Νέο μέλος στην αναζήτηση για Κίνγκ Τσάλρλς Καβαλιε

28 Μαρτίου 2011
2
0
Καλησπέρα σε όλους!
Είμαι στην αναζήτηση ενός Κίνγκ Τσάλρλς Καβαλιέρ και διαβάζοντας αρκετά από τα μηνύματά σας εδώ έχω καταλάβει ότι έχει γίνει σοβαρή έρευνα από άλλους χρήστες σχετικά με το θέμα! όποτε ίσως να μπορεί κάποιος να με βοηθήσει να βρώ τον σωστό δρόμο. Αυτή η ράτσα είναι αρκετά ευαίσθητή, απ΄ότι έχω καταλάβει και παρουσιάζουν αρκετά προβλήματα υγείας αν δεν είναι από υγείες γονείς!
Ξέρω ότι έχει ξαναγίνει συζήτηση σχετικά με το θέμα αλλά παρ'όλο που έχω διαβάσει αρκετά μηνύματα σας δεν έχω βγάλει ακρή από που ακριβώς να πάρω το "μονάκριβό" μου!
Μπορεί κάποιος να μου δώσει τα στοίχεια των 2 εκτρωφειών στο Καπανδρίτη και στη Σύρο (απ΄ότι έχω καταλάβει εκεί βρίσκονται οι 2 σοβαρές πηγές!!).
Ευχαριστώ πολύ σε όλους!

Αν και δεν ξέρω πολλά για forum και δεν έχω καθόλου πείρα (είναι 1η φορά που γράφω σε forum...) θα έλεγα ότι είναι πολύ όμορφο το site σας εδώ και κάνετε πολύ καλή δουλειά!:)

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
Καλησπέρα!
Βλέπω ότι έχεις κάνει μια στοιχειώδη μελέτη :)

Τα στοιχεία των εκτροφείων δεν τα ξέρω, αλλά μπορείς να πάρεις τηλέφωνο στον ΚΟΕ http://www.koe.gr/indexmy.htm αυριο το πρωι να σου στειλουν τη λίστα!
Επίσης αν θυμάμαι καλά το μέλος
l.Kyveli
ήταν πριν λίγο καιρό σε αναζήτηση της φυλής αυτής οπότε μπορείς να της στείλεις ένα π.μ. αν θελει να σου δώσει τα στοιχεία των εκτροφείων!

Καλή αναζήτηση κουταβιου!

28 Μαρτίου 2011
2
0
Καλησπέρα σε όλους!
Ευχαριστώ πολύ σε όλους!
Ελπίζω και εύχομαι να βγάλουμε άκρη...
Θα σας ενημερώσω asap!
Adriana

ery

Member
8 Απριλίου 2011
10
0
καλησπερα!!βρηκα και γω το φορουμ προσφατα, στην προσπαθεια μου για συλλογη πληροφοριων και περαιτερω ενημερωση για να αποκτησω μελλοντικα ενα καβαλιερακι!! ενημερωθηκα απο σας για το εκτροφειο της κας δαφνης και ομοφωνα ολοι διαπιστωσα οτι το συστηνετε! θα μπορουσατε να μου δωσετε περισσοτερες πληροφοριες πριν απευθυνθω π.χ τιμη και οτι ακομα κρινετε σημαντικο
θα το εκτιμουσα ιδιαιτερα!!!
ery

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
ery θα πρέπει να μιλήσεις με την εκτοφέα για όλες τις πληροφορίες που θες! Βρες το τηλεφωνό της απο τον ΚΟΕ και επικοινώνησε μαζί της να πας να δεις και τα σκυλάκια της από κοντά!
Δεν το προτείνουμε ομόφωνα όλοι, γιατί απλά δεν έχουμε άποψη όλοι!
Η Kyveli είχε έρθει σε επαφή με την εκτροφέα όταν έψαχνε καβαλιεράκι και το μέλος Hopsi (αν θυμάμαι καλά) έχει καβαλιεράκι από την κ.Δάφνη.

Louna mou

Well-Known Member
3 Δεκεμβρίου 2010
1.966
5
Πειραιάς
Καλησπέρα ! πάντως αν για κάποια περίπτωση δεν μπορείς να αγοράσεις σκυλάκι μπορείς πάντα να υιοθετήσεις ένα αδέσποτο που το έχει μεγάλη ανάγκη ! (υπάρχουν και καθαρόαιμα αδέσποτα )

ery

Member
8 Απριλίου 2011
10
0
euxaristw polu!! h alitheia einai skopeua na apokthsw skulaki mesw pet shop i apo kapoia oikogeneia/idiwth pou exei kavaliareki alla meta apo osa diabasa edw kai suzhthsa peraiterw me atoma pou exoun zwakia apofasisa NA strafw se ektrofea mias kai me endiaferei i sugkekrimenh ratsa
euxaristw kai pali!!
ery

Hopsi

Well-Known Member
9 Φεβρουαρίου 2010
1.182
1
εξωτική Αθήνα
οταν καποιος θελει συγκεκριμενη φυλη προφανως υπαρχουν λογοι περαν του να εχει ενα σκυλακι
Ery εχω δυο καβαλιε εκ των οποιων το ενα απο το εκτροφειο της κυριας Δαφνης. Επειδη κατεξαιρεση μπηκα σημερα στο φορουμ απο υπολογιστη και παντα μπαινω απο κινητο και δεν μπορω για καποιο λογο να γραψω τπτ, οτιδηποτε χρειαστεις, θα χαρω να βοηθησω. Το μεηλ μου ειναι [email protected]