Νέο μέλος σε αναζήτηση!

Margot

Banned
Banned
22 Σεπτεμβρίου 2013
16
0
Γεια σας παιδιά, με λένε Νόρα και είμαι φοιτήτρια και γι αυτό αποφάσισα να πάρω ένα σκύλο για να μου κρατάει συντροφιά.

Αρχικά σκέφτηκα το Λαμπραντόρ μιας και είναι καλό με όλους και με άλλα ζωάκια, αλλά μετά σκέφτηκα ότι θα ήθελα έναν σκύλο φύλακα γιατί μένω μόνη, σε άλλη πόλη μακριά από τους δικούς μου.

Σκέφτομαι λοιπόν να αποκτήσω ένα αλασκαν μαλαμουτ, γιατί μου αρέσουν πάρα πολύ! Είναι τόσο όμορφα και γλυκά σκυλάκια, για αγκαλίτσες! Βεβαία εγώ μένω σε γκαρσονιέρα, οπότε δεν ξέρω εάν θα έχει θέματα το κουτάβι με τον χώρο… Εσείς τι λέτε;

Θανος

Well-Known Member
28 Σεπτεμβρίου 2010
605
42
Εγώ λέω πως θες πολύ διάβασμα στο φόρουμ....και γενικώς να ενημερωθείς για τις φυλές των σκύλων και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά τους. :)

haviharakennel

Well-Known Member
20 Δεκεμβρίου 2012
2.581
5.770
Θεσ/νίκη
κοίτα, δεν νομίζω ότι το malamute κάνει για φύλακα. Επίσης χρειάζεται πάρα πολύ εκτόνωση. Είσαι έτοιμη να κάνεις χιλιόμετρα μαζί του?

Margot

Banned
Banned
22 Σεπτεμβρίου 2013
16
0
Eχω διαβάσει για την φυλή αρκετά πράγματα. Και ναι μπορώ να κοιτάξω σε αγγελίες ή σε εκτροφεία εξωτερικού; Επειδή θέλω μαλαμουτ σημαίνει οτι δεν έχω διαβάσει τίποτα για σκυλιά; Πώς προκύπτει αυτό;Είμαι διατεθημένη να κάνω τα πάντα για να έχω εναν ευτυχισμένο σκύλο.

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.176
3.014
ΑΤΤΙΚΗ
Αρχικά σκέφτηκα το Λαμπραντόρ μιας και είναι καλό με όλους και με άλλα ζωάκια, αλλά μετά σκέφτηκα ότι θα ήθελα έναν σκύλο φύλακα γιατί μένω μόνη, σε άλλη πόλη μακριά από τους δικούς μου.

Σκέφτομαι λοιπόν να αποκτήσω ένα αλασκαν μαλαμουτ, γιατί μου αρέσουν πάρα πολύ! Είναι τόσο όμορφα και γλυκά σκυλάκια, για αγκαλίτσες! Βεβαία εγώ μένω σε γκαρσονιέρα, οπότε δεν ξέρω εάν θα έχει θέματα το κουτάβι με τον χώρο… Εσείς τι λέτε;
Eχω διαβάσει για την φυλή αρκετά πράγματα. Και ναι μπορώ να κοιτάξω σε αγγελίες ή σε εκτροφεία εξωτερικού; Επειδή θέλω μαλαμουτ σημαίνει οτι δεν έχω διαβάσει τίποτα για σκυλιά; Πώς προκύπτει αυτό;
προκύπτει απο το γεγονός ότι τα μαλαμουτ δεν είναι φύλακες...

Margot

Banned
Banned
22 Σεπτεμβρίου 2013
16
0
προκύπτει απο το γεγονός ότι τα μαλαμουτ δεν είναι φύλακες...
Εχώ έχω διαβάσει και μου έχουν πει οτι είναι πολύ καλοί φύλακες.... Τόσα χρόνια αυτό ήξερα..

Margot

Banned
Banned
22 Σεπτεμβρίου 2013
16
0
Το έχω διαβάσει το πρότυπο, σου ξαναλέω όμως οτι όσους έχω ρωτήσει που έχουν μαλαμουτ, μου λενε οτι ειναι πολύ καλή φυλή για φύλαξη... Τελος πάντων, δεν θα κολήσω εκει, έτσι κι αλλιώς μου αρέσει η φυλή είναι δεν είναι φύλακας!

haviharakennel

Well-Known Member
20 Δεκεμβρίου 2012
2.581
5.770
Θεσ/νίκη
Το έχω διαβάσει το πρότυπο, σου ξαναλέω όμως οτι όσους έχω ρωτήσει που έχουν μαλαμουτ, μου λενε οτι ειναι πολύ καλή φυλή για φύλαξη... Τελος πάντων, δεν θα κολήσω εκει, έτσι κι αλλιώς μου αρέσει η φυλή είναι δεν είναι φύλακας!
αυτοί που ρώτησες προφανώς πήραν το σκυλι από το pet shop οπότε ποιος ξερει τι άλλα αίματα είχαν μεσα τους (ας πουμε ΓΠ) που θα τους έκαναν να έχουν τάσεις για φύλαξη

