Γεια σας και απο εμενα,με λενε Ορεστη,και εχω ενα Γ.Π 3,5 μηνων..Φωτογραφια δε ξερω πως να βαλω στο προφιλ μου ακομα...Θα ηθελα να σας θεσω πολλα ερωτηματα με τον καιρο διοτι ειμαι πρωταρης και μπορει να εχω κανει και καποια λαθακια μεχρι στιγμης..Αργησα να το μαθω να κανει κακα του στη βολτα και τα κανει το βραδυ που το αφηνω στο περιφραγμενο του χωρο..καμια φορα και μερα μετα που θα γυρισουμε απο τη βολτα!!!Μου εχει κανει και εξω αλλα σπανια..λογω δουλειας δεν του εχω στανταρ ωρες βολτας..Ας πουμε 9-10 το πρωι 12-2 το μεσημερι και 6-8 το βραδυ παντα μετα το φαι του..συνηθως μου τα κανει στις 6 το απογευμα!!!Αλλο προβλημα που αντιμετωπιζω ειναι οτι εχει μανια με τα χερια μου ακομα και να το βαλω καθιστος στα σκελια μου να τη χαιδεψω,εκεινη θα μου τα αρπαξει...Οταν εχει πολλες ωρες να με δει και τη χαιδευω δε με δαγκωνει για μισο λεπτο αλλα μετα αρχιζει..Επισης οταν της φωναζω να μην κανει κατει οπως και να μη με δαγκωνει η να μη φαει κατι απο κατω μου γαυγιζει και μου ξανα αρπαζει το χερι...(Δυστυχως ενω δεν εφαρμοζα στην αρχη καποιες ξυλιες στο ποπο της καποιες φορες δεν αντεχα και της εχω ριξει,χωρις να τη συγκινει βεβαια).Επισης γαι να μην της ριχνω απο μικρη που την πηρα της φωναζα και την ξαπλωνα κατω κρατωντας λαιμο και ποδια λεγοντας τησ ηρεμα,οταν την αφηνα ξανα αρπαζε το χερι οπως και τωρα!!και λεω μηπως ολο αυτο το βλεπει παιχνιδι,η ποιος θα κυριαρχησει?Ξερω η λυση ειναι να παω σε εκπαιδευτη αλλα δεν υπαρχει σαλιο και προσπαθω να της τα μαθω μονος..Ακουει στο κατσε,μεινε,ελα,ξαπλα,(αστο, καμια φορα),αλλα στο μη εχω θεμα!!δοκιμασα να φευγω οταν της λεω μη,να σταματαω το παιχνιδι να τη δενω για κανα λετο ολα αυτα αλλα τιποτα..Πιστευω οτι με εχει συνδυασει και με νευρικοτητα...Ενα αλλο θεμα ειναι και στη βολτα που τραβαει οταν επιστρεφουμε κυριως η οταν μπει η κοπελια μου μπροστα η εγω και αυτες πισω και ψιλο κλαψουριζει αμα βλεπει τον αλλο μπροστα!!Αρκετα σας κουρασα με τοσα που εγραψα και ετσι οπως τα εγραψα,σας ευχαριστω εκ των προταιρων!!!