Πριν μερικους μηνες παρελαβα για εναν φιλο ενα γερμανικο ποιμενικο απο ενα εκτροφειο στην Βουλγαρια , το κρατησα ενα βραδυ σπιτι και το πρωι ( Χριστουγεννα ) παω στα ΚΤΕΛ να του το στειλω . Το ζυγιζουν , πληρωνω , κοβω εισητηριο μου λενε ασε το και θα το φορτωσουμε εμεις .
Δεν το αφησα αλλα εκατσα εκει και ασχολιομουν με τον σκυλο μεχρι την αναχωρηση , πιανω συζητηση στα αγγλικα με κατι τουριστες για το σκυλι και ολα οκ μεχρι που ξαφνικα ο αχθοφορος μου λεει ισως και να μην χωρεσει με αυτο το δρομολογιο ασε το και θα το στειλουμε με το επομενο σε δυο ωρες
( + αλλες δυο + το ταξιδι ) δεν με νοιαζει του λεω , μου κοψατε εισητηριο να προσεχατε καλυτερα , ο τυπος επεμεινε και καποια στιγμη μου βαζει και τις φωνες , μου γυριζει λιγο το ματι , του λεω δεν με νοιαζει να το παρει αγκαλια ο οδηγος , μου ξαναβαζει τις φωνες οποτε σκεφτομαι οτι ευγενειες τελος και του λεω " ξυλο Χριστουγεννιατικα εχεις φαει ποτε ; "
" οριστε ; " μου απανταει
" εχουμε νιρεκτ , κροσε , δεξι και απερκατ , τι προτιμας ; " του λεω
και ξαφνικα βρηκε χωρο για τρια κουτια μεταφορας οχι ενα γιατι οπως ειπε ο ΓΡΙΦΟΣ ελλαδισταν και δυστηχως με κατι τετοιους μαλακες ειδικα αυτους εκει ακρη αλλιως δεν βγαζεις
Μετα παντως απο την συζητηση ο ενας τουριστας μου λεει δεν καταλαβα τι εγινε και τσακωθηκατε αλλα καταλαβα το απερκατ , καλα του ειπες του βλακα
.