Margot

Banned
Banned
22 Σεπτεμβρίου 2013
16
0
αυτοί που ρώτησες προφανώς πήραν το σκυλι από το pet shop οπότε ποιος ξερει τι άλλα αίματα είχαν μεσα τους (ας πουμε ΓΠ) που θα τους έκαναν να έχουν τάσεις για φύλαξη
Μπορεί πάντως αυτή την εντύπωση είχα! Ευχαριστώ που με ενημερώσατε! Πραγματικά τόσο καιρό νόμιζω πως πρόκειται για σκύλο-φύλακα! Μια ερώτη ακόμα εαν τον βουρτζίζω κάθε μέρα, θα συνεχίζει να μαδάει τόσο πολύ οσο λένε;

aouimbae

Well-Known Member
7 Μαϊου 2011
1.753
26
Ηθελες να παρεις λαμπραντορ που ναι καλο με ολους αλλα τελικα ειπες να παρεις Μαλαμουτ που ειναι σκυλος αγκαλιτσας και φυλακας και τωρα που σου λενε οτι ΔΕΝ ειναι φυλακας λες δε πειραζει τον θες ετσι κι αλλιως.

:rolleyes:

Margot

Banned
Banned
22 Σεπτεμβρίου 2013
16
0
Ηθελες να παρεις λαμπραντορ που ναι καλο με ολους αλλα τελικα ειπες να παρεις Μαλαμουτ που ειναι σκυλος αγκαλιτσας και φυλακας και τωρα που σου λενε οτι ΔΕΝ ειναι φυλακας λες δε πειραζει τον θες ετσι κι αλλιως.

:rolleyes:
Αφού μου αρέσει. Εϊναι εν είναι φύλακας. Αν ηταν γυλακας θα ηταν ενα μεγαλο συν.

aouimbae

Well-Known Member
7 Μαϊου 2011
1.753
26
Και μενα μου αρεσουν τα σκαφη, δε σημαινει οτι μπορω να τα οδηγησω κιολας.

Αν οντως ενδιαφερεσαι για την αποκτηση ενος σκυλου, κατσε διαβασε σχετικα με τις απαιτησεις που εχει, τις ρατσες, τα εκτροφεια, τις εκθεσεις, τα καταφυγια. Γιατι αυτα που γραφεις περι μαλαμουτ φυλακα και εκτροφειων στο αλλο θεμα, το μονο που δε δειχνουν, ειναι οτι εχεις μελετησει. Και θα καταληξεις να παρεις κανα "μαλαμουτ" απο αγγελια, και θα γινει η ζωη και των 2 σας δυσκολη.

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Είναι καλό να μας αρέσει η εμφάνιση του σκύλου μας αλλά αν διαλέγουμε το σκύλο μας βάσει της εμφάνισής του, και μόνο, τότε πιθανότατα θα καταλήξουμε δυστυχισμένοι κι εμείς κι ο σκύλος μας. Είναι ζωντανοί οργανισμοί, δεν είναι λούτρινα...

Margot

Banned
Banned
22 Σεπτεμβρίου 2013
16
0
Οκ. Θα κάτσω να το ψάξω καλύτερα το θέμα. Απο οτι είδα δεν συστήνετε μαλαμουτ σε φοιτήτρια ετσι;

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Το φοιτήτρια είναι το τωρινό και μάλλον προσωρινό σου στάτους. Ένα σκυλί ζει 10-15 χρόνια. Επιλέγουμε ένα σκυλί σύμφωνα με το τι μας ταιριάζει σε χαρακτήρα, ταμπεραμέντο, ενέργεια και (σχετικά πάντα) προοπτικές μέλλοντος. Αν μας ενδιαφέρουν όλα αυτά τότε βρίσκουμε τη φυλή που μας ταιριάζει και απευθυνόμαστε σε επίσημο εκτροφέα(αφού τον έχουμε ξεψαχνίσει κι αυτόν) καθώς είναι η εγγυημένη πηγή καθαρόαιμου. Αν δεν μας ενδιαφέρουν όλα αυτά αλλά μπορούμε να ανταποκριθούμε υπεύθυνα στις όποιες ανάγκες προκύψουν του σκύλου (φαγητό, ομαλή συμβίωση, συντροφικότητα, στέγαση) τότε παίρνουμε αδεσποτάκι.

tsimakgr

Well-Known Member
30 Απριλίου 2011
572
9
Athens
Οκ. Θα κάτσω να το ψάξω καλύτερα το θέμα. Απο οτι είδα δεν συστήνετε μαλαμουτ σε φοιτήτρια ετσι;
Εγώ την ένσταση που είχα είναι προς τη πηγή απόκτησης.
Εκτροφείο Malamute από όσο ξέρω δεν υπάρχει Ελλάδα.
Για να πας σε κάτι αξιόλογο στο εξωτερικό, θα χρειαστεί και να πας να το δεις από κοντά.
Οπότε το κόστος απόκτησης θα εκτοξευτεί αρκετά ψηλά.
Είσαι διατεθειμένη τώρα που είσαι φοιτήτρια να κάνεις ταξίδια, να δεις γονείς από κοντά, εκτροφεία και μετά να πάρεις σκυλί από έξω??
Αγγελίες Ελλάδος τύπου Χρυσή Ευκαιρία τις ξεχνάς....
Τύπους που θα σου υποσχεθούν να σου φέρουν σκυλί από "επιλεγμένα" εκτροφεία του εξωτερικού επίσης....Αν δεν δεις από κοντά γονείς με τα ίδια σου τα μάτια, μην δεχθείς τίποτα....

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.247
Μέλη
20.026
Νεότερο μέλος
Μάρα