Νέο Μέλος (Πέτρος)

Rinkhals21

Well-Known Member
17 Μαϊου 2011
76
0
Καλώς σας βρήκαμε λοιπόν (μαζι μου και ο μικρος Πάνας ενα ημίαιμο λυκόσκυλο-σαρ-πει)..Δεν ξέραμε οτι υπάρχει τέτοιο φόρουμ και τώρα που το μάθαμε λέμε να γίνουμε θαμώνες.Με το καλημέρα λοιπόν έχουμε μια ερώτηση.Μιάς που έρχεται καλοκαίρι λέμε να πάμε καπου με πλοίο,απ' ότι έμαθα επιτρέπονται τα σκυλάκια και σε κλουβιά και ελεύθερα στο κατάστρωμα.Η απορία μου όμως είναι πως θα καταφέρει να αντέξει ενας σκύλος από άποψη ''τουαλέτας''(7 μηνών και όσο μαθημένος να ναι να ''πηγαίνει τουαλέτα'' 3 φορές την ημέρα)ενα 12ωρο πχ ταξίδι..Ευχαριστώ προκαταβολικά

agathe

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2011
3.265
114
Σπέτσες
Δεν έχω απάντηση στο ερώτημα σου......
Αλλά καλώς ήρθες κι εσύ και ο Πάνας σου.....
Να περνάτε καλά....

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Χμμμ λίγο "γυφτιά" αυτό που θα πώ, αλλά αφου δεν υπάρχει η σχετική πρόβλεψη στα πλοία...
Μπορείς να τον πας κοντά στα κλουβιά, τον αφήνεις να μυρίσει και να τα κάνει. Μαζεύεις με σακουλίτσα τα στερεά και ρίχνεις ένα μπουκαλάκι νερό στα υγρά....

Καλως όρισεατε Πέτρο με τον Πάνα! (Είναι και τραγοπόδαρος?)

DogzLover

Well-Known Member
16 Μαϊου 2010
384
0
Neverland
Καλως ηρθατε!Θελουμε και αλλες φωτος!!
Ναι, η αληθεια ειναι οτι και εγω εχω αυτην την απορια...

Rinkhals21

Well-Known Member
17 Μαϊου 2011
76
0
Χαχαχα όχι ευτυχώς δεν εχει τραγοπόδορα.Σας ευχαριστώ πολύ όλους.Μάλλον την συμβουλή σου θα ακολουθήσω kritikopoula εκτός αν μου έρθει καμμιά καλύτερη ιδέα που δεν νομίζω.

Να και μια φωτογραφία του!

Attachments

christab

Well-Known Member
13 Φεβρουαρίου 2011
314
1
Καλώς όρισες Πέτρο! να χαίρεσαι τον Πάνα! Πολύ πρωτότυπο όνομα!

Rinkhals21

Well-Known Member
17 Μαϊου 2011
76
0
Σε ευχαριστώ πολυ chris.Ο Πάνας ήταν αδέσποτο μέχρι τον 1 του μήνα οπού και τον βρήκε μια κοπέλα στην φιλοζωική ηλιούπολης.Εγώ τον πήρα στα χέρια μου στους 3 μήνες και τώρα είναι 7 είναι υγιέστατος και τα πάμε πάρα πολυ καλά.Δεν ήθελα να συμβάλω στην εμπορευματοποιήση των ψυχών και έτσι προτίμησα να βοηθήσω ενα σκυλάκι οποιασδήποτε ράτσας που να χρειάζεται μια βοήθεια.:)

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Πάντως μια χαρά σε βρίσκω! Με μακρύ σχοινάκι για ελευθερία στην εξοχή! Ή διαβάζεις το φόρουμ αρκετό καιρό ή έχεις ψαχτεί αρκετά!

Rinkhals21

Well-Known Member
17 Μαϊου 2011
76
0
Πάντως μια χαρά σε βρίσκω! Με μακρύ σχοινάκι για ελευθερία στην εξοχή! Ή διαβάζεις το φόρουμ αρκετό καιρό ή έχεις ψαχτεί αρκετά!
Μμμ έχω ψαχτεί αρκετά.Και απο το φόρουμ και γενικά..Η φωτογραφία ειναι απο το Πάσχα οπου ημουν στην εξοχή και όποτε δεν ήταν τελείως free ήταν με αυτό το μακρυυυυυυυύ σχοινί.Στην Αθήνα που μένω είναι κανονικό μελος της οικογένειας.Ουτε σχοινιά, ουτε τίποτα!Και ευτυχώς έχω μεγαλούτσικη αυλή!

