Νέο μέλος - Χριστουγεννιάτικο!..

Βάσω Φ!

Member
26 Δεκεμβρίου 2011
15
0
Καλημερα σε ολα τα μελη του φορουμ!

Πριν λιγες μερες μπηκε στην οικογενεια μας ενα ατιθασο θηλυκό, ονοματι Μπουμπου.. Είναι γιορκσαιρ τερριερ, και ειναι ο δευτερος σκυλος μου. Δυστυχως, το πρωτο μου σκυλακι - αδερφο - παιδι μου, το χασαμε τον περασμενο Οκτωβρη απο εναν ασυνειδητο οδηγο, που σχεδον καβαλησε το πεζοδρομιο, την ωρα που το ειχαμε βγαλει βολτα, και αφου το χτυπησε γκαζωσε κι εφυγε.

Το πληγμα ηταν και ειναι τραγικα μεγαλο. Επικοινωνησα με τους εκτροφεις του, γιατι θελαμε να παρουμε αδερφακι του, απο τους ιδιους γονεις. Αυτη τη φορα θηλυκο. (Ο Λουης μας, ηταν αρσενικο και μολις εναμιση χρονων). Και με εκπληξη ενημερωθηκαμε οτι η μαμα του ειναι εγγυος και θα γεννουσε σε 2 μερες. Ετσι κι εγινε, ειχαμε προαποφασισει να παρουμε θηλυκο, για να μην μας χτυπησει ασχημα ενα δευτερο αρσενικο γιορκι. Παλι προς εκπληξη ενημερωθηκαμε οτι στα 4 κουταβια που γεννηθηκαν, εκανε μονο ενα θηλυκο.

Οποτε αυτη τη στιγμη εχουμε την αδερφουλα του Λούη στην αγκαλια μας, και εχει μπει ηδη στην καρδουλα μας.

Καλες γιορτες και αγαπη πολλη σε οσους αγαπαμε, ειδικα στα πιο γενναιοδωρα πλασματα που υπαρχουν, τα σκυλια..

Βάσω Φ!

Member
26 Δεκεμβρίου 2011
15
0
Σας ευχαριστω! Να συμπληρωσω οτι η μικρη, παροτι μωρο, εχει πολυ εντονο χαρακτηρα, τσαουσα, και τρελιαρα! Στα καλα καθουμενα, γυρναει τουμπες, τρεχει με την οπισθεν, και περπαταει διαγωνια!! Κοιμαται στις πιο αβολες στασεις.. και δεν ειναι καθολου φοβιτσιαρα-χτες πηδηξε απο τον καναπε στο χαλι..! Βεβαια ειναι γκρινιαρα και φωνακλου- ειδικα το βραδυ οταν την βαζουμε στο παρκο για να παμε για υπνο, ξεσηκωνει τον κοσμο-τις πρωτες 4 νυχτες δεν κοιμηθηκαμε απο τις κραυγες, οσο κι αν της ελεγα εντονα "Σςςςς".. Ευτυχως εχτες το βραδυ ακουσε, και μετα απο λιγο σωπασε! Ας ελπισουμε να εκπαιδευτει σε αυτο το θεμα γιατι .. θα χουμε προβλημα!..

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Χε χε χε τερριέ παιδί μου,,,,,

Καλώς ήρθατε! Χρόνια πολλά, να το χαίρεστε το ζουζουνάκι σας

Λουνομαμά

Well-Known Member
26 Δεκεμβρίου 2011
108
1
Ηράκλειο Κρήτης
Να σας ζήσει η κούκλα σας!
Αυτο το πρόβλημα με το κλάμα όταν τον έβαζα για ύπνο το είχα κι εγώ με το Λούνο... Μην του μιλάς την ώρα που κλαίει, είναι σαν να τον ενθαρρύνεις. Καλή υπομονή και καλή ανατροφή!

Βάσω Φ!

Member
26 Δεκεμβρίου 2011
15
0
Ευτυχως σιγα σιγα τη βλεπω να ακουει καπως καλυτερα! Το πρωτο βραδυ πηρα το παρκο της στο δωματιο μου να με βλεπει και παλι εκλαιγε. Εκτοτε στο σαλονι μονιμα, και τις βραδινες ωρες οσο και να σκουζει, την αφηνω - αν και την ψιλολυπαμαι - αλλα αν δεν επιβληθουμε τωρα, θα μας "καβαλησει" κανονικα το ζουζουνι..!!

Grifos

Well-Known Member
16 Απριλίου 2011
3.697
316
Δωδεκάνησα
Καλώς ήρθατε και να λέτε πάλι καλά που ένα αυτοκίνητο που σκαβατζάρησε το πεζοδρόμιο με ταχύτητα δε χτύπησε κι εσάς μαζί

Βάσω Φ!

Member
26 Δεκεμβρίου 2011
15
0
Μεταφορικα το λεω. Περασε ξυστα απο την μητερα μου, βγηκαν οι γειτονες εξω και τετοια. Απλα ωρες ωρες σκεφτομαι καλυτερα να χτυπαγε εμενα πχ που ειμαι πιο γερη, παρα το μωρο μου, που ηταν μια σταλια, και εσβησε σε λιγα λεπτα.

ΚΥΡΙΑΚΟΣ

Well-Known Member
21 Φεβρουαρίου 2011
170
40
Ρόδος
Μεταφορικα το λεω. Περασε ξυστα απο την μητερα μου, βγηκαν οι γειτονες εξω και τετοια. Απλα ωρες ωρες σκεφτομαι καλυτερα να χτυπαγε εμενα πχ που ειμαι πιο γερη, παρα το μωρο μου, που ηταν μια σταλια, και εσβησε σε λιγα λεπτα.
Τυχερή η μαμά σου.....

Βάσω Φ!

Member
26 Δεκεμβρίου 2011
15
0
Και να σκεφτειτε οτι μενω σε γειτονια, οχι σε λεωφορο κοντα ας πουμε. Πλεον ο μονος ασφαλης προορισμος για βολτα ειναι τα παρκα, κι αυτα παλι με μεγαλο ελεγχο για τα μεγαλα αδεσποτα σκυλια που θελουν να παιξουν. Τελος παντων, σας ευχαριστω πολυ!

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.249
Μέλη
20.029
Νεότερο μέλος
Stefaniadoul