Νέο μέλος - Σίλβιο

Σιλβιο Μπεκιρι

Well-Known Member
15 Νοεμβρίου 2011
47
0
κως δωδεκανησα
Γεια σε ολους ειμαι νεο μελος πολυ ωραιο το σιτε δεν εχω κτλβει ακομα πως λειρουργει για αυτο θα κανω εδω μια ερωτηση δεν ξερω κατα ποσο ειναι χαζη! Λοιπον ολοι ξερουμε την Παττυ και αν οχι ολοι, οι περισσοτεροι.Ξερει λοιπον κανεις απο εσας το σκυλι που εχει τι ρατσας ειναι; Ρωταω γιατι προκειτε να παρω απο μια γνωστη ενα κουταβι κριφφον με διασταυρωση την ρατσα που ψαχνω και θελω να δω ποσο θα μεγαλωσει περιπου.Αν καποιος γνωριζει ας μου πει,παρακαλω

Ευχαριστω

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
Θα σου πρότεινα να μην πάρεις σκύλο από την γνωστή σου και επιπλέον να την ενημερώσεις ότι δεν πρέπει να ζευγαρώνουμε τα σκυλιά μας, δη τα ημίαιμα, διότι η Ελλάδα είναι γεμάτη αδέσποτα που πεθαίνουν καθημερινά και αντί να φέρουμε κι άλλα στον κόσμο θα πρέπει να φροντίζουμε αυτά που υπάρχουν ήδη.
Αν θέλεις απλά ένα μικρόσωμο σκυλάκι, υπάρχουν πάρα πολλά στα καταφύγια και στους δρόμους,
αν θέλεις καθαρόαιμο, τότε ο εκτροφέας είναι μονόδρομος.

Πόσο ετών είσαι αν επιτρέπεται?

sea-mol

Well-Known Member
18 Μαρτίου 2011
6.882
8.847
Πρέβεζα
Χαχαχα....
Τρομερό ποστ....
Αυτό είναι το κουτάβι της Πάττυ?

Αν ναι...υπάρχει ένας εδώ.....που μπορεί να σε βοηθήσει.....
χαχαχαχαχα....

Σιλβιο Μπεκιρι

Well-Known Member
15 Νοεμβρίου 2011
47
0
κως δωδεκανησα
Λοιπον,Εκανα μια φορα την καλη και πειρα σκυλι απο καταφηγιο και μαλιστα αναγκαστηκα να ταξιδεψω μακρια απο το νησι μου για να το παρω.Το πειρα λοιπον ενο με ειχαν ηδη ενημερωση πως το σκυλι γινοτανε μεσαιου μεγεθους.Το περνω λοιπον σπιτι εχοντας στο νου πως το σκυλι ειναι ημιαιμο ποιντερ-σεττερ, μπαινω λοιπον στο google και βλεπω πως 1ον το ποινερ ειναι ρατσα για κυνηγη και 2ον και οι 2 ρατσες ειναι μεγαλοσωμες και ετσι αναγκαστηκα να το επιστρεψω! περασαν λοιπον σχεδον 3 μηνες απο τοτε και ηρθε πριν 5 μερες και με ενημερωσε μια γνωστη μου πως το μικρο της γεννησε και πως δεν εχει τι να τα κανει και θα τα παει για ευθανασια και ετσι δεν μπορουσα να τα αφισω ποσο μαλλον αφου γινοντοντε μικρα οπως με πληροφορησε! εμαθα χθες πως επειδη τα ειχε αφησει στην αυλη απο το κρυο πεθαναν τα 3 απο τα 5,ετσι βρηκα και για το αλλα και για αυτο που θα παρω εγω σπιτι να ζεσταθουν! Ελπιζω να σε καλυψα για την υποθεση με υιοθεσιας απο καταφηγιο.!Α και βεβαια το σκυλι το παω για στιρωση δεν θελω σε καμια περιπτωση να αφισει καποιο σκυλακι εγκυο γιατι ειναι και αρσενικο βλεπετε και να ταλαιπωρητε το κακοκοιρο και να γεμησουμε μωρα και να μην εχουμε τι να τα κανουμε! Οσο για την ηλικια μου 17 χρονων ειμαι! Χαρηκα :)

Last edited:

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
Πάντως και το τεκελ κυνηγοσκυλο είναι.
Ωραία η φίλη σου, ζευγαρώνει τη σκύλα της και μετά πετάει τα κουτάβια στο κρύο :mad:
Όταν λες γκριφον τι εννοείς ακριβώς?
Τριγυρνάει ένας γκριφονάκος αδέσποτος στην περιοχή μου, γύρω στα 30 κιλά πρέπει να είναι - μη σου πω και περισσότερο.
Το ποϊντερ και το σεττερ εγώ προσωπικά μεσσαίου μεγέθους τα θεωρώ.

sea-mol

Well-Known Member
18 Μαρτίου 2011
6.882
8.847
Πρέβεζα
Μικρό θα γίνει...
Καλύτερα ν'αρχίσεις να τραβάς τα μαλλιά της φίλης σου πάντως.....

