Νέο κουτάβι, αεροπορικός, βοήθεια στην αρχή

xgoumas

New Member
11 Νοεμβρίου 2013
4
0
Καλησπέρα σε όλους και καλώς σασ βρήκα.
Σε πολύ λίγες μέρες θα έρθει το κουταβάκι μου (4 μηνών) από Πολωνία, αεροπορικός (θα το συνοδέψει φίλος), και χρειάζομαι βοήθεια, γιατί δεν σας κρύβω πως προβληματίζομαι για την προσαρμογή του τις πρώτες μέρες.

Θα σας περιγράψω πρώτα την κατάσταση. Ζω σε σπίτι με κήπο. Έχω ένα παιδί 2,5 ετών, που λατρευεί τα σκυλιά, και ένα στο φούρνο έρχεται. Η γυναίκα μου δεν είχε ποτέ δικό της σκυλί, εγώ είχα πάντα. Σκεφτόμαστε να το έχουμε μαζί μας μέσα στο σπίτι το βράδυ, και το πρωί εκτός από τις βόλτες του στον κήπο (μένει η οικογένεια μου σε άλλους ορόφους)

Με προβληματίζει κυρίως το θέμα των πρώτων ημερών, πως θα την συστήσω στα μέλη της οικογένειας, πως θα κοιμηθεί και τα λοιπά.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την καλή σας διάθεση.

ntoulis

Well-Known Member
19 Ιουλίου 2013
3.217
2.435
Λαχανάκια Βρυξελλών
οροφους ακουω,μπιζνες κλας ακουω.. :x: ζωαρα τον βλεπω τον σκυλακο..βαζεχα να τον βγαλεις !!!! :shock:

ε αφου ομως λες οτι ειχες παντα..γιατι εχεις αγχος και στρες.. με τα αλλα που ειχες τι ειχε γινει..

σιγουρα υπαρχουν ανθρωποι που το ψαχνουν παααρα πολυ και καλα κανουν για να πανε καλα τις πρωτες ημερες,αλλα δεν ειναι και 100 % ολα οκ... ολοι κανουν λαθακια...και οι μεν και οι δε.. σιγουρα οσο πιο πολλα γνωριζεις τοσο καλυτερα.. αλλα ενας σκυλακος ειναι ζωντανη ψυχη..δεν ειναι βιβλιο η πετρα...ουτε εχει χρονοδιακοπτη η κουμπια..

εγω οταν βρηκα τον ντουλη που δεν ειχα ιδεα απο σκυλο ουτε ειχα ποτε,ουτε διαβασει ποτε σε φορουμ για σκυλους... επαθα σοκ και δεος ντεζερτ στορμ το πρωτο βραδυ..ολα ομως πηγαν μια χαρα με τον χρονο..δωσε αληθινη αγαπη-στοργη-θετικη ενεργεια-χρημα-χρονο,και 2 b continue..

xgoumas

New Member
11 Νοεμβρίου 2013
4
0
χεχεχε
Ναι όντως αν και τώρα έχω κάποια προβλήματα με την αεροπορική γιατι δεν προβλέπει γεύμα kosher στην πτήση και με ανησυχέι λιγάκι αυτό.

Αυτά που λες τα ακουώ, και ευχαριστώ, απλά επειδή ποτέ δεν είχα σκυλί airborne (Tom Cruz την βγάλω μιας και είναι γεννημένη στις 3/7, και είναι και airborne), αναρωτίεμαι εάν υπάρχει κάτι που δεν έχω σκεφτεί και το έχει περάσει κάποιος...

Τώρα έαν την βγάλω βαζέχα, θα σε καλέσω να κάνεις τα βαπτίσια....
οροφους ακουω,μπιζνες κλας ακουω.. :x: ζωαρα τον βλεπω τον σκυλακο..βαζεχα να τον βγαλεις !!!! :shock:

ε αφου ομως λες οτι ειχες παντα..γιατι εχεις αγχος και στρες.. με τα αλλα που ειχες τι ειχε γινει..

σιγουρα υπαρχουν ανθρωποι που το ψαχνουν παααρα πολυ και καλα κανουν για να πανε καλα τις πρωτες ημερες,αλλα δεν ειναι και 100 % ολα οκ... ολοι κανουν λαθακια...και οι μεν και οι δε.. σιγουρα οσο πιο πολλα γνωριζεις τοσο καλυτερα.. αλλα ενας σκυλακος ειναι ζωντανη ψυχη..δεν ειναι βιβλιο η πετρα...ουτε εχει χρονοδιακοπτη η κουμπια..

εγω οταν βρηκα τον ντουλη που δεν ειχα ιδεα απο σκυλο ουτε ειχα ποτε,ουτε διαβασει ποτε σε φορουμ για σκυλους... επαθα σοκ και δεος ντεζερτ στορμ το πρωτο βραδυ..ολα ομως πηγαν μια χαρα με τον χρονο..δωσε αληθινη αγαπη-στοργη-θετικη ενεργεια-χρημα-χρονο,και 2 b continue..

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.804
20.133
Κουτάβι από Πολωνία;;;
Για δώσε μας καμμιά πληροφορία παραπάνω :)

ntoulis

Well-Known Member
19 Ιουλίου 2013
3.217
2.435
Λαχανάκια Βρυξελλών
οχι το βαζεχα δεν ειναι κακο :xD: φοιτητης ενας ειχε ενα σαμογιετ που το ελεγαν ζελουτσιο ! απο ζε ρομπερτο και λουτσιανο !!!! τομ κρουζ καλο σουπερσονικ... αλλα στο τοπ γκαν την μεγκ ραιαν την ελεγαν καρολ ! βαφτισια=παστακια ! αρα... μεσα!

και ολα να τα σκεφτεις.. ολο και κατι θα γινει... αυτη ειναι η ουσια.. ετσι θα χτισεις σχεση με τον τομ.. αρκει να μην γινει η ταινια κοκτειλ ε ! :paja1:

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.254
Μέλη
20.033
Νεότερο μέλος
Stepsn