Νέος νόμος!σκύλος στα κτελ

hook

Well-Known Member
12 Δεκεμβρίου 2011
759
0
corfu
παιδια μπορειτε να με ενημερωσετε τι γινεται με τον νεο νομο.πηγα στα κτελ και μ ειπαν να κοψω το μισο εισητηριο για τον σκυλο για να ταξιδεψει μαζι μου. ο σκυλος ειναι 3,5 κιλα και 7 μηνων.
βοηθηστε με γιατι δν εχω ιδεα!

hook

Well-Known Member
12 Δεκεμβρίου 2011
759
0
corfu
αυτο το εχω διαβασει και το εχω στα χερια μου. δεν λεει πουθενα οτι πρεπει να πληρωσεις μισο εισητηριο.

nfeel

Well-Known Member
7 Οκτωβρίου 2011
1.491
514
UK
Δεν αναφέρεται κάτι για εισιτήριο,λέει όμως ότι σε υπεραστικά κτελ θα πρέπει να τοποθετείται ο σκύλος η στο διάδρομο η στο κλιμακοστάσιο(?),οπότε αν είναι να σου δώσουνε κ θέση για το μικρούλι πλήρωσέ το κ εσύ το μισό εισιτήριο :)

hook

Well-Known Member
12 Δεκεμβρίου 2011
759
0
corfu
μα εχουμε ξανα ταξιδεψει και ημασταν μια χαρα. παιδια ειναι καπου στα 40 ευρω και δεν μ περισευουν αυτοι την στιγμη. αλλα το κυριοτερο δεν θελω να με πιανουν κοτσο.. μου ειπε πολλεσ δικαιολογιες για να μην ταξιδεψω οτι μπορει ο οδηγος να ειναι αλλεργικος κλπ ... δεν εχουν ορισει καν δρομολογιο για τα κατοικιδια. και το λεωφορειο παει αθηνα

hook

Well-Known Member
12 Δεκεμβρίου 2011
759
0
corfu
http://www.dogforum.gr/v3/%CE%B3%CE%B5%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AC.%CE%B8%CE%AD%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1-14/%CE%B1%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%AC%CE%B4%CE%B5%CE%BA%CF%84%CE%B7.%CF%83%CF%85%CE%BC%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%B9%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%AC.%CF%83%CF%84%CE%B1.%CE%BA%CF%84%CE%B5%CE%BB.%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD.%CE%BD%CE%AC%CE%BF%CF%85%CF%83%CE%B1-18605/index4.html
και στην συγκεκριμενη κοπελα ζητησαν μισο εισητηριο.. καλα θα κανω τσακωμο αυριο. και αναφερει οτι ειναι παρανομο.
βρηκα τον νομο τον διαβασα και λεει οτι ισχυε και στην εγκυκλιο που υπαρχει σε λινκ πιο πανω.

nfeel

Well-Known Member
7 Οκτωβρίου 2011
1.491
514
UK
Άν έχεις μέρες μπροστά σου,πάρτους τηλ κ απαίτησε να σου δώσουν δρομολόγιο για κατοικίδια,διάβασέ τους την ανακοίνωση αν αρχίσουν τις δικαιολογίες.Αν αρνηθούν,ζήτας το όνομα του τύπου που μιλάς,του λες οκ κ κλείνεις το τηλ.
Σκας στα κτελ που θες να ταξιδέψεις(έχεις σε φωτοτυπίες τους νόμους κ τις ανακοινώσεις)μπαίνεις κανονικά στο λεωφορείο κ αν αρχίσει να τσινάει ο οδηγός του επιδεικνύεις την σχετική εντολή κ του επισημαίνεις το σημείο με την πειθαρχική κύρωση.
Στην περίπτωση μόνο που σου αναφέρει θέμα ημερίισιου δρομολόγιου για κατοικίδια,πράγμα χλωμό,το πιθανότερο είναι να έχει άγνοια,μόνο τότε του αναφέρεις το όνομα του υπαλλήλου των ΚΤΕΛ με τον οποίον μίλησες κ σε ενημέρωσε πως παραβιάζοντας τον σχετιό νόμο,δεν είχαν μεριμνήσει ημερίσιο δρομολόγιο για κατοικίδια..

