Νέος στη παρεα

panagiotis18

Member
30 Δεκεμβρίου 2011
5
0
Γεια σας κ απο μενα.λεγομαι Παναγιωτης ειμαι απο ΚΑτερινη..εχω 2 σκυλους..ενα Γερμανικο Ποιμενικο κ ενα Ροτβαιλερ..ευχομαι να βοηθηθω κ να βοηθησω οσο μπορω στη παρεα..

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.803
20.123
Καλώς ήρθες Παναγιώτη!

Πες μας για τα σκυλιά σου.
Πως τα απέκτησες, τις ηλικίες τους, τα φύλα τους, τους χαρακτήρες τους, την διαβίωσή τους.
Οτι περισσότερο μπορείς και θέλεις, δηλαδή :)

panagiotis18

Member
30 Δεκεμβρίου 2011
5
0
Γεια σας λοιπον κ παλι..
Τα σκυλια μου, ο μεγαλος Baroouz ειναι Γερμανικο ποιμενικο..ειναι 4 χρονων κ ειναι εκπαιδευμενος με βασικη υπακοη κ προστασια..
ο μικρος Rassell ειναι Ροτβαιλερ κ ειναι 2 χρονων..ειναι εκπαιδευμενος με βασικη υπακοη μονο αλλα την προστασια την εχει στο αιμα του..χαχαχα...
πριν 2 μηνες ξεκινησα κ εγω μαθηματα ωστε να γινω εκπαιδευτης σκυλων..ενταξει η εμπειρια ειναι τελεια κ εκπαιδευω τωρα πλεον μονος μου τα σκυλια μου κ βλεπω τις τρομακτικες αλλαγες που γινονται οταν εκπαιδευεις εσυ το σκυλο σου...αυτα..δεν εχω ψαξει πολυ το φορουμ..με ενδιαφερει να μαθω για τη ΒΑΡΦ τροφη βασικα..θα βαλω κ φωτο αυριο καποια στιγμη απο τα παλικαρια μου..αυτα..

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.803
20.123
Παναγιώτη καταλαβαίνεις υποθέτω, ότι έχεις πολλά "παράσημα" μπροστά σου να αποκτήσεις, για να θεωρείσαι έμπειρος εκπαιδευτής, έτσι;

Μαθήματα που ξεκίνησες να κάνεις;

Πάντως, χρήσιμο θα είναι το επάγγελμά σου, στην πόλη σου και στην ευρύτερη περιοχή σου. Σου εύχομαι να γίνεις καλός και ηθικός εκπαιδευτής και να βοηθήσεις τον τόσο πολύ κόσμο, που μπαίνει καθημερινά στο φόρουμ και έχει μεγάλη ανάγκη βοήθειας.

panagiotis18

Member
30 Δεκεμβρίου 2011
5
0
Φιλε μου δε θεωρω τον εαυτο μου εκπαιδευτη.γι αυτο κ ασχολουμαι με τα δικα μου σκυλια κ μονο για την ωρα..μαθηματα κανω στη Θεσσαλονικη σε εναν εκπαιδευτη που εχει σπουδασει Αμερικη στο national κ στο that's my dog..ελπιζω να τα καταφερω κ να γινω καποιος χρησιμος για τους ανθρωπους που αγαπανε τα σκυλια τους.οτι πω εδω μεσα ειναι καθαρα κ μονο απο εμπειρια με τα σκυλια μου κ οχι "γνωσεις" απο τα μαθηματα μεχρι να ξερω οτι μπορω να βοηθησω σωστα τους ανθρωπους..κ φυσικα να βοηθηθω..
φωτο απο τα παλικαρια μου ερχονται τωρα...

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.251
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97