Νέο μέλος καλώς σας βρήκα

GIORGOS_VL

Active Member
19 Οκτωβρίου 2011
40
0
Καλησπερα σε ολους και καλως σας βρηκα.ειμαι ιδιοκτητης ενος αγγλικου κοκερ σπανιελ 6 ετων και ενος ροτβαιλερ 50 μολις ημερων και εχω ξετρελαθει μαζι του.το forum σας με βοηθησε πολυ με το νεο μου σκυλακι για την αγορα τροφης οπως και για ενα προβληματακι που αντιμετωπισα με αυτο.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.795
20.110
Καλώς ήρθες Γιώργο :)

Ελπίζω το φόρουμ να σε βοήθησε και στην επιλογή πηγής αγοράς του κουταβιού σου :rolleyes:

GIORGOS_VL

Active Member
19 Οκτωβρίου 2011
40
0
Καλως ορισες! επιτελους "κοκερας"!!!
Να σου ζησει το νεο μελος!!! πως τα παει με το κοκερ σου? ειναι αρσενικο ή θηλυκο το κοκερ?
Αρσενικο ειναι το κοκερακι!πολυ καλα τα πανε παιζουν μαζι ολα καλα γενικα μονο λιγες ζηλιες κανει οταν ξερεις το παιρνουμε το μικρο αγκαλια.πολυ καλος χαρακτηρας το κοκερακι ολοι εχουν να το λενε αλλα μου εχει βγαλει τη ψυχη με την περιποιηση του!

GIORGOS_VL

Active Member
19 Οκτωβρίου 2011
40
0
Καλώς ήρθες Γιώργο :)

Ελπίζω το φόρουμ να σε βοήθησε και στην επιλογή πηγής αγοράς του κουταβιού σου :rolleyes:
Οχι το κουταβι το αγορασα υστερα απο ερευνα που εκανα στο ιντερνετ.ειχα αποφασισει για τη ρατσα που ηθελα δεδομενου των αναγκων και τη μου αρεσε και πιστευω πως ηταν πολυ πετυχημενη η αγορα μου συμφωνα με τα λεγομενα κτηνιατρου εκπαιδευτη και φιλων.τωρα θα δειξει νωρις ειναι ακομα.Στο φορουμ ηρθα οταν αρχισα να αναζητω περαιτερω πληροφοριες για το κουταβι μου και εκει ειναι που πηρα πολυ μεγαλη βοηθεια!ειδικα στο θεμα τροφης που ειχα το μεγαλο διλημα οπως και πολυ αλλοι ειχαν στο παρελθον και το εχουν συζητησει εκτεταμενα σε παλιοτερα θεματα.

Scarlett

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2010
4.911
59
Νεα Ερυθραια
www.birmans-greece.com
Αρσενικο ειναι το κοκερακι!πολυ καλα τα πανε παιζουν μαζι ολα καλα γενικα μονο λιγες ζηλιες κανει οταν ξερεις το παιρνουμε το μικρο αγκαλια.πολυ καλος χαρακτηρας το κοκερακι ολοι εχουν να το λενε αλλα μου εχει βγαλει τη ψυχη με την περιποιηση του!
μπραβο για τον καλο χαρακτηρα του μικρου σου και που τα πανε τοσο καλα με τον κουταβο!!!
μαλλουμπα ε? τον πας σε εκθεσεις και σε εχει κουρασει? Αλλιως κανεις ενα ωραιο κουρεματακι στα πολλα μακρυα μαλλια απο κατω και στριπαρισμα καθε δυο μηνες και ξενοιαζεις!

GIORGOS_VL

Active Member
19 Οκτωβρίου 2011
40
0
μπραβο για τον καλο χαρακτηρα του μικρου σου και που τα πανε τοσο καλα με τον κουταβο!!!
μαλλουμπα ε? τον πας σε εκθεσεις και σε εχει κουρασει? Αλλιως κανεις ενα ωραιο κουρεματακι στα πολλα μακρυα μαλλια απο κατω και στριπαρισμα καθε δυο μηνες και ξενοιαζεις!
Οχι σε εκθέσεις καμια σχεση με τετοια.το κοκερακι το πηρα τυχαια το ειχα δει ενα βραδυ στη βιτρινα ενος πετ σπο στη πατρα οταν ακομη ημουν φοιτητης.ηταν στο κλουβι μαζι με αλλα δυο κοκερακια.αυτα κοιμοταν και αυτος ηταν ξυπνιος και μολις με ειδε αρχισε να κανει χαρες.δεν ηθελα και πολυ.την επομενη μερα το πρωι τον πηρα και δεν μετανιωσα στιγμη οσο και αν με εχει παιδεψει κατα καιρους.το κουρευω μια φορα το χρονο καλα οταν αρχιζουν οι πολλες ζεστες.τον υπολοιπο χρονο χτενισμα καθημερινα και οπου χρειαζεται μικρα κουρεματα.

Scarlett

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2010
4.911
59
Νεα Ερυθραια
www.birmans-greece.com
Οχι σε εκθέσεις καμια σχεση με τετοια.το κοκερακι το πηρα τυχαια το ειχα δει ενα βραδυ στη βιτρινα ενος πετ σπο στη πατρα οταν ακομη ημουν φοιτητης.ηταν στο κλουβι μαζι με αλλα δυο κοκερακια.αυτα κοιμοταν και αυτος ηταν ξυπνιος και μολις με ειδε αρχισε να κανει χαρες.δεν ηθελα και πολυ.την επομενη μερα το πρωι τον πηρα και δεν μετανιωσα στιγμη οσο και αν με εχει παιδεψει κατα καιρους.το κουρευω μια φορα το χρονο καλα οταν αρχιζουν οι πολλες ζεστες.τον υπολοιπο χρονο χτενισμα καθημερινα και οπου χρειαζεται μικρα κουρεματα.
εισαι πολυ τυχερος που απο πετ σοπ πηρες καλο χαρακτηρα κοκερ...μα πολυ τυχερος....πολυχτυπημενη φυλη απο κουταβοπαραγωγους το κοκερ....με τρομακτικα προβληματα συμπεριφορας....:(

GIORGOS_VL

Active Member
19 Οκτωβρίου 2011
40
0
εισαι πολυ τυχερος που απο πετ σοπ πηρες καλο χαρακτηρα κοκερ...μα πολυ τυχερος....πολυχτυπημενη φυλη απο κουταβοπαραγωγους το κοκερ....με τρομακτικα προβληματα συμπεριφορας....:(
Κοιτα δεν θελω ουτε να εξαρω το σκυλο μου ουτε τιποτα τετοιο αλλα πιστευω πως ειναι παρα πολυ καλος χαρακτηρας σε σχεση με αλλα που εχω δει.ενας ξαδερφος μου ειναι κυνηγος με πολυ μεγαλη εμπειρια στα κοκερ μου εχει πει πως ειναι καλος.ακουει,δεν φευγει και εξυπνος καταλαβαινει.αυτα για μενα ειναι αρκετα.και στο κυνηγι που τον ειχα αρχισει παλιοτερα εδειχνε καλα στοιχεια αν και δεν το συνεχισαμε λογο ελλειψης χρονου.