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Δεν σε κατηγόρησα που τον έχεις δεμένο... Έπαινος είναι που ενώ είστε στην εξοχή προσέχεις να μην χαθεί. Και διπλασιάζω τον έπαινο για την ελευθερία εντός σπιτιού.
Well done!
(Προς τους παλιούς του φόρουμ) Παιδιά υπάρχει φως στο τούνελ!

Rinkhals21

Well-Known Member
17 Μαϊου 2011
76
0
Δεν σε κατηγόρησα που τον έχεις δεμένο... Έπαινος είναι που ενώ είστε στην εξοχή προσέχεις να μην χαθεί. Και διπλασιάζω τον έπαινο για την ελευθερία εντός σπιτιού.
Well done!
(Προς τους παλιούς του φόρουμ) Παιδιά υπάρχει φως στο τούνελ!

Nαι το κατάλαβα οτι δεν με κατηγόρησες!Απλά μοιράστηκα την χαρά του μακρύ σχοινιού και το είπα..χαχα!

magda

Well-Known Member
6 Μαϊου 2011
77
0
καλώς ήρθατε :) το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι να αρχίσεις να μαθαίνεις στον μικρό την λέξη ¨τσίσα¨.. δηλαδή όταν θα τα κάνει, θα του λές αυτή τη λέξη για να την συνδιάσει με την ¨πράξη¨.. έτσι όσο θα είσαστε στο πλοίο, θα μπορείς να απλώσεις μια πάνα (ειδική για σκύλους) και λέγοντας την λέξη θα τα κάνει πάνω στην ειδική πάνα.. βέβαια έχε και νεράκι μαζί σου και όλα όσα χρειάζονται γιατί θα βρείς πολλόύς περίεργους στο κατάστρωμα.. δεν μου ρχετε τίποτε άλλο δυστυχώς.. (αποθεώστε με, τώρα το σκέφτηκα!!!) :D :D

gerry

Well-Known Member
22 Οκτωβρίου 2010
284
1
Πάτρα
να σου ζήσει ο Πάνας είναι κούκλος....και γλύκας :)μου φαίνεται θα γίνει μεγαλούτσικος... πως το ξέρεις ότι είναι λυκοσκυλο με σαρπει?

Rinkhals21

Well-Known Member
17 Μαϊου 2011
76
0
Mμμ.Σε ευχαριστώ πολύ magda πολύ καλή ιδέα αυτή με την πάνα.Το 'τσίσα' το μαθαίνουμε τώρα σιγά-σιγά.gerry τα χαρτιά της υοθεσίας και οι 2 κτηνίατροι που τον έχουν δεί μου είπαν οτι πρόκειται για αυτή την διασταύρωση.Τώρα θα μου πείς και αυτοί που το ξερουν:D..Άμα τον δείς όμως θα καταλάβεις οτί σίγουρα είναι.Έχει μακριά μουσούδα,μεγάλη ουρα το σώμα του είναι πολύ λυκοσκυλέ!!Όσο για το σαρ-πει μια τεράστια ζάρα στο μετωπό του και το απίστευτα χοντρο δέρμα στον λαιμό του το θυμίζουν πολυ!Θα πάρει άλλα 8 κιλάκια και απο 22 θα πάει γύρω στα 30:)

gerry

Well-Known Member
22 Οκτωβρίου 2010
284
1
Πάτρα
και εμένα μου φέρνει πιο πολύ σε λυκόσκυλο έτσι όπως φαίνεται στις φωτός , απο περιέργεια ρώτησα μην νομίζεις ότι αποσκοπούσε κάπου η ερώτηση να τον χαίρεσαι.

Rinkhals21

Well-Known Member
17 Μαϊου 2011
76
0
Το κατάλαβα:D..Απλά παρέθεσα πλήρη ανάλυση..Και εσύ το δικό σου.!