@φαντάζομαι εννοεί το...."γκριφόν κανίς"

minpinkiller

Well-Known Member
3 Ιουνίου 2009
1.173
18
36
Ξεσσαλονίκη
Τα μαλλιά σου θα τα τραβάς γιατί επέλεξες έναν από τους πιο λάθος τρόπους να αποκτήσεις σκύλο...Επίσης, τα grifon δεν είναι καταγεγραμμένη ράτσα οπότε δεν έχουν πρότυπο...υπάρχει γκριφόν 5 κιλών, και υπάρχει και γκριφόν 20 κιλών οπότε δεν μπορούμε να σου πούμε τι μέγεθος θα έχουν τα κουτάβια.

Γιατί έγινε το ζευγάρωμα?

Για το τι τράβηγμα θέλουν τα μαλλιά της φίλης σου....άστο...δεν θα πω καλύτερα....

Σιλβιο Μπεκιρι

Well-Known Member
15 Νοεμβρίου 2011
47
0
κως δωδεκανησα
Βασικα σημαθητρια μου ειναι και απλα ξερανε ολοι πως ψαχνω σκυλι για αυτο και μου το ειπε! μολις ακουσα πως πεθαναν τα αλλα 3 νευριασα πολυ και της ειπα να βαλει οπως και διποτε μεσα τα αλλα 2!Λαρα δεν ξερω και γω τι γριφφον ειναι αλλα για να μου λεει πως θα γινει μικρο λογικα το αλλο ητανε γριφφον-τερριερ ο θεος βοηθος! Οσο για τα ποιντερ σεττερ την ειχα ενημερωση πως μενω σε διαμερισμα δεν γινετε να εχω τετιο σκυλι μεσα οσο μεσαιο και να το θεωρουνε μερικοι!

Σιλβιο Μπεκιρι

Well-Known Member
15 Νοεμβρίου 2011
47
0
κως δωδεκανησα
Δεν ξερω γιατι εγινε το ζευγαρωμα ισως απλα τα ειχε στην αυλη ηρθε το αλλο και ζευγαρωσαν δεν ξερω τιποτα, το μονο που θελω ειναι να γινετε μικρο και να του δωσω οσο αγαπη γινετε γιατι μου εχει μηνει παιδικο τραυμα το κανις που εδιωξε ο πατερας μου οταν ημουν μικρος!

Σιλβιο Μπεκιρι

Well-Known Member
15 Νοεμβρίου 2011
47
0
κως δωδεκανησα
αμφιβαλω αν θα θα θελει παντος οτι και να γινει εγω αυριο το περνω γινει δεν γινει μεγαλο εγω του χρονου φευγω για σπουδες οποτε θα το παρω μαζι μου και ετσι δεν θα φωναζει η μανα μου για το μεγεθος

sea-mol

Well-Known Member
18 Μαρτίου 2011
6.882
8.847
Πρέβεζα
Καλό κουράγιο λοιπόν...
Κι αν δεν μπει η φίλη σου...μείνε εσύ στο φόρουμ να βοηθηθείς για το σκυλάκι σου....

Σιλβιο Μπεκιρι

Well-Known Member
15 Νοεμβρίου 2011
47
0
κως δωδεκανησα
και βεβαια θα μεινω εχω πολλα να μαθω ακομα οπως το οταν θα θελω να φυγω απο το σπιτι ποσο μαλλον τωρα που εχω και σχολειο υπαρχει καποιο τρικ ωστε να μαθει να καθετε μονος του στο σπιτι?

sea-mol

Well-Known Member
18 Μαρτίου 2011
6.882
8.847
Πρέβεζα
Το πρώτο τρικ που πρέπει να μάθεις νομίζω, είναι πώς δεν θα το εξαφανίσει κι αυτό ο πατέρας σου....
Γενικώς τι σχέση έχουν οι δικοί σου με τα σκυλιά?

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
Μείνει στο φόρουμ, διάβασε πολλά θέματα για να μεγαλώσεις όσο πιο σωστά γίνεται το κουτάβι σου!
Ξεκίνα με αυτά:
10 συμβουλές για καθαρό σπίτι
Mεγαλωνοντας ενα κουταβι
Βήμα προς βήμα η εκπαίδευση για τον περιορισμό σε κλουβί
Crate-Κλουβί
Πώς να μεγαλώσετε ένα πιο έξυπνο κουτάβι
βασική εκπαίδευση και ηλικία

και είναι πολλάαααα ακόμα!

:)