Νέο μέλος, εγώ και ο Frangi!

Panagiota_kyr

Well-Known Member
18 Οκτωβρίου 2011
98
0
Καλημέρα σας, είμαι απο την Αθήνα και εδώ και δύο μίση χρόνια έχω συντροφιά μου ένα πανέμορφο labrador, τον Frangi. Eίναι πανέξυπνο, εκπαιδευμένο από μόνο του...και με λίγη προσπάθεια από μένα...ήρεμο αλλά και ενεργητικό, έξυπνο και καλοσυνάτο. Το μόνο που ζητάει είναι αγάπη και πολλά χαδάκια, παιχνίδι και φαγητό!!! Επίσης ζητάμε και ένα κορίτσι γιατί σε λίγο κλείνουμε τα 3 μας χρόνια!!

Καλώς σας βρήκαμε!:)

[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]

io maria

Well-Known Member
16 Φεβρουαρίου 2010
1.322
28
Γέρακας
Καλωσήρθατε.
Κορίτσι για παρέα ή για σχέση ψάχνει ο κανακάρης σου?
Δεν είναι κακό να χαλάμε και κανένα χατήρι πάντως αλλιώς γίνονται κακομαθημένα

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
Αρχισαν τα όργανα...:cool:
Βαράτε βιολιτζήδες!!!

Υ.Γ. Καλώς ήλθατε! Η ζεστή υποδοχή είναι ...του Θεού...:)

jimboGS

Well-Known Member
10 Οκτωβρίου 2011
1.629
581
New Peramos City a.k.a Megalo Peuko
καλως ήρθατε.. είναι σε ηλικία γάμου..δεν μπορείς να πεις.απλά απο ότι έχω καταλάβει απο αυτά που έχω διαβάσει εδω μέσα δεν είναι και πολύ καλο να ζευγαρώνουμε τα σκυλιά μας.διάβασε αυτό http://www.dogforum.gr/v3/showthread.php?273-%CE%93%CE%B9%CE%B1%CF%84%CE%B9-%CE%94%CE%95%CE%9D-%CE%B6%CE%B5%CF%85%CE%B3%CE%B1%CF%81%CF%8E%CE%BD%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%B1-%CF%83%CE%BA%CF%85%CE%BB%CE%B9%CE%AC

Nizinny

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2011
3.210
927
Καναδάς
Εγώ σαν μαμά δεν μπορώ να χαλάσω στο παιδί μου χατίρι!!:)
Κακως! :) Καλη μαμα ειναι αυτη που εχει παντα τον ελεγχο, αγαπαει χωρις ανταλλαγμα και ειναι υπευθυνη για το "παιδι" της! Οι αγγελιες για ζευγαρωματα ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ απο τους κανονες του φορουμ. Αυτη ειναι δουλεια εκτροφεων κι οχι ιδιωτων οπως εσυ κι εγω! ;)

edit: Διαβασε λιγο αυτο μεχρι να εμφανιστει η Mareco μ'ενα ματσο χρησιμα λινκς να ριξεις μια ματια τι εγκλημα ειναι να ζευγαρωνει ο καθε ιδωτης το σκυλι του.

Και μην ξεχνας οτι τα σκυλια δεν κανουν σεξ, ειναι καθαρα ενστικτο διαιωνισης του ειδους. Μαζι με τα ενα καρο κληρονομικα προβληματα που μπορει να κουβαλανε και να μην φαινονται με γυμνο ματι.

