Νέο μέλος και νέος ιδιοκτήτης σκύλου .

tsibli

Member
26 Σεπτεμβρίου 2010
9
0
Καλησπέρα σε όλους , νέος ιδιοκτήτης σκύλου με πλήρη άγνοια στο θέμα σκύλος στο σπίτι και με ένα τριαξονικό απορίες γύρω από αυτό το θέμα .

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
Kαλώς Ήρθες!
Τι σκύλο έχεις;;
Γενικά καλά θα είναι πριν πάρουμε σκύλο να διαβάζουμε πέντε δέκα πράγματα.. Τι απορίες έχεις;;
Χρησιμοποιήσε την αναζήτηση να βρεις θέματα που σε ενδιαφέρουν!!
Από που πήρες τον σκύλάκο;;

ΜMaritina

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2009
954
3
Νέα Σμύρνη
Καλώς ήρθες λοιπόν!
Πες μας τίποτα για το σκυλάκι σου!

Καλή αναζήτηση μέσα στα τόσα θέματα του φόρουμ! ;)

edit: συγχρονισμός στις απαντήσεις όμως ε!!!!

tsibli

Member
26 Σεπτεμβρίου 2010
9
0
Ευχαριστώ πολύ για τα καλοσωρήσματα . Η σκυλίτσα μου είναι ένα κοπράκι μικρόσωμο 2 μηνών κατά την κτηνίατρο ράτσα mixed . Με την πρώτη ευκαιρία θα ξεφορτώσω τις ερωτήσεις μου αφού τις βάλω σε μία σειρά .

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
Πάνω από εκεί που γράφεις έχει ένα τετραγωνάκι σαν πίνακα που λέει ανεβάστε εικόνα! Από εκεί.. :)
Και κάνεις upload from computer :)

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
Πόσο είναι το μικράκι;;;
Απίστευτη φατσούλα!! Να το χαίρεσαι!
Από που το πήρες;; Αδεσποτούλι ήτανε;

ATREAS

Well-Known Member
8 Νοεμβρίου 2009
874
2
Mesogeia - Attiki
καλώς τα παιδιά!!! :cool::cool:

μη φοβάσαι τίποτα. Και εγώ σαν και σένα ήμουν, δεν ήξερα τίποτα όταν πήρα πριν 10 μήνες το σκυλάκο μου αλλά όλα πήγαν μια χαρά.

Τώρα πια είμαι το ίδιο άσχετος με τότε αλλά έχουμε μάθει να συγκατοικούμε μια χαρά!! :D

sevah

Well-Known Member
29 Μαϊου 2009
1.543
4
Ιωαννινα
Καλώς ήρθατε και μην σε πιάνει πανικός, όλα θα γίνουν όπως πρέπει με πολύ πολύ πολύ ..... διάβασμα και υπομονή;););)

tsibli

Member
26 Σεπτεμβρίου 2010
9
0
Θα ήθελα να ρωτήσω η σκυλίτσα μου έχει αρχίσει να τρώει ξηρά τροφή να την συνεχίσω ξηρά τροφή η πρέπει να της δίνω και κονσέρβα .

silk

Well-Known Member
9 Οκτωβρίου 2008
440
3
41
Kinetta
Η κονσέρβα είναι σαν τα Goody's...Νόστιμο μεν αλλά δεν προσφέρει κάτι στον σκύλο, μην σου πω ότι κάνει κακό με ότι βάζουν εκεί μέσα, ειδικά το λίπος, αλάτια, στρίδια - μίδια...

Καλωσήρθατε :)