Νέο μέλος με ένα απίστευτο σκυλάκι!!

christos k

Well-Known Member
17 Οκτωβρίου 2011
89
0
Nicosia - Cyprus
Για σας!! Ειμαι απο Κυπρο, Λευκωσία!!
Πρόσφατα αποκτησα μου ενα απιστευτο όμορφο κροσσ Λαμπραντόρ!!
Υπέροχο χαρακτήρα, Γρήγορο στην μάθηση και πάντα ήρεμο και υπακούω!! Ακουει στο ονομα ΝΟΑ!

Να μην στα πολυλογώ...:)
Χάρηκα που σας βρήκα ,ετσι θα μπορώ μεσώ της γνώσης σας να μάθω περισσότερα για τον χειρισμό του και να εχω την σωστη καθοδηγήσει για μια καλύτερη συμβίωση με τον καλύτερο φίλο του ανθρώπου!!

Πιο κάτω σας παραθέτω ενα βίντεο του! Enjoy!

[video=youtube;cdIIwSylEu0]http://www.youtube.com/watch?v=cdIIwSylEu0[/video]

christos k

Well-Known Member
17 Οκτωβρίου 2011
89
0
Nicosia - Cyprus
να τον χαιρεσαι!νοα????οπως τον πρωταγωνιστη απο την ταινια "ημερολογιο" η ασχετο???
Ναι Νοα..Αλλα απο το Ελληνικό ΝΩΕ!! Οταν τον βρηκα εβρεχε καρεκλοπόδαρα ! Ο θεος μου τον έστειλε :p

christos k

Well-Known Member
17 Οκτωβρίου 2011
89
0
Nicosia - Cyprus
Τι θεικά αυτιά είναι αυτά???

Να τον χαίρεσαι τον μικρό σου με το ωραίο όνομα!
Δεν θα τα ελεγα θεικα αφου το ενα ειναι μισο πάνω και το αλλο μόνιμος κάτω αλλα θα στροσουνε νομίζω χεχεχεχ

ChilliJRT

Well-Known Member
21 Αυγούστου 2011
1.970
139
Πάτρα
Δεν θα τα ελεγα θεικα αφου το ενα ειναι μισο πάνω και το αλλο μόνιμος κάτω αλλα θα στροσουνε νομίζω χεχεχεχ
Είναι θεικές ΑΥΤΑΡΕΣ! Αυτό μου αρέσει εμένα! Πετάνε από δω, πάνε από κει, έχουν χαρακτήρα ρε παιδάκι μου! Μέχρι να αποφασίσει τι θα τα κάνει, θα ρίξεις πολύ γέλιο. Είναι αναποφάσιστα. Να τα σηκώσω ή όχι? Μήπως μόνο το ένα? Ποιο? Μπα! Το μετάνιωσα, αύριο θα σηκώσω το άλλο να δω αν μου πάει!

christos k

Well-Known Member
17 Οκτωβρίου 2011
89
0
Nicosia - Cyprus
Είναι θεικές ΑΥΤΑΡΕΣ! Αυτό μου αρέσει εμένα! Πετάνε από δω, πάνε από κει, έχουν χαρακτήρα ρε παιδάκι μου! Μέχρι να αποφασίσει τι θα τα κάνει, θα ρίξεις πολύ γέλιο. Είναι αναποφάσιστα. Να τα σηκώσω ή όχι? Μήπως μόνο το ένα? Ποιο? Μπα! Το μετάνιωσα, αύριο θα σηκώσω το άλλο να δω αν μου πάει!
xαχαχαχα εισαι ολα τα λεφτα εσυ!! με εκανες και γελασα ! να σε καλα :p

ChilliJRT

Well-Known Member
21 Αυγούστου 2011
1.970
139
Πάτρα
xαχαχαχα εισαι ολα τα λεφτα εσυ!! με εκανες και γελασα ! να σε καλα :p
Χαχαχα! Μας έχει τύχει με ημίαιμο λυκάκι φίλης μου. Κάθε μέρα κάναμε τέτοιους διαλόγους γτ κάθε μέρα ο Πέπε ήταν αλλιώς. Τώρα οι αυτάρες του είναι όρθιες σαν αντένες κινητής τηλεφωνίας! Βέβαια εσένα έχει Λάμπ μέσα του δν νομίζω να τα σηκώσει τόσο, αλλά κ πάλι θα αλλάζουν συνεχώς μέχρι να κατασταλλάξουν κάπου. ;) Τα βλέπω μάλλον σαν της δικής μου διπλωμένα κάτω. Θα του τα γυρίζεις ανοιχτά προς τα πίσω να αλλάζει χτένισμα!

christos k

Well-Known Member
17 Οκτωβρίου 2011
89
0
Nicosia - Cyprus
Ορίστε και λιγες φωτογραφίες πρόσφατες!!!

η τελευταία φωτο ειναι για να σας δείξω πως εχει και σατανικη πλευρα αυτη η φάτσα!!:D