Νέο μέλος-Η Χλόη

Χλόη.

Member
3 Δεκεμβρίου 2011
12
0
Καλώς σας βρήκα είμαι νέο μέλος και χθες απέκτησα την Χλόη μου είνα silver silky terrier,γεννήθηκε στις 30.09.2011 και ζυγίζει μόλις 1,150kg.Eίναι πολύ χαδιάρα και παιχνιδιάρα.Εμαθε να κάνει την ανάγκη της στην πάνα αλλά το βράδυ δεν ήθελε να κοιμηθεί στο κρεβατάκι της και έκλαιγε για να την ανεβάσω στο δικό μου μέχρι που βαρέθηκε και την πήρε ο ύπνος.Αυτό είναι ένα πρόβλημα γιατί την λυπόμουνα αλλά η κτηνίατρος μου είπε καλύτερα να μην κάνω την αρχή(να την αφήνω να ανεβαίνει στα κρεβάτια και στους καναπέδες)γιατί μετά δεν θα μπορώ να της το κόψω.

Attachments

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Καλημέρα Χλόη και καλώς ήρθες!! Να σου ζήσει η σκυλίτσα σου.
Είναι καλύτερο να μάθει να κοιμάται στο κρεββάτι της.
Μην την λυπάσαι ...θα συνηθίσει ειναι μικρούλα ακόμη και σε ξένο περιβάλλον.
Πώς την απέκτησες ?

Χλόη.

Member
3 Δεκεμβρίου 2011
12
0
Πάντα ζητούσα από τη μαμά μου να μου πάρει ένα σκυλάκι και έτσι φέτος μου την έκανε "δώρο".Μην νομίσετε πως είναι ένα επιπόλαιο δώρο που έκανε η μαμά στο παιδί της για να το ευχαριστήσει χωρίς να σκεφτεί τις συνέπειες και τελικά το σκυλάκι να βρεθεί στο δρόμο.Κάθε άλλο δεν την έχω ούτε μία μέρα και δεν μπορώ να κάνω χωρίς αυτή.Οσο για το θέμα εγκατάληψη εννοείται πως δεν θα συμβεί ποτέ.Η μαμά μου δυστυχώς δεν γνώριζε για τα puppy mills,την παρήγγειλε από την κτηνίατρο και στενοχωρέθηκα πολύ γι αυτό.Ευτυχώς είναι υγιέστατη!!!!

BiggBilly

Well-Known Member
28 Μαϊου 2010
4.237
407
Γλυφάδα
Καλωσήρθες.

Πως και κατέληξες σε Silky terrier?
Είναι ελληνικής εκτροφείς (δεν ήξερα ότι υπάρχει εκτροφέας στην Ελλάδα)?

agathe

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2011
3.265
114
Σπέτσες
Καλώς όρισες και τη χαίρεσαι...
Διάβασε μέσα στο φόρουμ διάφορες χρήσιμες πληροφορίες για το μεγάλωμα του κουταβιού σου, θα βοηθηθείς πολύ...
Όσο για την κτηνίατρο..., τι να πω....

Χλόη.

Member
3 Δεκεμβρίου 2011
12
0
Δυσυχώς ήρθε από Ουγγαρία και όταν έδειξα στη μαμά μου για τα puppy mills συγκλονίστηκε με το πόσο σκληροί μπορούν να γίνουν οι άνθρωποι και στενοχωρήθηκε πολύ.Κατέληξα στο silky terrier γιατί μου αρέσει πολύ το χρώμα τους και με ενδιέφερε αυτή η ράτσα από παλιά και γι αυτό η μαμά μου κατέληξε σε αυτή.Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας.Εχω διαβάσει πολλά για το μεγάλωμα των κουταβιών και για τη θετική εκπαίδευση και συνεχίζω να διαβάζω για να προσφέρω ότι καλύτερο μπορώ στη μικρή μου!!

greedy

Well-Known Member
23 Απριλίου 2008
2.314
3
52
Πατρα
Καλως ηρθες και σου ευχομαι να ειναι παντα υγιης η χλοη σου.
Μην επιτρεπεις κατι στην μικρη σου επειδη την λυπασαι,αν το επιτρεψεις τωρα ,μετα θα ειναι δυσκολο να της το κοψεις.

Χλόη.

Member
3 Δεκεμβρίου 2011
12
0
Ευχαριστώ πολύ και η κτηνίατρος αυτό μου είπε και προσπαθώ να μην της δίνω σημασία όταν κλαίει και γαυγίζει για να μην επαινεύσω τη συμπεριφορά αυτή!

Veronica

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2010
3.213
6
Always somewhere
www.youtube.com
Καλώς ήρθατε! Να χαίρεστε η μία την άλλη! :D
Αν θες να είσαι σωστή, άλλαξε κτηνίατρο και φρόντισε να ψωνίζεις από πετ σοπ που δεν εμπορεύονται ζώα.

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Καλως ηρθατε. Υγεια στο σκυλακι σου πανω απ΄ολα. Και πες στην μαμα σου να πει στην κτηνιατρο οτι αυτο που κανει(το να προωθει κουταβια απο puppy mills), δεν την τιμαει καθολου.
Ουτε σαν ανθρωπο, ουτε σαν επαγγελματια...

Χλόη.

Member
3 Δεκεμβρίου 2011
12
0
Nα και άλλες φωτογραφίες(αν και δέχεται το κοκαλάκι της το φοράω μόνο για να την βγάλω φωτογραφία γιατί τη λυπάμαι να της το φοράω για πολλή ώρα να μην την πονέσει)
PC030958..jpgPC030961..jpgPC030962..jpg