Νέο Μέλος - Γεια σας...

Stat_Mal

Member
6 Οκτωβρίου 2012
8
0
Γεια σας λοιπόν και από εμένα. Ονομάζομαι Στάθης και είμαι 21, είμαι από Κατερίνη και σπουδάζω στην Θεσσαλονίκη, οικονομικά στο Αριστοτέλειο. Απ'ότι καταλάβατε είμαι καινούριος στο forum.:)

Εγώ, που λέτε, ήθελα πάντοτε σκυλί, αλλά δεν το επιχειρούσα λόγω κλασσικής Ελληνίδας μάνας που δεν είχε ποτέ της σκύλο (-Δεν το θέλω μέσα στο σπίτι, θα μυρίζει, θα λερώνει κλπ κλπ). Αποφάσισα λοιπόν 2 μήνες πριν να την αγνοήσω, καθώς είχα και την συμπαράσταση της αδερφής και του πατέρα μου. Και έτσι υιοθέτησα την, 5 μηνών σήμερα, Φοίβη.

Η απόφαση, που λέτε, να υιοθετήσω και να μην αγοράσω το κουτάβι των ονείρων μου(Labrador) πάρθηκε κυρίως εξαιτίας αρκετού lurking σε αυτό ακριβώς το forum, και μιας φίλης που ανήκει χρόνια σε φιλοζωικό σωματείο της περιοχής. Ακόμα σχεδιάζω να αποκτήσω αυτό το κουτάβι που πάντα ήθελα (μόνο πού επιλογές μου έχουν αλλάξει λίγο, είμαι πλέον ανάμεσα σε Labrador Retriever, Golden Retriever και Siberian Husky)σε 2-3 χρόνια, έτσι βλέπω την Φοίβη σαν "προετοιμασία", μην το πάρετε στραβά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν την αγαπώ - το κάθε άλλο, την λατρεύω.

Με έχουν αγχώσει λίγο αυτά που διάβασα στο forum. Ξέρω πως να κινηθώ για να βρω ένα σωστό εκτροφέα όταν έρθει η στιγμή, με αγχώνουν όμως λίγο οι ιστορίες ατόμων που τους απέρριψαν εκτροφείς. Λέω μήπως με κρίνουν και εμένα ακατάλληλο;

Τέλος πάντων, αρκετά για εμένα. Από εδώ η Φοίβη μου στον προσωπικό της καναπέ:
http://imageshack.us/f/18/26092012020.jpg
http://imageshack.us/f/577/26092012023.jpg

Ελπίζω εγώ και η Φοίβη να μάθουμε αρκετά από εσάς τους πιο έμπειρους. ;)

giouli4

Well-Known Member
27 Μαρτίου 2012
398
0
καλώς ήρθες!κουκλίτσα η φοιβη σου!λίγο μεγάλη μου φάνηκε για 5 μηνών!:Dελπίζω κάποια στιγμή να αποκτήσεις ένα από τα σκυλιά που σου αρέσουν!είσαι σίγουρος όμως ότι μπορείς να τα καταφέρεις με δύο σκύλια; το λέω αυτό επειδή είσαι φοιτητής μην με παρεξηγείς:D

KICKASS

Well-Known Member
16 Απριλίου 2012
1.396
2
ΠΑΤΡΑ
κουκλίτσα είναι η φοίβη σου,μπορεί να μην είναι καθαρόαιμη λαμπραντόρ αλλά πολύ γλυκούλα.το έχεις σκεφτεί για δέυτερο σκύλο,μήπως δεν νιώθεις ότι σου προσφέρει αυτά που θέλεις το σκυλί σας η απλά θέλεις και δεύτερο?

Stat_Mal

Member
6 Οκτωβρίου 2012
8
0
Αυτό που δεν ανέφερα είναι ότι μπαίνω στο 5ο έτος, οπότε πλέον μένω στο πατρικό μου εκτός εξεταστικής. Και φυσικά θα έχω την βοήθεια της οικογένειας. Μέχρι και η μητέρα μου έχει λατρέψει την Φοίβη. :)

@KICKASS Έτσι κι αλλιώς το πλάνο ήταν να έχω 2-3 στο μέλλον. :)

Last edited:

giouli4

Well-Known Member
27 Μαρτίου 2012
398
0
ααααααααα οκ τότε! πάντως είναι μεγάλη βοήθεια να υπάρχουν και άλλα άτομα της οικογένειας που να ασχολούνται με το σκύλο. και μεις μετακομίσαμε στον πάνω όροφο του πατρικού μου και η άλις δε μένει ποτέ μόνη της.

KICKASS

Well-Known Member
16 Απριλίου 2012
1.396
2
ΠΑΤΡΑ
με το καλό λοιπόν αλλά να ξέρεις πώς θέλει ακόμα πιό πολύ χρόνο να αφιερώνεις και με το φανταριλίκη σου έχεις σκεφτεί ποιός θα τα προσέχει και αν δεν αλλάξει γνώμη η μάνα σου παράδειγμα και πεί δεν ασχολούμε πιά?σε ζηλεύω θα ήθελα και εγώ να είχα δύο η και 3 σκυλιά.;)

αν δεν έχεις διαβάσει μάθε απο που αγοράζουμε σκυλιά:απο εκτροφείο και λίστα με εκτροφείς θα βρείς κάνοντας ένα τηλ στον ΚΟΕ(googlare και θα το βρείς).μακριά λοιπόν απο πέτ σοπ και ιδιώτες για να είσαι σίγουρος για την υγεία του και να έχεις το καθαρόαιμο σκυλάκι σου που ονειρευόσουν η αλλιώς πάλι απο φιλοζωική για να βοηθήσεις όσα ψάχνουνε νέο σπιτικό.

Last edited:

Stat_Mal

Member
6 Οκτωβρίου 2012
8
0
Ναι, έχω ψαχτεί και ξέρω για τα παραπάνω εκτροφεία. Απλά μιλάμε για 2 χρόνια στο μέλλον περίπου οπότε έχω χρόνο. Γενικά το έχω να αγχώνομαι για το μέλλον... :nerv::nerv:

Όσο για την μητέρα μου που είπες νωρίτερα, της δίνω το πολύ ένα τρίμηνο μέχρι να είναι αχώριστες...

Stat_Mal

Member
6 Οκτωβρίου 2012
8
0
Καλώς σας βρήκα! Δεν έχουν πολύ πλάκα τα αυτάκια της; <3

@KICKASS Ίσως τελικά γίνει έτσι... Δεν ξέρω ακόμα!

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.244
Μέλη
20.024
Νεότερο μέλος
BaNi