Νέο μέλος και αγορά κουταβιού Γ.Π

dogfreind

Member
31 Ιανουαρίου 2012
8
0
Καλησπέρα σας και καλώς σας βρήκα
είμαι καινούργιο μέλος και ελπίζω να γίνουμε μια ωραία παρέα . Για να μην το κουράζω το πράγμα θα μπω στο 'ψητό' , τους τελευταίους 3 μήνες έχω μπει σε σκέψεις για αγορά σκύλου ( κουταβιού ) και συγκεκριμένα γερμανικού ποιμενικού . Έχω διαβάσει τα πάντα για τον χαρακτήρα του , την φροντίδα που πρέπει να του παρέχεται , τα προβλήματα υγείας που μπορεί να εμφανίσει κ.α ακόμα έψαξα και για εκτροφεία στην Ελλάδα, άλλα δεν έχω καταλήξει σε κάποιο διότι δεν ξέρω πέρα από την ιστοσελίδα τους τι γίνεται ... σε αυτό χρειάζομαι την πολύτιμη βοήθεια σας γνωρίζετε εκτροφεία τα οποία είναι καλά να έχουν καλές και κυρίως για μένα καθαρές και φιλικές προς τα ζώα εγκαταστάσεις ? και αν ναι ποια ? ακόμα όσοι έχετε γερμανικούς ποιμενικούς αγορασμένους από εκτροφεία μπορείτε να αναφέρετε από ποια και κυρίως αν είστε ικανοποιημένοι ??

Υ.Γ είχαμε στην κατοχή μας και άλλα σκυλιά οπότε έχουμε κάποια πείρα ..

greedy

Well-Known Member
23 Απριλίου 2008
2.314
3
52
Πατρα
Το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να μιλησεις με καποια εκτροφεια και να τα επισκευτεις.
Οσα θα δουν τα ματια σου δεν μπορει να στα δωσει να τα καταλαβεις κανεις μας.
Και καμια βολτα απο καμια εκθεση θα ηταν πολυ καλη κινηση.

dogfreind

Member
31 Ιανουαρίου 2012
8
0
για την ακρίβεια έχω επικοινωνήσει με email μαζί τους για τιμές και τι παρέχετε με το κουτάβι και για τα υπόλοιπα μου είπαν καλύτερα από κοντά αλλά είναι λίγο δύσκολο εδώ που μένω για αυτό θέλω και την δικιά σας συμβουλή ...

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Εγώ θα σου πρότεινα, επειδή είσαι μακρυά, εκτός από mail να μιλήσεις μαζί τους και τηλεφωνικώς, όχι μόνο για την τιμή, να συζητήσετε, να σου πουν πράγματα για την φυλή τους, διάφορα!
Στο τέλος βέβαια πιστεύω ότι πρέπει να συνδυάσεις ένα ταξιδάκι προς κάποια εκτροφεία, ή κάποια έκθεση ώστε να τα δεις όλα κι από κοντά για να έχεις πιο ολοκληρωμένη άποψη....

vagelis_ras

Well-Known Member
5 Αυγούστου 2011
2.405
458
53
Τι είναι αυτό που θες από το σκύλο σου ;
Τι σε ελκύει στη φυλή του ΓΠ;
Σε τι περιβάλλον θα ζει ;
Δεν σε ανακρίνω απλά προσπαθώ αν μπορώ να φανώ χρήσιμος

dogfreind

Member
31 Ιανουαρίου 2012
8
0
βασικα αυτο που με ελκυει σε αυτην την φυλη ειναι ο χαρακτήρας του η ομορφιά του και η προσωπικότητα παρο όλα αυτα γνωριζω οτι σε καθε σκυλο ειναι διαφορετικα , θα ζει σε σπιτι με πολυ μεγαλο κηπο κοντα σε βουνο . Τωρα τι ειναι αυτο που θελω απο αυτον ειναι συντροφια στο τρεξιμο ( γυμναζομαι ) και γενικα για συντροφια στο σπιτι..

vagelis_ras

Well-Known Member
5 Αυγούστου 2011
2.405
458
53
index
εκεί θα βρεις λίστα με εκτροφείς.
Στείλε ένα mail με αυτό που ψάχνεις στον κάθε ένα ξεχωριστά .
Κρίνε ποιος ταιριάζει καλύτερα με τα χνώτα σου (δεδομένου ότι ο εκτροφέας θα σου είναι χρήσιμος και μετά την απόκτηση του κουταβιού)
Διέθεσε ένα Σ/Κ για μια επίσκεψη και όλα θα πάνε μια χαρά.