Θα ήθελα να ρωτήσω σε όσα μέλη την ακολουθούν αν τους έχει παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα (περι μικροβίων κτλ).
Δεν υπάρχει απάντηση στο θέμα μικροβίων γιατί μικρόβια υπάρχουν παντού. Για να σου δώσω να καταλάβεις παθαίνεις τίποτα αν φας ένα γιαούρτι? Το γιαούρτι για να γίνει αυτό που είναι δημιουργείται απο μικρόβια. Είναι πολύ αόριστο να ρωτάμε αν έχει μικροβια αφου είναι αυτονόειτο ότι υπάρχουν παντού.
Συμπτώματα τα οποία μπορεί να δείξουν ότι κάποιο βακτήριο/παράσιτο έχει πειράξει το σκυλί μπορεί να είναι απο κνησμό, βρώμικα αυτιά μέχρι υγρά/με βλέννα κόπρανα. Αν έχω δει τέτοια συμπτώματα στην σκύλα μου με ωμά... όχι δεν έχω προσέξει. Για να απαντήσω στο ερώτημα σου, όχι δεν υπάρχει πρόβλημα στα σκυλιά μου.
Επίσης μέσα στο σπίτι εκτός από το σκύλο μου έχω και ένα γάτο (παίζουν και γλείφονται συνέχεια),αν γνωρίζει κάποιος,αν μετά το φαγητό θα χρειάζεται να τα χωρίζω για λίγο προς αποφυγή μικροβίων
Δεν χρειάζεται να τα χωρίσεις. Εδώ πάνε τα σκυλιά και τρώνε τα κόπρανα των γατιών, χώνουν συνεχεια την μύτη τους πάνω στην γάτα, η γάτα να έχει πάει να κάνει την ανάγκη της και να σκάβει με της παλάμες της και μετά να πηγαίνει να ποδοπατά το σκύλο.... και φοβάσαι τα "μικρόβια" απο το ωμό κρέας?
Τα δικά μου μετά το φαγητό έρχονται κανονικά σε μένα για μερικές αγκαλιές πριν κάνουν νανι. Την περιοχή του στόματος μη σε απασχολεί γιατι ξέρει να την καθαρίζει ο σκύλος. Αυτό που μπορεί να χρειαστεί να κάνεις είναι με πανάκι να καθαρήσεις πατούσες ή την γούνα του.