Νέος στην παρέα!

Daron

Member
15 Μαρτίου 2011
7
0
Thessaloniki
Καλησπέρα παιδιά είμαι νέο μέλος.Δεν εχω κάποιο σκυλάκι ακόμα αλλά σύντομα θα αποκτήσω. Έχω κατασταλάξει σε ένα jack russell.Το εχω σκεφτεί αρκετά και εάν και πριν λίγο καιρό ήμουν ανάμεσα σε αυτό ή σε ένα pug, διάβασα πιο πολύ για το jack russell και τείνω προς αυτό..θα τα ξαναπούμε σίγουρα μεσα απο τις ερωτήσεις μου;)

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Kαλώς ηρθες! Ησουν αναμεσα σε τοσο διαφορετικες φυλες... τι ηταν αυτο που σε εκανε να καταληξεις σε jack russel?

Daron

Member
15 Μαρτίου 2011
7
0
Thessaloniki
Ναι όντως αυτες οι 2 ράτσες ειναι η μέρα με την νύχτα!Αρχικα να πω οτι σε θεμα ομορφιάς μου αρέσουν και τα 2 παρα πολυ,με κέρδισε όμως το jack russell ''πειρατής''.. Αποφάσισα τελικά jack russell διοτι εχει πιο πολυ ενεργεια σε αντιθεση με τα Pug οπου μου έχουν πει παιδια οτι στο τελος καθε βολτας τα κουβαλάνε αγκαλια σπίτι!χεχε Επισης ειναι πιο κλασικό σκυλι και παρολο το μικρο του μέγεθος εχει κότσια!Πειτε μου και εσεις την αποψη σας..Sofouli δεν εχω ιδεα ακομα,εχω βρει εναν εκτροφεα και εχω επικοινωνήσει αλλα δεν μου απαντησε.Γι αυτο γράφτηκα και στο forum για να παρω πληροφορίες;)