Last edited:

Panagiota_kyr

Well-Known Member
18 Οκτωβρίου 2011
98
0
Nαι βρε παιδιά, αστειεύομαι. Φυσικά και θέλω ένα κακομαθημένο σκύλο και επείδη έχω δει σκυλάκι τέτοιο, είναι ο,τι χειρότερο και γιαυτό φταίει μόνο ο ιδιοκτήτης. Σχετικά με το θέμα της διαωνισης και του ζευγαρωματος, κατα βαση ειμαι κατα του στειρωματος, ειναι προσωπικη γνωμη αυτο του καθενος. Σιγουρα πριν απο οποιαδηποτε κινηση πρεπει να ψαξεις πολυ καλα και για το δικο σου και για το αλλο σκυλι. Απλως δεν γνωριζω πολυ καλα που να απευθυνθώ , εχω ρωτησει απο οπου το πηρα. Να ενημερωσω επισης οτι θελω να εχω καποια στιγμη στο μελλον "το παιδι του", δεδομενου οτι τον λατρευω και δεν μπορω να δεχτω καποιο αλλο σκυλι αργοτερα, περα απο το ιδιο του το παιδι που θα του μοιαζει, καλο η κακο, χαζο η εξυπνο ,ετσι το χα σκεφτει πριν καλα τον παρω.

Στην ερωτηση io maria, να σου πω οτι ψαχνει για ¨σχεση" και οχι για παρεα, λογω ελλειψης χωρου. Στο μελλον θα χρειαστουμε και παρεα οπως ειπα παραπανω.!!!

Πιστευω οτι στο φορουμ θα βοηθηθω οχι για το ζευγαρωμα αλλα και γενικοτερα.

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Απο που το πηρες? Δε μας ειπες...
Καλως ηρθες :)

To παιδι του το πιο πιθανο ειναι να μην εχει καμια ΑΠΟΛΥΤΩΣ ομοιοτητα με το σκυλο σου...

Last edited:

takisft

Well-Known Member
24 Ιουνίου 2011
4.817
5.038
Αθήνα
Τα κορίτσια μας δεν τα δίνουμε σε κανένα.
Τα έχουμε ταμένα και θα παραμέινουν ασπίλωτα;)

Panagiota_kyr

Well-Known Member
18 Οκτωβρίου 2011
98
0
Δυστυχως η ευτυχως απο Pet City. Οι αποψεις λιγο σε αυτο διίστανται. Το ηθελα πολυ και το ψαξα και ο,τι καλυτερο βρηκα ηταν το συγκεκριμενο μαγαζι, γιατι μου εγγυηθηκαν καποια πραγματα, ηξερα και τον υπευθυνο εκει και εκ του αποτελεσματος λεω ευτυχως λογω του frangi. Εχω και την κτηνιατρο μας απο εκει που ειναι εξαιρετικη. Θα ηθελα να κανω καποιες ερωτησεις με το θεμα της τροφης δεν ξερω ομως αν ειναι το καταλληλο θεμα αυτο. Συγχωρεστε με που ρωταω απλως δεν τα ξερω πολυ καλα..μιας και ειμαι νεο αιμα!!! Ευχαριστω amaliaz!!

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.795
20.110
Αν συνεχίσεις την έρευνα για ανεύρεση φιλενάδας για τον λεβέντη σου, πολύ φοβάμαι ότι δεν θα βοηθηθείς σε τίποτα από το φόρουμ.
Το πολύ-πολύ να κλειδωθεί το θέμα σου, όπως και κάθε άλλο που ίσως σκεφτείς να δημιουργήσεις, επί του ιδίου προβληματισμού ;)
Προσπάθησε πρώτα να ενημερωθείς, γι'αυτό που νομίζεις ότι πρέπει να πράξεις:

Θέλω να ζευγαρώσω το σκυλάκι μου...
Γιατι ΔΕΝ ζευγαρώνουμε τα σκυλιά
Αναπαραγωγή ή (διαζευκτικό) Εκτροφή;
Αγαπητέ εκτροφέα της πίσω αυλής:
καθαρόαιμα πανέμορφα κουτάβια

