Είμαι παλιό μέλος αλλά έχω να μπώ καιρό εδώ απο τότε που χρειάστηκα κάποιες πληροφορίες για ένα καννίς που είχα κουτάβι και έχω ακόμα Το νέο μέλος είναι ένα κουτάβι...ένα ροτβάιλερ!!!Το βρήκαμε στο δρόμο..τώρα ποιός ανεγκέφαλος το άφησε ή του έφυγε δεν ξέρω!!!Το βρήκα περίπου 1 μιση μηνών και τώρα είναι 2 μιση μηνών περίπου.Το τσέκαρα σε κάποιον γνωστό μου που χρόνια ασχολείτε με αυτήν την ράτσα και μου είπε οτι φαίνετε να είναι ροτβαιλερ αλλα θα δουμε και στην πορεία.Είχα παλιά ροτβάιλερ και ξερω να ξεχωρίσω αν ειναι γνησιο απο το στησιμο το αρχοντικό που έχει,απο τα χρώματα του και τα σχέδια στο σώμα του και απο πολλά άλλα.Εχω 2 απορίες όμως βασικές!!!θα ήθελα λοιπόν την βοήθειά σας.Ο κτηνίατρος με μπέρδεψε όσον αφορά την ποσότητα που πρέπει να τρώει ημερησίως!!Μου είπε να τρώει 300γρ κροκέτα στο σύνολο της ημέρας και 4 φορές την ημέρα.Επίσης μου είπε να του δίνω παρέα με την κροκέτα και λιγο γάλα εβαπωρέ γιατί ειναι μικρό ακόμα.Ελα όμως που άρχισε τα κακά του να τα κάνει κάπως μαλακά προς πολύ μαλακά και λέω μήπως φταίει που δεν έχει αφήσει και τίποτα όρθιο μεσα στο σπίτι και ότι τρώει απο παντόφλα μέχρι χαλιά να φταίει αυτό;;;Οπότε ΄2 είναι τα προβλήματα μου.Ποσο πρέπει να τρώει και πόσες φορές τωρα που είναι μικρό και τί να κάνω για να ηρεμίση γιατί είναι πάαααρα πολύ ζωηρή!!!Όσο την μαλώνεις τρελαίνεται περισσότερο!!!Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων