Νέο μέλος στην αγέλη σε μερικές ημέρες!!

Sadah

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2010
779
137
Θεσσαλονίκη
:D υπερήφανοι μελλοντικοί σκυλογονείς εγώ και η
κοπέλα μου η Όλγα σας καλησπερίζουμε! ;) Μόλις ήρθαμε σπίτι από το εκτροφείο σιβηρικών χασκι Γαία λυκαία, από όπου και επιλέξαμε την καινούρια μας κουκλίτσα! Άντε τώρα να περιμένεις μέχρι την μεγάλη στιγμή....:p :p 1 εβδομάδα είναι αυτή που θα πάει θα περάσει!!

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.795
20.110
Με το καλό να σας έρθει η μικρή.
Προλαβαίνετε δεν προλαβαίνετε, να ετοιμαστείτε :)

Sadah

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2010
779
137
Θεσσαλονίκη
Ευχαριστούμε! :D Κοίτα από άποψη χώρου καθώς και αξεσουάρ κτλ είμαστε ήδη προετοιμασμένοι! Ευτυχώς θα έχουμε και τροφή της μικρής και crate από τον εκτροφέα μας οπότε αυτά είναι μια πολύ καλή αρχή!

Bellos

Well-Known Member
28 Ιανουαρίου 2011
124
0
Thessaloniki
Καλώς να την δεχτείτε την μικρούλα!!!Μεγάλη μου αδυναμία τα σιβηρικά χάσκυ, απο ταπεραμέντο μέχρι εμφάνιση!!Μιας και είστε απο Θεσσαλονίκη ελπίζω να την καμαρώσουμε και εμείς την μικρή οταν έρθει η ώρα για βόλτες!!Συγχαρητήρια για την σωστή και ώριμη επιλογή σας να το πάρετε το κουτάβι απο εκτροφείο!!!

Sadah

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2010
779
137
Θεσσαλονίκη
Είχαμε κολλήσει να παρατηρούμε τα κουταβάκια και τη μαμά τον μπαμπά κτλ που δεν είχαμε μυαλό να τραβήξουμε φωτογραφίες... Αφού να φανταστείς πρώτα φύγαμε και μετά το σκέφτηκα! :O χεχε! σίγουρα θα ανεβάσουμε δεν το συζητάω! κ όσο για τις βόλτες εννοείτε..Παρέα θέλουμε κ εμείς! Όσοι από Θεσσαλονίκη, ψηθείτε! :p

Lavernne

Well-Known Member
19 Ιουνίου 2011
1.976
4.034
Περιστέρι
www.facebook.com
Παιδιά σας ευχαριστούμε για τα καλά σας λόγια!! :)
Πραγματικά, δεν θέλαμε να φύγουμε από το εκτροφείο χθες!!
Την μικρούλα μας θα την καμαρώσετε σύντομα,
αρκεί να περάσουν πολύυυυ γρήγορα οι μέρες, για να την έχουμε στο σπίτι!!!

fani

Well-Known Member
30 Οκτωβρίου 2010
2.468
408
Αθήνα
Καλως ηρθαετε,με το καλο να την δεχτειτε την μικρη σας!!!Και γρηγορα φωτο γιατι απ'οτι εχω δει ολα τα σκυλια απο το εκτροφειο ειναι κουκλια!!:)

Sadah

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2010
779
137
Θεσσαλονίκη
Με το καλό το κουτάβι....και φωτο ...εννοείται:)
Μολις την πηραμε κ βαλαμε και φωτγραφιες...! λιγες προς το παρoν αλλα θα βαλουμε κ αλλες συντομα!! με το που μυρισε τον νεο της χωρο μπηκε στο crate και την επεσε εκει!!

manos glf

Well-Known Member
9 Απριλίου 2011
165
0
Aθήνα
Kαλώς τη δεχτήκατε!Είναι πανέμορφη η κουταβίτσα!!
Πολύ καλή επιλογή το εκτροφείο, μόνο καλά ακούγονται γι'αυτό.
Να τη χαίρεστε για πολλά πολλά χρόνια!

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Καλως ηρθατε, περιμενω και εγω τις πρωτες φωτο!

Sent from my HTC HD2 using Tapatalk