Αυτό θα έκανα εγώ στη θέση σου,ελπίζω να βοήθησα!

hook

Well-Known Member
12 Δεκεμβρίου 2011
759
0
corfu
δυστυχως φευγω αυριο... εχω μαζι μου την εγκυκλιο , τον νομο δεν σκεφτηκα να τον τυπωσω. ρωτησα για δρομολογιο και μ ειπε οτι δεν υπαρχει. αλλα υπαρχουν παραθυρακια στον νεο νομο και πως αν ο οδηγος ειναι αλλεργικος απλα δεν ταξιδευεις. βλεπει ποιος ειναι και οτι δεν ειναι αλλεργικος και μου κανει ωραια σου κοβω μισο!

matilda

Well-Known Member
16 Ιουλίου 2007
1.431
1.022
Εισαι πελατης και οφειλουν να σε εξυπηρετησουν! Τι σημαινει αν ειναι αλλεργικος ο οδηγος δεν ταξιδευεις?

Πηγαινε τωρα και τυπωσε τον νομο. Πηγαινε καμμια ωρα πριν στα κτελ με τον νομο ανα χειρας και ζητα να σου υποδειξουν που αναφερει οτι πρεπει να πληρωσεις μισο εισιτηριο. Ζητα να δεις τον υπευθυνο, τον προισταμενο οποιον ειναι αρμοδιος και ανεφερε οτι αν υπαρξει παρατυπια απο μεριας τους υπαρχουν πειθαρχικες κυρωσεις οπως σαφως αναφερεται στην εγκυκλιο. Κρατησε και τα ονοματα αυτων που θα μιλησεις και νομιζω οτι θα λυθει με συνοπτικες διαδικασιες το θεμα.

Νικος

Well-Known Member
13 Σεπτεμβρίου 2007
2.481
1
36
νεαπολη-νικαια
Πριν μερικους μηνες παρελαβα για εναν φιλο ενα γερμανικο ποιμενικο απο ενα εκτροφειο στην Βουλγαρια , το κρατησα ενα βραδυ σπιτι και το πρωι ( Χριστουγεννα ) παω στα ΚΤΕΛ να του το στειλω . Το ζυγιζουν , πληρωνω , κοβω εισητηριο μου λενε ασε το και θα το φορτωσουμε εμεις .

Δεν το αφησα αλλα εκατσα εκει και ασχολιομουν με τον σκυλο μεχρι την αναχωρηση , πιανω συζητηση στα αγγλικα με κατι τουριστες για το σκυλι και ολα οκ μεχρι που ξαφνικα ο αχθοφορος μου λεει ισως και να μην χωρεσει με αυτο το δρομολογιο ασε το και θα το στειλουμε με το επομενο σε δυο ωρες :eek: :mad: ( + αλλες δυο + το ταξιδι ) δεν με νοιαζει του λεω , μου κοψατε εισητηριο να προσεχατε καλυτερα , ο τυπος επεμεινε και καποια στιγμη μου βαζει και τις φωνες , μου γυριζει λιγο το ματι , του λεω δεν με νοιαζει να το παρει αγκαλια ο οδηγος , μου ξαναβαζει τις φωνες οποτε σκεφτομαι οτι ευγενειες τελος και του λεω " ξυλο Χριστουγεννιατικα εχεις φαει ποτε ; "

" οριστε ; " μου απανταει

" εχουμε νιρεκτ , κροσε , δεξι και απερκατ , τι προτιμας ; " του λεω

και ξαφνικα βρηκε χωρο για τρια κουτια μεταφορας οχι ενα γιατι οπως ειπε ο ΓΡΙΦΟΣ ελλαδισταν και δυστηχως με κατι τετοιους μαλακες ειδικα αυτους εκει ακρη αλλιως δεν βγαζεις

Μετα παντως απο την συζητηση ο ενας τουριστας μου λεει δεν καταλαβα τι εγινε και τσακωθηκατε αλλα καταλαβα το απερκατ , καλα του ειπες του βλακα :D .

hook

Well-Known Member
12 Δεκεμβρίου 2011
759
0
corfu
εγω το εψαξα το θεμα και ρωτησα..καταρχην στον νεο νομο δεν το λεει πουθενα.δεν πληρωνεις γτ δεν πιανει θεση.πληρωνεις μονο σε ΟΣΕ. εκτος αυτου ο νεος νομος μπαινει σε ισχυ ενα μηνα μετα την δημοσιοποιηση του οποτε 3/3. αρα παω με την εγκυκλιο και τελειωνει το θεμα!

Veronica

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2010
3.213
6
Always somewhere
www.youtube.com
Κι εγώ μόνο για το τρένο ξέρω ότι πρέπει να κόψεις μισό εισιτήριο και έτσι ο σκύλος δικαιούται θέση, όχι στο πάτωμα, αλλά στο κάθισμα κανονικά.

Gwgw & "prigkipas"

Well-Known Member
14 Μαρτίου 2011
217
0
Κρήτη
Χρησιμοποιώ εδω κι 2 χρονια το λεωφορείο (ΚΤΕΛ Χανιων - Ρεθυμνου) κι με εχουν αφησει να τον παρω 5 φορες πανω κι αυτες οι φορες ηταν οι περισσοτερες πριν βγει ο νομος... και χωρίς να πληρωσω εισητηριο για τον μικρο...
όσες φορες κι αν τους ειπα για τον νομο κι τους τον εδειξα κιολας μου ειπαν αν θες βαλέ τον στις αποσκευές αλλιως περίμενε το επόμενο ή ελα με τα ποδια...
εχω κανει μια δυο φορες φασαρια αλλα δεν εχω δει να βγαζει πουθενα...

DORIS

Well-Known Member
17 Δεκεμβρίου 2010
1.213
261
38
Χρησιμοποιώ εδω κι 2 χρονια το λεωφορείο (ΚΤΕΛ Χανιων - Ρεθυμνου) κι με εχουν αφησει να τον παρω 5 φορες πανω κι αυτες οι φορες ηταν οι περισσοτερες πριν βγει ο νομος... και χωρίς να πληρωσω εισητηριο για τον μικρο...
όσες φορες κι αν τους ειπα για τον νομο κι τους τον εδειξα κιολας μου ειπαν αν θες βαλέ τον στις αποσκευές αλλιως περίμενε το επόμενο ή ελα με τα ποδια...
εχω κανει μια δυο φορες φασαρια αλλα δεν εχω δει να βγαζει πουθενα...
μην μας φορτωνεις τωρα!!!!!

matilda

Well-Known Member
16 Ιουλίου 2007
1.431
1.022
Ωραια παρε τα ονοματα των αρμοδιων (μιλησες με τον προισταμενο?) και κανε αναφορα στο αρμοδιο υπουργειο. Ο νομος αναφερει ξεκαθαρα οτι υπαρχουν πειθαρχικες κυρωσεις. Μην αναλωνεσαι μονο σε καυγαδες με οδηγους.

tomsitas

Well-Known Member
20 Ιανουαρίου 2011
783
48
ΓΙΑΝΝΕΝΑ
Χιουμορ ....Ρωταω εγω τωρα ....
Σε περιπτωση που ο οδηγος ειναι αλλεργικος
και δεχτεις να πληρωσεις μειωμενο εισητηριο
τοτε η αλλεργια του οδηγου ειναι μειωμενη και αυτη ?

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Χιουμορ ....Ρωταω εγω τωρα ....
Σε περιπτωση που ο οδηγος ειναι αλλεργικος
και δεχτεις να πληρωσεις μειωμενο εισητηριο
τοτε η αλλεργια του οδηγου ειναι μειωμενη και αυτη ?
Ναι....Τα λεφτά αυτού του μισού εισητηρίου προορίζονται για τον ευγενή σκοπό.....να δημιουργήσουν απόθεμα αντισταμινικών για τους φουκαριάριδες αλλεργικούς οδηγούς ΚΤΕΛ που θα θυσιάζονται για εμάς.....

hook

Well-Known Member
12 Δεκεμβρίου 2011
759
0
corfu
παιδια ολα καλα ..ταξιδεψαμε δεν εβγαλα εισητηριο και ο οδηγος δεν μ ειπε τπτ.

Gwgw & "prigkipas"

Well-Known Member
14 Μαρτίου 2011
217
0
Κρήτη
Επαναφερω το θεμα... Δεν ξερω αν πρεπει να το γραψω εδω...αν ειναι σε λαθος μερος αλλαξετο...
μολις τωρα μπηκα στο κτελ για ηρακλειο απο χανια... Για αλλη μια φορα ο πριγκιπας ειναι στις αποσκευες... Οσες φορες κι αν εχω πει για το νομο παλι τιποτα... Σημερα ομως για αλλη μια φορα μου "επιτεθηκαν" οταν πηγα να τον παρω λεγοντας μου οτι αυτα τα πραγματα μπαινουν κατω... Οταν ειπε αυτα τα πραγματα εννοουσα τον πριγκιπα... ΤΙ πρεπει να κανω για να με ακουσει καποιος υπευθυνος κι γινουν τα πραγματα σωστα;;;... Ολοι οι τουριστες κοιτουσαν καλα καλα που μπηκε ο μικρος απο κατω κι ελεγαν ωω θεε μου!!... Τα νευρα μου τσατάλια... Ελεος ποια με τους ανευθυνους!!... Τι να κανω για να μπορω να περνω τον μικρο πανω στο λεωφορειο μαζι μου;;... Τον νομο τον εχω αλλα κανεις δεν του δινει σημασια...

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.994
Νεότερο μέλος
Μέλα το σκυλάκι