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Στο πάρκο που πηγαίνω όλοι εχουν σκύλες που είτε μόλις γέννησαν, είτε γεννάνε όπου να 'ναι, είτε "είναι και μανούλα" (στη διαπίστωσή μου "αχ τι γλυκιά σκυλίτσα"), είτε "έχει γίνει επιθετική γιατί έχει μωρά" (στη βόλτα το άκουσα αυτό). Το χειρότερο? Όλα αυτά τα άκουσα μέσα στην ίδια μέρα.
Συμπέρασμα: Δεν θα δυσκολευτείς να του βρεις ταίρι.
Ο καθένας κοιτάει την πάρτη του και το προσωπικό του όφελος (όπου "όφελος" μπορείς να βάλεις την εγωκεντρική ανάγκη να αποκτήσει κανείς το παιδί του σκύλου του, δεν μιλάμε απαραιτήτως για χρήματα).

Κι απ' τα πιο άδικα και ηλίθια παράδοξα: Άνθρωποι που έχουν συμβάλλει με γέννες στον ασήκωτο αριθμό των αδέσποτων ζώων, διαμαρτύρονται τώρα που μέσα σ' όλα "έχουμε και τα βρωμόσκυλα να σκίζουν τα σκουπίδια που κάνουν βουνό τους κάδους και γεμίζουν αρρώστιες τον κόσμο".

Panagiota_kyr

Well-Known Member
18 Οκτωβρίου 2011
98
0
Αν συνεχίσεις την έρευνα για ανεύρεση φιλενάδας για τον λεβέντη σου, πολύ φοβάμαι ότι δεν θα βοηθηθείς σε τίποτα από το φόρουμ.
Το πολύ-πολύ να κλειδωθεί το θέμα σου, όπως και κάθε άλλο που ίσως σκεφτείς να δημιουργήσεις, επί του ιδίου προβληματισμού ;)
Προσπάθησε πρώτα να ενημερωθείς, γι'αυτό που νομίζεις ότι πρέπει να πράξεις:

Θέλω να ζευγαρώσω το σκυλάκι μου...
Γιατι ΔΕΝ ζευγαρώνουμε τα σκυλιά
Αναπαραγωγή ή (διαζευκτικό) Εκτροφή;
Αγαπητέ εκτροφέα της πίσω αυλής:
καθαρόαιμα πανέμορφα κουτάβια

Οχι δεν θα το ψαξω αλλο εδω. Δεν υπαρχει λογος ουτε να κοντραρουμε τις αποψεις μας ουτε να παμε εναντια στους κανονες του φορουμ!! Υπαρχουν τοσα που μπορουμε να μαθουμε ολοι εδω με τις εμπειριες μας που αυτο ισως να ειναι το τελευταιο!!!

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Γνωριζεις τι ειναι τα puppy mills?
PET- SHOPS - PUPPY MILLS

Κι απ' τα πιο άδικα και ηλίθια παράδοξα: Άνθρωποι που έχουν συμβάλλει με γέννες στον ασήκωτο αριθμό των αδέσποτων ζώων, διαμαρτύρονται τώρα που μέσα σ' όλα "έχουμε και τα βρωμόσκυλα να σκίζουν τα σκουπίδια που κάνουν βουνό τους κάδους και γεμίζουν αρρώστιες τον κόσμο".
Ποσο δικιο εχεις Chloe....

minpinkiller

Well-Known Member
3 Ιουνίου 2009
1.173
18
36
Ξεσσαλονίκη
Αν δεν κοντράραμε τις απόψεις μας δεν θα υπήρχε το φόρουμ, θα διαβάζαμε μόνο βιβλία, που δεν λέω, και αυτά χρήσιμα είναι, αλλά δεν σου προσφέρουν τον διάλογο και τις προσωπικές εμπειρίες και γνώσεις ατόμων με εντελώς διαφορετικά ερεθίσματα. Διάβασε τα λινκ που σου παρέθεσε η mareco, μην εθελοτυφλείς...

Φιλικά

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.795
20.110
Παναγιώτα μία-μία τις κανονιές:

Δυστυχως η ευτυχως απο Pet City. Οι αποψεις λιγο σε αυτο διίστανται.
ΔΥΣΤΥΧΩΣ [με κεφαλαία]. Δεν διίστανται καθόλου οι απόψεις :mad:

Το ηθελα πολυ και το ψαξα και ο,τι καλυτερο βρηκα ηταν το συγκεκριμενο μαγαζι, ...
Δυστυχώς το έψαξες πολύ...λάθος. Μόνο σε εκτροφέα, δίνουμε τα λεφτά μας. Πουθενά αλλού.

...γιατι μου εγγυηθηκαν καποια πραγματα, ηξερα και τον υπευθυνο εκει και εκ του αποτελεσματος λεω ευτυχως λογω του frangi. ...
Αυτό που σου εγγυώμαι εγώ, είναι ότι το σκυλάκι σου στο έφεραν από puppy mill [googlαρέ το, αλλά να μην έχεις φάει πολλές ώρες πριν] :(
Τι ακριβώς σου εγγυήθηκαν; Οτι αν πάθει κάτι, θα στο αλλάξουν; :(:(

...Εχω και την κτηνιατρο μας απο εκει που ειναι εξαιρετικη. ...
Εξαιρετική και συνεργάζεται με τα pet city;;;;;;;;;;;;;;; :eek:

Εχεις πάρα πολλά πράγματα να μάθεις. Εύχομαι το σκυλάκι σου να βγει υγιές, για να μην τα μάθεις με τον άσχημο τρόπο. Ξεκίνα να διαβάζεις πρώτα το φόρουμ και δες μετά τι ερωτήσεις θα χρειαστεί να κάνεις :???:

Panagiota_kyr

Well-Known Member
18 Οκτωβρίου 2011
98
0
Δεν χρειαζεται να κατακρινουμε τοσο. Υπαρχουν και οι εξαιρεσεις σε καθε κανονα. Και πιστευω οτι ο καθενας που εχει ενα σκυλο οχι για να τον εχει αλλα εχοντας βαθυτερους λογους δεν θα εκανε ποτε κατι να τον βλαψει και θα τον προσεχε πολυ. Η κτηνιατρος εχει και δικο της ιατρειο και δεν ειναι σωστο να αμφιβαλουμε για τις γνωσεις της επειδη συνεργαζεται με Pet city. Και φυσικα δεν με ενοιαζε το οτι μου ειπαν πως θα μου το ανταλλαξουν, δεν ειναι ρουχο η παπουτσι το σκυλι...αν δεθεις μαζι του δεν πα να σου φερουν 200 σκυλια...τι να την κανεις την αλλαγη. Δεν σταθηκε κανεις στο οτι ηξερα τον υπευθυνο που μου εφερε τον σκυλο. Οποτε μην κρινουμε τα παντα με τοσο αρνητικη σταση γιατι ποτε δεν ξερουμε ποσο εχει ψαξει καποιος...και σορρυ που θα το πω αλλα η κολλητη μου πηρε σκυλο απο το εκτροφειο και στον πρωτο μηνα της πεθαινε και με βοηθεια γιατρων και φαρμακων εγινε καλα το σκυλακι δοξα τω θεω. Συνεπως δεν κρινω τα εκτροφεια με αυτο ουτε εχω καποιο προβλημα και νιωθω πολυ καλα που ξερω πως υπαρχουν και εκτροφεια και φιλοζωικες. Απλως οι κανονες ειναι πολλοι και υποκειμενικοι καποιες φορες και οι εξαιρεσεις μπορουν να συμβουν ανα πασα στιγμη....

Last edited:

agathe

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2011
3.265
114
Σπέτσες
Σε ορισμένα ..."πράγματα" δεν υπάρχει υποκειμενισμός, υποκειμενικότητα, υποκειμενικό...

edit: Καλώς ορίσατε...