Νέο μέλος [Γερμανικός ποιμενικός]

Maxi

Member
15 Οκτωβρίου 2012
10
0
Μετα απο αρκετο ψαξιμο και πολλες βολτες σε εκτροφεια απεκτησα και εγω το δικο μου κουταβι!

484995_4514811719941_880596678_n.jpg
Father :V Xanadu Brunnenstrasse
Mother:Tina z Podradbuzi
004.jpg
Πωπω με τεραστια αυτια φενεται σε αυτην μικροτερα ειναι παντως!Τα εβαλα επειδη θα με ρωτουσατε ακριβως το ιδιο προβλημα εχω, τις 2 πρωτες μερες ετρωγε σαν τρελο την τροφη που μου προτεινε ο εκτροφεας και ο ιδιος τον ταιζε Royal Cannin Maxi Junior.Μετα απο 2 μερες δεν την ετρωγε με ορεξη αν τον ταισο στο χερι θα την φαει ολη.Στην αρχη νομιζα οτι κατι ειχε αφου το ειδε ο κτηνιατρος και με διαβαιβεωσε οτι δεν εχει κατι ειπα να δοκιμασο κατι αλλο να δω αν το φαει και ετσι εγινε οτιδηποτε αλλο εκτος την τροφη του το ετρωγε.Οπως καταλαβαινετε αυτο δεν γινοταν να συνεχιστη.Πηρα τηλ. τον εκτροφεα μου ο οποιος μου ειπε να κανω οτι λεει και ο παραπανω φιλος μας, να του περνω την τροφη σε 5 λεπτα αν δεν την φαει και να του την δινω αργοτερα.Το εκανα 2 μερες με αποτελεσμα να πειναη ολη μερα και το βραδυ να τρωει αλλα μονο 1 γευμα την μερα.Το εκανα για 2 μερες και τις τελευταιες 2 μερες για να τρωει την σωστη ποσοτητα τον ταιζα απο το χερι μου.Αν εχετε να μου προτεινεται κατι μην διστασεται.Επισης δοκιμασα να ανακατεψω την τροφη με κονσερβα.Σκετη κονσερβα ετρωγε με το που την ανακατευα με τροφη τπτ,οπως επισης και νερο μεσα στην τροφη για να "σπασω" λιγο την μυρωδια.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.803
20.123
Νομίζω ότι ο σκύλος σου, αξίζει το δικό του θέμα, ακόμη κι αν έχει ίδια "προβλήματα" με άλλους.

Να σου ζήσει και μπράβο για το ψάξιμο :)

Nizinny

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2011
3.210
927
Καναδάς
Καλως ηρθες! :)

Δοκιμασε μια κουταλια γιαουρτι ή αν βαζεις κονσερβα ας ειναι καλυτερα πατε που λιωνει με το χερι και καντα ολα μια μαζα πριν του δωσεις το μπολ ωστε να μην μπορει με τιποτα να ξεχωρισει τι θα φαει. Αλλα δεν ειναι δουλεια κι αυτο βρε παιδι μου. :rolleyes: Αφου ο εκτροφεας τον ταιζε την ιδια τροφη και την ετρωγε ισως και να θελει να τον ζορισεις λιγο οπως σου ειπε.

...
Αρσενικο η θηλυκό ειναι?
Φαινεται βρε, κοιτα καλυτερα. :rolleyes:

Maxi

Member
15 Οκτωβρίου 2012
10
0
Καλησπέρα ο εκτροφέας είναι ο Ο Γιώργος ο λεβαντής όσοι ασχολούνται με εκθέσεις του κογπε θα τον γνωρίζουν, επίσης "τρέχει" και αλλά σκυλιά.Σήμερα δοκίμασα και με γιαουρτάκι το οποίο σκέτο το αφάνισε μαζί με την τροφή του έφαγε πολύ λίγο.Πήρα και άλλη ξηρή τροφή σήμερα για να δοκιμάσω αλλά ούτε που την αγγίξε 2-3 μέρες τώρα αναγκάζομαι να τον ταίζω στο χέρι για να τρώει την σωστή δόση και μάλλον περισσότερο κακό του κάνω.Οτιδήποτε άλλο εκτός την τροφή του θα το φάει.Το θέμα είναι ότι ποτέ δεν τον ταισα κάτι άλλο εκτός την τροφή του και κάποιες λιχουδιές για να τον μάθω τα κλασσικά σήκω,κάτσε κτλ.

vagelis_ras

Well-Known Member
5 Αυγούστου 2011
2.405
458
53
Φίλε μου να τον χαίρεσαι τον μικρούλι .

Πολύ καλή επιλογή

(Γιώργος Λεβαντής)
Έχεις να κάνεις με ένα από τα καλύτερα και ηθικότερα παιδιά που υπάρχουν στο χώρο .
Ότι σου λέει είναι ευαγγέλιο.
Για την τροφή κράτα πιστά το εικοσάλεπτο .

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.251
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97