Νέο μέλος στην οικογένεια... για πόσο;

Panagiota_kyr

Well-Known Member
18 Οκτωβρίου 2011
98
0
Παιδια καλησπερα. Σημερα το μεσημερι πηγαινοντας με το αμαξι σε δουλειες...πετυχα ενα πολυ μικρο σκυλακι αδεσποτο αλλα θα ελεγα καλυτερα παρατημενο.Εειναι θυληκια κουταβακι. Το πηρα στα χερια μου και ρωτησα δεξια και αριστερα αν ειναι κανενος. Μου ειπαν οτι εδω και καποιες μερες ειναι στη γειτονια μονο του και φοβαται τους ανθρωπους. Με μενα ηταν ηρεμο στην αγκαλια μου. Περιμενα αρκετη ωρα μπας και καποιος με δει να το κραταω αλλα τιποτα...το πηγα στο γιατρο. Μου ειπε οτι ειναι μιξη προφανως σιγουρα απο pitbull και κατι αλλο λογικα τσοπανοσκυλο!Αυτο ειναι πιο φυσικο να το παρατησε καποιος απο καποια γεννα!!Τοθ πηρα αντιπαρασιτικα χαπια και μου ειπε σε δεκα μερες να παω να του κανω εμβολιο και να μη βγει καθολου εξω!!Εγω το εφερα σπιτι και φυσικα με διαβεβαιωσε πως αν ο σκυλος μου ειναι εμβολιασμενος με ολα τα απαραιτητα που πρεπει να του κανουμε καθε μηνα και τριμηνο,δεν εχει προβλημα μονο να μη βγει εξω κανενα και του μεταφερουν καποια ασθενεια!!Σκεφτομαι να το κρατησω,τ ο λυπαμαι πολυ!Ο γιατρος ειπε οτι πολλες φιλοζωικες δυσκολα να δεχτουν κουταβια για λογους υγειας...Τι προτεινετε??

Eirini-Fontas

Well-Known Member
6 Μαϊου 2009
5.280
709
Θρακομακεδονες
Εαν μπορεις να συντηρησεις δευτερο σκυλο γιατι οχι να μην το κρατησεις?!
Αν παλι δεν μπορεις προσπαθησε να του βρεις μια οικογενεια να το υιοθετησουν.

Παντως μπραβο σου που το μαζεψες και του προσφερεις μια πιο ποιοτικη ζωη!

Panagiota_kyr

Well-Known Member
18 Οκτωβρίου 2011
98
0
Πιστευω πως μπορω να το συντηρησω γιατι ουτως η αλλως ειχα σκοπο για ενα δευτερο σκυλο.Το μονο θεμα ειναι οτι εχω 3 σκυλια τωρα γιατι το ενα ειναι φιλοξενουμενο!! Βεβαια ομολογω οτι ο δικος μου αμεσως το αγαπησε..και το προστατευει τωρα...Εκει που το καταλαβα ηταν οτι πηγα να του βαλω φαγητο και με το ακουσμα μονο του μπωλ του χοροπηδαει..και τωρα δν κουνηθηκε απο τη θεση του ηταν διπλα της συνεχεια...Το ονομα αυτΗς mira απο το miracle...
Να αναφερω οτι οι δουλειες που ειπα στο πρηγουμενο ποστ ηταν να παω σε ενα εκτροφειο στο Κορωπι να δω για jack russell!!Και με σταματησε εκει και ετσι εχω σπιτι μου ενα σκυλακι που νιωθω ακομα περισσοτερο χαρουμενη γιατι το εσωσα απο κακους ανθρωπους, απο επιπολαια χερια και απο καποιο αυτοκινητο!!

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Aπο οτι καταλαβαινω... να σου ζησει!!!!
Βαλε μας και καμια φωτογραφια απο τη μπεμπα :)

Panagiota_kyr

Well-Known Member
18 Οκτωβρίου 2011
98
0
Να ειστε καλα παιδια...!!Θα βγαλω τωρα εχω μονο βιντεο αλλα θα ανεβασω σιγουρα!!Το μεγεθος της ειναι αγνωστο .....πραγματικα εχω απορια...θα ειμαι εδω ομως και θα το χαρω!!

greedy

Well-Known Member
23 Απριλίου 2008
2.314
3
52
Πατρα
Τελικα πολλα αδεσποτα υιοθετουν πολυ καλους ανθρωπους!!!!
Μπραβο κα απο την δικη μου πλευρα για την τοσο υπευθυνη αντιμετωπιση.

Panagiota_kyr

Well-Known Member
18 Οκτωβρίου 2011
98
0
Να σαι καλα σε ευχαριστω πολυ!Θα κανω ο,τι χρειαστει...δεν θα το αφησω ποτε στο δρμο οπως μπορει να εκανε αυτος που το αφησε. Ερωτηση που ξεχασα να κανω στον γιατρο απο ποια ηλικια μπορουμε να το στειρωσουμε?

greedy

Well-Known Member
23 Απριλίου 2008
2.314
3
52
Πατρα
Στειρωση σε θυληκο μπορεις να κανεις 3 μηνες μετα τον πρωτο της οιστρο.
Σε αρσενικο μετα τους πρωτους 8 μηνες.

fani

Well-Known Member
30 Οκτωβρίου 2010
2.468
408
Αθήνα
Οπότε να σου ζήσει και βάλε και φωτογραφίες να την δούμε!!Μπράβο σου πάντος.....

Panagiota_kyr

Well-Known Member
18 Οκτωβρίου 2011
98
0
Στο θηλυκο μου θα κανω...στον frangi δεν ξερω αν χρειαζεται..δεν θα τον ζευγαρωσω ποτε αλλα αφου ειναι ελεγχομενος θα δωα ν υπαρχει αναγκη!!Τελος του μηνα που ειπε ο γιατρος θα τη παω να τη περιποιηθει....σε ελεγχο που της εκανα φαινομενικο παντα δεν εχει τιποτα πανω της!!Τα δοντακια ειναι ακομα μικρα και ασπρα αλλα πρεπει να χε να φαει πολυ καιρο γιατι πειναγε υπερβολικα...Τα νυχακια της ειναι μωρου ακομα...απλως παιδια το ενα νυχακι της στα στο χερακια ειναι μαυρο...οχι μελανιασμενα...και τα πατουσακια ειναι τα μισα ροζ τα αλλα κλασσικα μαυρα!!

Nizinny

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2011
3.210
927
Καναδάς
Μπραβο για την κινηση σου Παναγιωτα και συγχαρητηρια για την ολη σταση σου! :)

Σου ζητω συγνωμη αν ενιωσες οτι σε αδικησα στο αλλο σου θεμα. :oops:

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Άσε τα jack russell τώρα :D...και μπράβο που κράτησες το μικρούλι.
Εύχομαι τα καλύτερα.:)

Panagiota_kyr

Well-Known Member
18 Οκτωβρίου 2011
98
0
Παιδια ευχαριστω πολυ για τα λογια σας!!Ολους !!Nizinny τι ζητας συγγνωμη...οι γνωμες ειναι δεκτες..εγω πρεπει να ζητησω συγγνωμη που αντι να λεω ευχαριστω -με την εγγραφη μου στο φορουμ που εμαθα τοσα-...πιστεψα εστω για λιγο οτι ειχατε αδικο....!!Αφηνω τα παντα stamatia...πριν φυγω για τη δουλεια πηγα να τα δω τα πλασματακια μου και η μικρη ειναι πολυ εξοικειωμένη μαζι μου...χοροπηδαει πανω μου με δυναμη και πεφτει κατω το χαζο....το καλυτερο ειναι οτι με τον "αντρα" μου τον φρανγκι εχουν σχεση παθους...δειτε φωτογραφιες!!!

Last edited: