Νέο μέλος [Γερμανικός Ποιμενικός]

geotheo

Member
29 Αυγούστου 2012
22
0
καλισπερα παιδια, καλως σας βρηκα,θελω να παρω ενα γερμανικο ποιμενικο ειναι ηδη 5 μηνων αλλα δεν εχουν συκωθει ακομη τα αυτακια του,μπορειται να με βοηθησετε κ να μου πειτε αν θα συκωθουν?ανεβαζ κ φοτο να το δειτε
563961_473546259324232_954754184_n.jpg

Last edited by a moderator:

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Ποιος τον έχει αυτόν τον σκύλο? Τον χαρίζουνε? Τα αυτιά του δεν το βλέπω να σηκώνονται. έπρεπε να είχαν ήδη σηκωθεί.

geotheo

Member
29 Αυγούστου 2012
22
0
ναι φιλε μου ευχαριστω για την πληροφορια που μου εδωσες επειδη ομως δεν ξαναειχα γερμανικο ποιμενικο μπορει καποιος να μου πει την γνωμη του αν θα σηκωθουν κ τα λοιπα?

geotheo

Member
29 Αυγούστου 2012
22
0
παιδια ευχαριστω πολυ για της πληροφοριες,τον εχει ενα παλικαρι απο βορειο ελλαδα κ τον πουλαει,απλα ρωτησα ενα φιλο μου που εχει γνωση απο γερμανικα ποιμενικα κ μου ειπε οτι δεν το βλεπει να συκωνονται,αυτος που το εχει μου ειπε οτι ειναι καθαροαοιμο ειδα κ την μανα του,μου ζηταει ομως κ λεφτα για αυτο σας ρωταω!

BiggBilly

Well-Known Member
28 Μαϊου 2010
4.237
407
Γλυφάδα
Τον πατέρα τον είδες, τον παππού και την γιαγιά απο την πλευρά της μάνας, ο προπάππους του πατέρα...?

Οπότε πως μπορούμε να ξέρουμε αν ο σκύλος είναι καθαρόαιμο?
Υπάρχει ένα χαρτί το οποίο δείχνει της γραμμές του σκύλου, αυτό το χαρτί το έχει ο φίλος σου?

Το αδικείς το σκυλί αν το συγκρίνεις με κάποια συγκεκριμενα πρότυπα μιας φυλής χωρίς να είναι όντως σκύλος αυτή της φυλής.

nikos

Well-Known Member
16 Μαρτίου 2009
108
0
Τρίπολη
παρατήρησες αν σηκώνονται καθόλου όταν γινόταν κάποιος έντονος θόρυβος;
(πχ σφύριγμα από άλλη κατεύθυνση)
Η εικόνα τους δεν μ αρέσει για πέντε μηνών σκύλος.

Το σήκωμα των αυτιών είναι σίγουρο εφόσον είναι καθαρόαιμος ο σκύλος, εκτός αν τυχών και σπάσει χόνδρος (να εσπασαν και οι δύο, καταρρίπτεις το νόμο των πιθανοτήτων) ή από ωτίτιδα πολύ βαριά.

Αν δεν έχει συμβεί κάτι απ τα τελευταία , τότε δεν έχει συμβεί ούτε το πρώτο (καθαροαιμία).

BiggBilly

Well-Known Member
28 Μαϊου 2010
4.237
407
Γλυφάδα
Αν για τον οποιονδήποτε λόγο υπάρχει μίξη στα αίματα δεν θα πρέπει να σου κάνει εντύπωση το αν μερικά κουτάβια έχουν κάποιες διαφορές μεταξύ τους.

Το συγκεκριμένο σκυλί στην φωτογραφία φαίνεται ότι έχει κάποια χαρακτηριστικά τα οποία σπάνια έως καθόλου δεν βλέπεις σε Γ.ποιμενικά. Ξαναλέω ότι δεν είμαι εξπέρ στα GSD.

geotheo

Member
29 Αυγούστου 2012
22
0
δεν το γνωριζω τον πατερα του ουτε τα υπολοιπα που λες βασιζομαι απλα στα λεγομενα του,δεν αδικω με τιποτα τον κουταβο αυτο,αλλα επειδη ξερετε πως οι καιροι ειναι δυσκολοι θα ηθελα να δωσω χρηματα για ενα καθαροαιμο κουταβι,στο σπιτι μου στο χωριο μια χαρα εχω το ημιαιμο μικροσωμο κ το λατρευω κ υπερβολικα

vlaxos

Well-Known Member
24 Μαϊου 2012
240
4
Πολύκαστρο
απο την φατσα δεν φαινεται για να ειναι καθαρο γερμανικο ποιμενικο..και 5 μηνων λιγο δυσκολο να μην εχει σηκωσει ακομα τα αυτια του..κατι παιζει..ο δικος μου τα σηκωσε απο 2 μηνων...

geotheo

Member
29 Αυγούστου 2012
22
0
του το ρωτησα αυτο με το σφυριγμα μου λεει οτι τα κουναει!! πειτε μου την αποψη αν δεν ειναι καθαροαιμο αξιζει να δωσεισ χρηματα,κ γιατι να μην παρω ενα ημιαιμο π.χ γερμανικο ποιμενικο με χασκι που θα ξερω τι ειναι κιολας

geotheo

Member
29 Αυγούστου 2012
22
0
εκει κοντα στα δυο μηνων δεν ειναι κ το λογικο να συκωθουν,η να συκωνονται κ να ξαναπεφτουν?

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Και γιατί να μην κάνεις βόλτα στα καταφύγια (ή ακόμα και να "σαρώσεις" το fb) και να βρεις ένα κουτάβι (έως έτους, περίπου, κουτάβι θεωρείται) και να πάρεις ένα ημίαιμο που φέρνει όσο αυτό σε Γ.Π.? Ή νομίζεις ότι το husky x Γ.Π. θα ξέρεις τι είναι?

Αν θέλεις καθαρόαιμο-καθαρόαιμο Γ.Π., ψάξου με εκτροφείς από τη λίστα που θα σου δώσει ο κ.ο.ε.

vlaxos

Well-Known Member
24 Μαϊου 2012
240
4
Πολύκαστρο
αναλογα..εμενα 2 μηνων τα σηκωσε καγκελο και δεν ξαναπεσανε καθολου..σε αλλους τα σηκωσανε 3 μηνων..ενα φιλαρακι μου που πηρε θηλυκο απο εκτροφεα μεχρι 6 μηνων τα αυτια ανεβοκατεβαινανε συνεχεια και ειχε τρελαθει μηπως ειχε καποιο προβλημα το σκυλι..αλλα γυρω στους 7 μηνες περιπου τα σηκωσε καγκελο και δεν ξαναπεσανε...αναλογα τα γονιδια..
επισης αν μενεις προς βορεια ελλαδα μπορω να σε φερω σε επικοινωνια με εκτροφεα γειτονικης χωρας για να παρεις κουταβι με περιπου 200-250 ευρω..με βιβλιαριο υγειας-πασπορτ-πεντιγκρι...απλα αυτη την στιγμη δεν εχει αρσενικα..μονο θυληκα και του μεινανε μονο 2 τωρα..αλλα κι αυτα ηταν να ερθουν να τα δουνε καποιοι απο θεσσαλονικη..

Last edited:

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.244
Μέλη
20.024
Νεότερο μέλος
BaNi