Νέο μέλος από Παλλήνη

zeovani

Member
14 Σεπτεμβρίου 2010
10
0
Χαιρετώ σας όλους την καλή παρέα,

Από Παλλήνη σας γράφω, με λένε Γιάννη και εδώ και 3 χρόνια έχω ένα "σκυλάκι" Αγίου Βερνάρδου για το οποίο ψάχνω:

1) Νυφούλα να το ζευγαρώσω
2)Οικονομικό SHOP για αγορές (λουριά κλπ...)
3) Οικονομικό Φαγητό σε κονσέρβα (έχει βαρεθεί την ξηρά τροφή)

και γενικότερα χάρηκα πολύ που υπάρχει ένα τέτοιο forum!!!!

Ευχαριστώ...!

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
Νυφούλα ξέρει μόνο ο εκτροφέας σου που ξέρει και τις γραμμές τις φυλής
κονσέρβα οικονομική άσε καλύτερα
ρίξε μια ματιά στα θέματα περι barf-για οικονομία τροφής

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.794
20.107
Γιάννη καλώς ήρθες λοιπόν στην εκπληκτική παρέα μας...
Θα ήθελες να μας πεις α) από που τον πήρες και βου) γιατί θέλεις να τον ζευγαρώσεις;

zeovani

Member
14 Σεπτεμβρίου 2010
10
0
Γεια σε φίλε μου,

μου τον έδωσε ένας φίλος πριν 3,5 χρόνια επειδή είχε ζευγαρώσει η δικιά του σκύλα, αλλά δυστυχώς έχω χάσει από καιρό επαφή μαζί του.
Θέλω να τον ζευγαρώσω για να κρατήσω 1 σκυλί γιατί είμαι πολύ ευχαριστημένος από τον συγκεκριμένο σκύλο αυτά τα χρόνια.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.794
20.107
Ναι το είδα στο άλλο θέμα σου...
Ομως από την στιγμή που "παίζουν" ήδη οικονομικές δυσκολίες ακόμη και για τα βασικά θέματα ενός τέτοιου σκύλου (λουριά και εκπαίδευση πχ), εσύ σκέφτεσαι και για δεύτερο;

Επίσης, θα ήθελα να διαβάσεις αυτό και να τα ξαναπούμε after:

http://www.dogforum.gr/v3/showthread.php?273-γιατι-ΔΕΝ-ζευγαρωνουμε-τα-σκυλια

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Γεια σε φίλε μου,

μου τον έδωσε ένας φίλος πριν 3,5 χρόνια επειδή είχε ζευγαρώσει η δικιά του σκύλα, αλλά δυστυχώς έχω χάσει από καιρό επαφή μαζί του.
Θέλω να τον ζευγαρώσω για να κρατήσω 1 σκυλί γιατί είμαι πολύ ευχαριστημένος από τον συγκεκριμένο σκύλο αυτά τα χρόνια.
Και τα αλλα κουταβια? Δε σε νοιαζει αν βρεθουν στο δρομο μετα απο λιγα χρονια? Επισης, ξερεις οτι ο σκυλος σου δεν κουβαλαει κληρονομικες ασθενειες?

zeovani

Member
14 Σεπτεμβρίου 2010
10
0
Οχι παιδιά με πιάνετε αδιάβαστο. Δεν ξέρω εάν κουβαλάει ασθένειες. Τα σκυλάκια δεν θα βρεθούν στο δρόμο.

DOG.CRIME

Well-Known Member
5 Ιουλίου 2010
1.289
7
Δεν έχεις κανένα λόγο να ζευγαρώσεις τον σκύλο σου,υπάρχουν τόσα καλά κουτάβια σε καταφύγια που περιμένουν να βρουν Σπίτι και δεν χρειάζεται να ζευγαρώσεις το δικό σου δίνοντας αλλά 5-8 αμφιβόλου ποιότητας σκυλιά σε οικογένειες.

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Εκτός από όλα αυτά που σου έχουν γράψει τα παιδιά,να συμπληρώσω ότι οι κονσέρβες δεν έχουν καμία διατροφική αξία, είναι ότι πιο λάθος μπορείς να κάνεις για τον σκύλο σου Αν έχει βαρεθεί τη ξηρά τροφή ,τότε η άλλαξέ του την και δοκίμασε μία άλλη με διαφορετική γέυση η αν θες βάζε του λίγη κονσέρβα μέσα στη ξηρά
Τι ξηρά του δίνεις τώρα? Μη μου πεις friskies και χύμα γιατί θα ουρλιάξω

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.767
4.044
40
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
Και δεν υπαρχει "βαριεται την ξηρα τροφη", αν τον καλομαθεις δεν θα την τρωει.
Οσο για το ζευγαρωμα, διαβασε το αρθρο που παρεθεσε η mareco, και το συζηταμε.

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Berna μου, σε αυτό θα διαφωνήσω Γιατί ένας σκύλος να μη βαρεθεί την ίδια γεύση ξηράς συνέχεια ?
Εγω τους την αλλάζω κάθε χρόνο και τους δίνω άλλες γεύσεις και τους αρέσουν πολύ αυτές οι αλλαγές

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.767
4.044
40
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
Επειδη το να αλλαζεις τη τροφη ειναι επιλογη δικη σου, οχι του σκυλου. Ο σκυλος θα φαει οταν πεινασει οποιαδηποτε ξηρα τροφη. Δεν θα κατσει να πεθανει επειδη βαρεθηκε τη γευση της ;)

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Εντάξει ,οκ, αυτό δεν σημάινει ότι δεν μπορούμε να σκεφτόμαστε και λίγο παραπέρα
΄Και ε΄συ αν πείναγες θα έτρωγες επί δέκα χρόνια την ίδια τροφή ακριβώς Τι σημαίνει αυτό?