Νέο μέλος [σκύλο από internet]

ισμηνη

Member
14 Σεπτεμβρίου 2012
5
0
αθηνα
καλησπερα σας ειμαι νεο μελος στην παρεα.και ερχομαι ηδη με αποριες.ψαχνω εδω και δυο μηνες λαμπραντορ.δεν εχω τρελα με τις ρατσες, απο μικρη ηλικια μεγαλωσα με ημιαιμα.σωζαμε με τον πατερα μου οτι μπορουσαμε ,απλα ειδα οτι αυτη η ρατσα ειναι πολυ καλοβολη με μωρα και παιδια.υποψιαζομαι απατη στο ιντερνετ.ενας μου εστειλε μηνυμα μεγαλο ,μοιαζει μεταφρασμενο απο google παρουσιαζει 23 φωτο κουταβιων λαμπραντορ και λεει οτι πληρωνω μονο εισιτηριο για να ερθει το κουταβι απο παρισι με το αεροπλανο.μου ζητησε να γραψω στα αγγλικα,με ρωταγε που μενω αν εχω παιδια αν εχω χρονο αν ειμαι καλλιτεχνης.δεν προχωρησα τη διαδικασια .θα ηθελα τη συμβουλη σας και αποψη σας.σας ευχαριστω ολους σας για το χρονο που μου διαθεσατε

golden boy

Well-Known Member
12 Σεπτεμβρίου 2010
805
93
Hell
Μεινε μακρια ..
http://www.dogforum.gr/v3/%CE%B3%CE%B5%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AC.%CE%B8%CE%AD%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1-14/%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83%CE%BF%CF%87%CE%AE.%CE%BC%CE%B5%CE%B3%CE%AC%CE%BB%CE%B7.%CE%B1%CF%80%CE%AC%CF%84%CE%B7.%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AC.%CE%BA%CE%BF%CF%85%CF%84%CE%B1%CE%B2%CE%B9%CE%BF%CF%8D.%CE%B1%CF%80%CF%8C.%CE%BA%CE%B1%CE%BC%CE%B5%CF%81%CE%BF%CF%8D%CE%BD-15533/

Κανε και μια περιηγηση στο φορουμ,θα βρεις πολυ χρησιμες πληροφοριες ως προς το ''πως'' και ''που'' να ψαξεις για καθαροαιμο κουταβι.Καλη συνεχεια!

underdog

Well-Known Member
5 Απριλίου 2011
1.223
135
απάτη ειναι αυτο.
επισης γιατι να δωσεις λεφτα ενω μπορεις να βρεις σκύλο και πολυ καλο μαλιστα απο φιλοζωική;

ισμηνη

Member
14 Σεπτεμβρίου 2012
5
0
αθηνα
Μεινε μακρια ..
http://www.dogforum.gr/v3/%CE%B3%CE%B5%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AC.%CE%B8%CE%AD%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1-14/%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83%CE%BF%CF%87%CE%AE.%CE%BC%CE%B5%CE%B3%CE%AC%CE%BB%CE%B7.%CE%B1%CF%80%CE%AC%CF%84%CE%B7.%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AC.%CE%BA%CE%BF%CF%85%CF%84%CE%B1%CE%B2%CE%B9%CE%BF%CF%8D.%CE%B1%CF%80%CF%8C.%CE%BA%CE%B1%CE%BC%CE%B5%CF%81%CE%BF%CF%8D%CE%BD-15533/

Κανε και μια περιηγηση στο φορουμ,θα βρεις πολυ χρησιμες πληροφοριες ως προς το ''πως'' και ''που'' να ψαξεις για καθαροαιμο κουταβι.Καλη συνεχεια!
Σ ευχαριστω πολυ .ειναι απο τους λογους να ενημερωθω για τα σκυλια περισσοτερο,για τη φροντιδα τους ,τι να προσεχω.αγαπω πολυ τα ζωα.οπου μπορω βοηθαω,μεγαλωνω παρατημενα γατακια με μπιμπερο και προσπαθω να τα προωωθω για να βρουν σπιτι,αυλη,ανθρωπο να τα προσεχει. θα ηθελα να παραθεσω το μηνυμα του μαιλ που ελαβα για να προσεξουν και αλλοι..αν μου επιτρεπετε βεβαια εδω
.Γεια σας,
Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας στην όμορφη κουτάβια μου. Δεν είναι ακόμα διαθέσιμη και έτοιμη για νέα οικογένεια τους που θα τους δείξουμε την αγάπη και φροντίδα. Υπάρχει 1 θηλυκό και 1 αρσενικό . Ονομάζεται MORLEY και STACY .MORLEY είναι ένα αρσενικό και STACY είναι ένα θηλυκό και είναι 2 μηνών και ζυγίζει 5 κιλά., βιβλιαριο υγειας εμβολιασμενο αποπαρασιτωμενο με το τσιπακι του και εξετασεις κατα (parvo & corona virus).καταχωρημένη KOE , ασήμαντη εκπαιδευμένη και καλή τουαλέτα. καθαρόαιμα κουτάβια Labrador Retriever Λαμπραντόρ , με άριστη μορφολογικά βιβλιάριο υγείας όμορφη και πολύ παιχνιδιάρικο με παιδιά και άλλα κατοικίδια ζώα.

Έτσι θα ήθελα να μάθω περισσότερα για εσάς.

