Νέο κουτάβι σε σπίτι με γάτα

marmyt

Well-Known Member
28 Νοεμβρίου 2011
100
35
Θεσσαλονίκη
Παιδιά καλησπέρα σας, μιας και αύριο θα έρθει το σκυλάκι σπίτι, θέλω να σας κάνω μια πολύ σημαντική ερώτηση. Στο σπίτι των γονιών μου όπου θα μένω για μερικές μέρες καθώς και στις γιορτές εδώ και 8 χρόνια ζει και βασιλεύει μια υπέροχη γατούλα. Σαν ζώο είναι πολύ καλό, δύσκολα επιτίθεται αλλά είναι πολύ φοβιτσιάρα και μου έχει και της έχω πολύ μεγάλη αδυναμία. Υπάρχει δυνατότητα τα δύο ζώα να μην συναντηθούν ιδιαίτερα (πχ μερικές μέρες το σκυλάκι να μένει κλεισμένο σ ένα δωμάτιο που δεν έχει πρόσβαση η γάτα και μετά μπορεί να κάθεται στον κήπο), αλλά φαντάζομαι ότι είναι καλύτερα να συνηθίσουν το ένα το άλλο. Γενικά η γάτα δεν είχε πολλά τετ α τετ με σκύλους αλλά σε όλα αυτά είχε τρομοκρατηθεί. Ξέρει κανένας από εσάς πως θα μπορούσε να επιτευχθεί η συνάντηση κορυφής, της Πριγκιπέσσας με τον αλητάκο?

ferozasea

Well-Known Member
19 Σεπτεμβρίου 2012
1.961
124
αν παρεμβαλεται ενα τζαμι αναμεσα τους θα ηταν το ιδανικο,,, βασικα θελει δυο ατομα,, ενας να κραταει τη γατα και ο αλλος το σκυλο,,, και αποσταση ασφαλειας,, γιατι δεν ξερεται πως θα αντιδρασουν,,, και αναλογα τις αντιδρασεις πλησιαζεται η απομακρυνεται,,, η γατα εχει νυχια,,, και τα νυχια βγαζουν ματια,,, επισης σε βιαιη αντιδραση αυτος που κραταει τη γατα θα βρεθει χαρακωμενος,,,

amangos

Well-Known Member
22 Απριλίου 2007
1.453
31
Άλιμος-Νέα Σμύρνη
www.sailing4all.com
οι γάτες είναι κτητικές στον χώρο τους. Το σπίτι σου της ανήκει.

Με την είσοδο του σκύλου, η γάτα θα παρεξηγηθεί. Αλλά μην μασάτε. Αφήστε τα ζώα να την βρούνε μόνα τους την άκρη. Η γάτα θα διεκδικήσει τον χώρο της, και θα επιβάλλει τους όρους της στο κουτάβι, και θα ζήσουν μια χαρά μαζί.

Εγώ έχω και γάτες και σκυλιά.

dimitragriffon

Active Member
12 Ιανουαρίου 2013
28
0
οταν πηρα το σκυλο ειχα γατο...( τα αρσενικα ειναι 10 φορες πιο κτητικα απο τα θηλυκα σε θεματα προσοχης ) απο την αρχη ομως τα αφησα να ερθουν σε επαφη φυσικα μια δυο φορες ο γατος "αγριεψε" αλλα τον μαλωσαμε και τον πηρε αγκαλια ο αδερφος μου... σου προτεινω να κανεις κ εσ το ιδιο... αν δεις οτι ζηλευει να της δωσει σημασια δινοντας της ενα χαδι η καμια λιχουδια...το κυριοτερο ειναι να μην δειξεις στο σκυλο πως πρεπει να φοβαται τη γατα..

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.254
Μέλη
20.033
Νεότερο μέλος
Stepsn