Νέο μέλος (Γερμανικός Ποιμενικός)

Status
Κλειδωμένο θέμα
19 Μαϊου 2013
5
0
Γειά σας, αγαπητή παρέα του φόρουμ αυτού. Ονομάζομαι Πέτρος και είμαι 20 χρόνων.

Πάντα είχα μια ιδιαίτερη αδυναμία στα σκυλιά και κυρίως στους γερμανικόυς ποιμενικούς, καθ'οτι μεγάλωσα μαζί τους!

Ετσι αποφάσισα να αποκτήσω και εγώ εναν για να με συντροφέυει!

Θέλω πρώτα απ' ολα να πω ενα μεγάλο ευχαριστώ στο φόρουμ για τις πολύτιμες πληροφορίες του, γιατί χάρη σε αυτές κατέληξα σε αυτό το υπέροχο πλάσμα!
Λοιπόν ο μιρκός θα έρθει σε λίγες εβδομάδες και η ανυπομωνησία είναι τεράστια! (πιστεύω μερικοί που ζήσατε παρόμοιες καταστάσεις με καταλαβαίνεται!)
Θα ήθελα να με βοηθήσε ως προς το τί να πάρω. Τί τροφή, τί κρετ, τί παιχνίδια, κονσάρβες να του δίνω; Πόσην ώρα την ημέρα να τον τρέχω κλπ.
Κάθεσυμβουλή ευπρόσδεκτη!

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.767
7.926
Kαλώς ήρθες! Θεωρώ ότι εφόσον ευχαριστείς το dogforum για τις γνώσεις που σε γέμισε περιμένεις τον γ.π. σου από εκτροφείο . Πρώτα από όλα να συζητήσεις αυτά τα θέματα που σε απασχολούν με τον εκτροφέα σου ο οποίος θα είναι κοντά σου στα πρώτα βήματα με τον σκύλο σου, αλλά και αργότερα.

19 Μαϊου 2013
5
0
Kαλώς ήρθες! Θεωρώ ότι εφόσον ευχαριστείς το dogforum για τις γνώσεις που σε γέμισε περιμένεις τον γ.π. σου από εκτροφείο . Πρώτα από όλα να συζητήσεις αυτά τα θέματα που σε απασχολούν με τον εκτροφέα σου ο οποίος θα είναι κοντά σου στα πρώτα βήματα με τον σκύλο σου, αλλά και αργότερα.
Πω πω γρήγορη απάντηση!
Ναι, ξέχασα να ανφέρω το εκτροφείο!
Είναι το Vom Frankengold στην Γερμανία και λόγω αυτού, δεν μπορώ να έχω την επικοινωνία που θα ήθελα με τον εκτροφέα, βέβαια όταν πάω να τον πάρω θα μιλήσω μαζί του. Το κουτάβι είναι 7 μηνών.

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.767
7.926
Είναι 7 μηνών και έχει ζήσει σε εκτροφείο εώς τώρα άρα μάλλον γνωρίζει το κρέιτ. Καλό θα ήταν να υπάρχει ήδη στο σπίτι ένα όταν θα τον παραλάβεις, για τις διαστάσεις θα σε βοηθήσουν τα παιδιά με γ.π.
Για την τροφή τώρα υπάρχουν πολλές επιλογές, δες τι έδινε ως τώρα ο εκτροφέας στον σκύλο, συμβουλεύσου την ενότητα του φόρουμ για διατροφή, έχεις πολλές επιλογές, καλές ξηρές, μαγειρευτό , ακόμα και b.a.r.f. (ωμή διατροφή). Αν πας σε κονσέρβες, πολύ προσοχή λίγες είναι καλής ποιότητας.
Με το καλό να πας να τον πάρεις και μην χάσεις επαφή με τον εκτροφέα κι ας είναι στην Γερμανία.

19 Μαϊου 2013
5
0
Είναι 7 μηνών και έχει ζήσει σε εκτροφείο εώς τώρα άρα μάλλον γνωρίζει το κρέιτ. Καλό θα ήταν να υπάρχει ήδη στο σπίτι ένα όταν θα τον παραλάβεις, για τις διαστάσεις θα σε βοηθήσουν τα παιδιά με γ.π.
Για την τροφή τώρα υπάρχουν πολλές επιλογές, δες τι έδινε ως τώρα ο εκτροφέας στον σκύλο, συμβουλεύσου την ενότητα του φόρουμ για διατροφή, έχεις πολλές επιλογές, καλές ξηρές, μαγειρευτό , ακόμα και b.a.r.f. (ωμή διατροφή). Αν πας σε κονσέρβες, πολύ προσοχή λίγες είναι καλής ποιότητας.
Με το καλό να πας να τον πάρεις και μην χάσεις επαφή με τον εκτροφέα κι ας είναι στην Γερμανία.
Ευχαριστώ για τις συμβουλές!
Θα κρατήσω επαφή και με τον εκτροφέα!

Status
Κλειδωμένο θέμα