Νέο μέλος-Νέα μαμά

koukotsou

Member
25 Ιουνίου 2011
16
0
ΚΕΡΚΥΡΑ
Καλημερα σε ολους,ειμαι νεα στην ομαδα σας απο ολες τις πλευρες.Ποτε δεν ειχα σκυλο και δεν εχω ιδεα σχετικα, ο αντρας μου ηθελε εδω και καιρο να αποκτησουμε εναν.Τελικα πριν απο 3 ημερες ηρθε στο σπιτι το νεο μελος της οικογενειας ενα λαμπραντορ 5 εβδομαδων η Ιολη .Ηδη εχω βρει πολυ χρησιμες πληροφοριες για το μωρο μου εδω, οποτε ηρθα στην παρεα και θα μεινω!

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.795
20.110
Καλώς ήρθες στο φόρουμ...αν και άργησες δυστυχώς λίγο...:(

Να σου ζήσει η μικρή σου :)

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.795
20.110
Εννοώ, ότι σε μια τεράστια και πολύ, μα πάρα πολύ κοπιαστική προσπάθεια, να μειωθούν τα αδέσποτα στον διαολότοπό μας (το άλλο με τον Τοτό, το ξέρεις; ), αποφεύγουμε όπως ο διάολος το λιβάνι, τα pet shop και τις αγγελίες ιδιωτών που ζευγάρωσαν τα ημίαιμά τους, για να βγάλουν κανένα φραγκάκι παραπάνω. Από το πολύ νεαρό της ηλικίας του μικρού σου, υποθέτω ότι μια από τις δύο συνθήκες επικράτησαν.

koukotsou

Member
25 Ιουνίου 2011
16
0
ΚΕΡΚΥΡΑ
Το ξερω οτι ειναι πολυ μικρο αλλα μου το χαρισαν και επρεπε να το παρω γιατι θα το εδιναν σε καποιον αλλο

vasgial

Well-Known Member
6 Φεβρουαρίου 2011
3.531
1.729
50
Μαραθώνας-Κάτω Σούλι
Τουλαχιστον στην αρχη παραδεχτηκες οτι δεν γνωριζεις. Ευκαιρια τωρα να βρεις πολυ υλικο στο φορουμ που θα σε βοηθησει να καταλαβεις και να μην επαναλαβεις το ιδιο λαθος μελλοντικα. Να σου ζησει το μωρακι σου.