκυλος μου ειναι εμβολιασμενος με ολα τα απαραιτητα που πρεπει να του κανουμε καθε μηνα και τριμηνο,δεν εχει προβλημα μονο να μη βγει εξω κανενα και του μεταφερουν καποια ασθενεια!!Σκεφτομαι να το κρατησω,τ ο λυπαμαι πολυ!Ο γιατρος ειπε οτι πολλες φιλοζωικες δυσκολα να δεχτουν κουταβια για λογους υγειας...Τι προτεινετε??