-Είσαι ένας καλλιτέχνης;
-Είστε εξοικειωμένοι με αυτήν την φυλή;
-Έχετε παιδιά;
-Έχετε έναν κτηνίατρο;
-Ποιο είναι το επάγγελμά σας;
-Δώσε μου μια σύντομη περιγραφή του περιβάλλοντός σας;
-Πού είσαι ακριβώς;
-Καταλαβαίνετε αγγλικά;
Συγγνώμη για όλα αυτά τα ερωτήματα (χωρίς παρεξήγηση), αλλά απλά χρειάζονται μια ζεστή και στοργική σπίτι για τα κουτάβια το μωρό μου και θέλω να βεβαιωθείτε ότι το δικό σας είναι σωστή. Εγώ και τα κουτάβια το μωρό μου με έδρα το Παρίσι, Γαλλία.

Μόλις πήρε μια νέα θέση εργασίας που κρατά τόσο απασχολημένοι και δεν μου έδωσαν αρκετό χρόνο για να λάβουν τη φροντίδα των κουταβιών μου και να δείξουμε την απαραίτητη αγάπη και φροντίδα.

Γι 'αυτό και αποφάσισε να βρει ένα καλό σπίτι για τα κουτάβια που θα λάβει πολύ καλή φροντίδα τους.

Χρειάζομαι επειγόντως σπίτι για MORLEY και STACY. Είναι όλα δωρεάν έκδοση, έτσι το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πληρώσει για τη μεταφορά των κουτάβι ή κουτάβια μου από τη θέση μου στο πλευρά σας, και θα είναι όλα δικά σας.
Πάρτε πίσω σε μένα το συντομότερο δυνατό, ώστε να μπορέσουμε να
συνεχίσουμε τη διαδικασία έγκρισης.

Χαιρετισμοί.
Dimitris

golden boy

Well-Known Member
12 Σεπτεμβρίου 2010
805
93
Hell
Ουτε για πλακα...
Οπως πολυ σωστα σου ειπε παραπανω το μελος underdog,μπορεις καλλιστα να κοιταξεις σε καποια φιλοζωικη,σιγουρα τα παιδια εκει θα μπορουν να σε βοηθησουν να βρεις εναν σκυλακο με τον χαρακτηρα που θελεις,μιας και τα φροντιζουν καθημερινα και γνωριζουν αρκετα καλα τους χαρακτηρες τους.

ισμηνη

Member
14 Σεπτεμβρίου 2012
5
0
αθηνα
σας ευχαριστω ολους για τις αμεσες απαντησεις! γλυτωσα απο μεγαλη φασαρια καθως ενθουσιαστηκα αδικα .διαβασα και το θεμα για τα σκυλια απο καμερουν και τα μαιλ ειναι παρομοια.καποιοι φαινεται δεν εχουν το θεο τους!!

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Εχουν εξαπλωθεί... δεν ειναι μόνο απο Καμερούν... Αλλά γενικά μην κοιτάς από αγγελίες στο νετ. Πολλά από τα ημίαιμα που φροντιζες με τον πατέρα σου, από τετοιες αγγελιες αγοράστηκαν και όταν δεν πληρούσαν τις προϋποθέσεις που ηθελαν τα αφεντικά τους, κατέληξαν στο δρόμο.
Αλλωστε νομίζω ότι στην Ελλάδα εχουμε μπόλικα και καλά εκτροφεία λαμπραντορ αν επιμένεις στην ράτσα αυτή.
Αν πάλι δεν εχεις κόλλημα με τη ράτσα τη συγκεκριμένη αλλά θες ενα σκύλο να τα πηγαίνει καλά με τα παιδιά, μπορείς να φιλοξενησεις κάποιο από φιλοζωική και να δεις στην πράξη πώς θα τα πάνε (εννοείται βεβαια να σου εχουν πει και οι άνθρωποι της φιλοζωικής ότι το τάδε σκυλι κάνει για οικογένεια με παιδιά).

ισμηνη

Member
14 Σεπτεμβρίου 2012
5
0
αθηνα
ακομα δεν εχω οικογενεια..ομως γνωριζω πολυ καλα οτι ενας σκυλος θα ειναι συντροφος ζωης για 12 χρονια η και παραπανω,οποτε φυσικα οταν ερθουν μωρα στη ζωη μου ο σκυλος θα παραμεινει κοντα μου γι αυτο ψαχνω ρατσα καλοβολη και αγαπησιαρικη με τα μωρα..Δυστυχως εχεις μεγαλο δικιο..κι εμεις απο το δρομο και τα σκουπιδια τα μαζευαμε...τραγικες καταστασεις..θα το ψαξω! ειμαι σιγουρη θα βρεθει η καλυτερη λυση :)

Fullmoon

Member
6 Σεπτεμβρίου 2012
14
0
Σπιτι μου
labrador retriver - E

M.C. of Palmhill Labrador - Λαμπραντόρ Ριτρίβερ & Golden - Γκόλντεν Ριτρίβερ, Labrador Retriever & Golden Retriever Kennel

Aqua Posidonio Labrador Retriever Kennel -

Οριστε μερικα καλα εκτροφεια λαμπ που εχουμε εδω.Τα ειχε επισκεφτει με μια φιλη μου οταν ηθελε να παρει το σκυλακι της και εμεινε εντελως ικανοποιημενη.Νομιζω υπαρχουν αλλα 2 εκτροφεια τα οποια απ οτι εχω ακουσει κανουν και αυτα καλη δουλεια.Οποτε επικοινωνησε με τους εκτροφεις και υστερα αποφασιζεις απο ποιον θα παρεις το κουταβι σου.Α και καλωσηρθες

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.244
Μέλη
20.024
Νεότερο μέλος
BaNi