Νέο μέλος-Πείτε μου την γνώμη σας

ioanna7

New Member
21 Ιανουαρίου 2013
3
0
ΓΕΙΑ ΣΑΣ,
ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΩ ΕΝΑ ΣΚΥΛΑΚΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΣΚΕΨΗ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ ΣΕ ΑΔΕΣΠΟΤΑΚΙ.
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΕΝΩ ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΛΕΙΠΩ ΑΡΚΕΤΕΣ ΩΡΕΣ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ (9,30 ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΕ 7,30 ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΟ ΒΡΑΔΥ). ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΟΥ ΜΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟ ΟΠΟΤΕ ΟΤΑΝ ΛΕΙΠΩ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΕΧΩ ΣΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ, ΛΕΤΕ ΝΑ ΕΧΩ ΘΕΜΑ?

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.795
20.111
Καλώς ήρθες στο φόρουμ.

Μην γράφεις κεφαλαία σε παρακαλώ.

Με το μπαλκόνι...ναι...θα έχεις πολλά θέματα. Καλύτερα να το ξεχάσεις.

aliki_s

Well-Known Member
27 Μαϊου 2011
3.279
1.797
Αθήνα
Εγώ προσωπικά δε θα ήμουν ήρεμη να έχω τον σκύλο μου στο μπαλκόνι και εγώ να λείπω... Μπορεί να γαβγίζει και να ενοχλεί ειδικά το μεσημέρι, μπορεί να συμβεί το οτιδήποτε...

Καλώς ήρθες! :)

mad00lini

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2011
2.618
29
Θα βρεις ένα σκυλί στα μέτρα σου.
Που δεν λερώνει εντός σπιτιού και που δεν κάνει ζημιές επίσης. Οπότε πάμε σε ενήλικο οπωσδήποτε ώστε να μη λερώνει τις ώρες που λείπεις.
Και για να μη μένει κλεισμένο κάπου όσο λείπεις, θα ψάξεις να αποκτήσεις ένα που σίγουρα είναι χαμηλής ενεργητικότητας και δεν έχει τάσεις καταστροφής του σπιτιού.

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.767
7.926
Όσο μικρό και να είναι το σπίτι σου ακόμα και ένα τεράστιο σκυλί χωράει μέσα σίγουρα. Οπότε δεν είναι αυτό το θέμα.
Πριν φύγεις θα πρέπει να ξυπνάς περίπου μία ώρα νωρίτερα από ότι τώρα για να το βγάζεις την πρώτη του βόλτα.
Επιπλέον το γεγονός ότι θα είναι μόνο του γύρω στο ένα δεκάωρο την ημέρα σημαίνει ότι τουλάχιστον για ένα δίωρο αφού γυρίζεις σπίτι σου θα πρέπει να ασχολείσαι μαζί του με παιχνίδι, εκπαίδευση, βόλτα κλπ.
Θα έχεις την διάθεση να τα κάνεις όλα αυτά για 10-15 χρόνια;

DimitrisTerrier

Banned
Banned
20 Ιανουαρίου 2013
113
0
Thessaloniki
Καλησπερα Ιωαννα.Συγχαρητηρια για την σκεψη σου να αποκτησεις αδεσποτο.Μενεις μονη σου?Γιατι αμα μενεις μονη σου εμενα μου φαινονται πολλες οι ωρες που απουσιαζεις και ενας σκυλος οποσδηποτε εχει και τις δικες του αναγκες(βολτα,συντροφια)..και πιστευω οτι θα ειναι λιγο μελαγχολικα για το σκυλακι.Επισης το να το χεις ολη μερα στη βεραντα ουτε αυτο ειναι λυση οχι μονο επειδη δεν θα παιρνα καλα ο σκυλος αλλα επειδη λογω αναγκης ασκησης και εκτονωσης θα ταραζει την γειτονια με το γαυγισμα του (αμα μενεις σε πολυκατοικια που καταλαβα).Ειμαι και γω απειρος οποτε δεν μπορω να σε βοηθησω και πολυ.Παντα φιλικα και σου ευχομαι αμα βρεις τον χρονο να αποκτησεις ενα αδεσποτακι:)

King193

Member
21 Ιανουαρίου 2013
10
0
εξαρτάται απο την ηλικία του και αν φοβάται εύκολα. μπορεί να γαβγίζει στο μπαλκόνι και να σου κάνουν πρόβλημα οι γείτονες. αυτό πήγα να το κάνω και εγώ οταν ήταν μικρός ο σκύλος μου και δεν του άρεσε και έκλεγε συνεχώς. πιστεύω να το αφήνεις στο σπίτι(πρωτού το μάθεις να μην λερώνει)

ioanna7

New Member
21 Ιανουαρίου 2013
3
0
καλως σας βρηκα.. ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας, εννοειται οτι θα ασχολουμαι μαζι του πριν αλλα και μετα την δουλεια αυτο ειναι κατι που δεν με απασχολει, αλλωστε για συντροφια το θελω το σκυλι οχι για φυλαξη. με το μπαλκονι το φανταστηκα οτι θα εχω θεμα (ναι μενω σε πολυκατοικια). η αδερφη μου η οποια εχει 5 σκυλια, βρηκε ενα φοβισμενο αδεσποτο στο δρομο και το μαζεψε δυστηχως ομως δεν μπορει να το κρατησει, ειναι μεσαιο προς μεγαλο μεγεθος, κατω του ενος ετους υπακουο με καλο χαρακτηρα και επισης δεν λερωνει στο μερος οπου τον εχει.. φαινεται καπως ιδανικο για να το παρω εγω ομως εχω τις αμφιβολιες μου για το λογο οτι θα λειπω αρκετες ωρες. γι αυτο και ζητησα τις γνωμες καποιων πιο εμπειρων για να παρω τελικα μια αποφαση.. και παλι ευχατισστω..

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.795
20.111
Ακόμη και σ'ένα φοβισμένο πρώην αδέσποτο, η αγάπη [που εξυπακούεται] δεν πρέπει να είναι ο σύμβουλος συμπεριφοράς μας απέναντί του. Θέλει τους κανόνες και τα όριά του για να νοιώσει ασφαλές και εμπιστοσύνη. Οχι ή τουλάχιστον όχι μόνο, χάδια και αγκαλιές.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.245
Μέλη
20.024
Νεότερο μέλος
BaNi