Νέος στο φόρουμ... [Γερμανικός Ποιμενικός]

greko

Member
24 Απριλίου 2013
6
0
Καλησπερα παιδια,χαιρομαι που εγινα μελος στο φορουμ και θα εχω την ευκαιρια να ανταλλασω αποψεις μαζι σας για τα αγαπημενα μου τετραποδα....Α!!!Και βεβαια λατρης και ιδιοκτητης γερμανικου ποιμενικου!!!!!

nikos

Well-Known Member
16 Μαρτίου 2009
108
0
Τρίπολη
Καλησπερα παιδια,χαιρομαι που εγινα μελος στο φορουμ και θα εχω την ευκαιρια να ανταλλασω αποψεις μαζι σας για τα αγαπημενα μου τετραποδα....Α!!!Και βεβαια λατρης και ιδιοκτητης γερμανικου ποιμενικου!!!!!
πες τα μαζεμένα (παρουσίαση σκύλου) μην πάει η ώρα δύο γιατί νυστάζω σήμερα. καλώς ήρθες.

GSDFunClub

Member
24 Απριλίου 2013
18
0
Kάνε μας μια παρουσίαση του σκύλου σου! Βάλε και πολλές φωτογραφίες να τον δούμε!

greko

Member
24 Απριλίου 2013
6
0
Καταρχας να πω οτι δεν ειναι το πρωτο μου σκυλι(ουτε το πρωτο γ.π.).Η κουκλα μου ειναι 14 μηνων,την πηρα απο γνωστο εκτροφειο(να πω η θα νομιζουν οτι κανω διαφημιση?)εχει κανει βασικη υπακοη,ακουει χωρις λουρι και τωρα της κανω και αρνηση τροφης...Ζουμε σε ενα κτημα εξω απο την Αθηνα και γι'αυτο ειναι συντροφια,φυλακας,τα παντα ολα...αυτα τα λιγα για αρχη!!!!!!!!φωτο στη συνεχεια....

Last edited:

vas

Well-Known Member
16 Μαϊου 2009
2.731
1.070
επιτρέπεται να πεις το όνομα του εκτροφείου
να σου ζήσει

KICKASS

Well-Known Member
16 Απριλίου 2012
1.396
2
ΠΑΤΡΑ
ομορφούλα!!!!!βάλε και άλλες φωτογραφίες μόνο μία?

μπράβο που ενημερώθηκες για εκτροφεία και δεν πήρες απο τον πρώτο που ζευγάρωσε στην περιοχή σου.

greko

Member
24 Απριλίου 2013
6
0
Η "άρνηση τροφής" τι περιλαμβάνει;
Λοιπον,επειδη ειχα ασχημη εμπειρια με φολα απο τον τελευταιο μου σκυλο αποφασισα αυτη τη φορα να κανω οτι μπορω για να προστατευσω τη κουκλα μου...Η αρνηση τροφης ειναι καποια μαθηματα στο σκυλο προκειμενου να μην τρωει απο αγνωστους,απο κατω,η αν της πεταξουν κατι για να αποφυγει τη φολα.Ετσι μαθαινει να τρωει μονο απο εμενα...

greko

Member
24 Απριλίου 2013
6
0
Σας ευχαριστω ολους για τις ευχες σας...Θα ανεβασω και αλλες φωτογραφιες(απλα εχω θεματακι με τη μηχανη τωρα);)!!!