Νέος με Λευκό Ποιμενικό

stamulee4

New Member
26 Μαϊου 2011
2
0
Γεια και από εμενα λοιπόν, είμαι νέο μέλος και αύριο θα πάω να πάρω τον πρώτο μου σκύλο. Εχω κώλυμα με τους λευκούς ποιμενικού και απ ότι έψαξα είναι ο Ελβετικός και ο Καναδικός... εγώ λοιπόν αποφάσισα να πάρω το Καναδικό αν έτσι λέγεται αν και εμενα δε μου φαίνεται διαφορετικό από τoν Ελβετικο. Είναι θηλυκό και είναι 2 μηνών αύριο που θα το πάρω θα ξέρω περισσότερα. Εχω ψάξει αρκετά μέσα στο forum και έχω βρει παρα πολλά ενδιαφέροντα πράματα για έναν πρωτάρη. Αν κάποιος έχει να προτινει ένα καλο όνομα για λευκό θηλυκό ποιμενικό ας το κάνει :p

Last edited:

sevah

Well-Known Member
29 Μαϊου 2009
1.543
4
Ιωαννινα
Καλώς ήρθες και με το καλό να γίνεις και γονιός.
Αλλά έχω μια απορία. Αγόρασες ένα σκύλο που δεν ξέρεις ούτε πως λένε τη φυλή του???
Μήπως έκανες βιαστική κίνηση και δεν ψάχτικες πρώτα όσο θα έπρεπε???
Από που αγόρασες την κουταβίτσα που περιμένεις αύριο???

lia26

Well-Known Member
24 Απριλίου 2011
484
1
Υπαρχει και ο λευκος ελληνικος ποιμενικος και μαλιστα εκτρεφεται απο σοβαρο ατομο..

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Συμφωνώ με τους προλαλήσαντες. Λία, μήπως μπορείς να μας πεις το όνομα του εκτροφέα λευκών ελληνικών ποιμενικών? Επιτρέπεται από τους κανόνες του φόρουμ.

lia26

Well-Known Member
24 Απριλίου 2011
484
1
Ειναι η κυρια Καρυοφυλλη στο Καπανδριτι που εκτρεφει και cavalier...

stamulee4

New Member
26 Μαϊου 2011
2
0
Καλιμερα, τελικά την ονομασα ΗΒΗ και είναι καναδεζικο λυκοσκυλο. το πρόβλημα μου ήταν ότι δεν καταλαβενα την διάφορα ανάμεσα σε ένα καναδεζικο και σε ένα ελβετικο λυκοσκυλο και όχι τι είναι το δικό μου!!!! Την αγορασα απο το "a dogs life" Ηλιας Ραπτης στην Νικαια

Last edited:

stamatina

Well-Known Member
1 Φεβρουαρίου 2011
363
0
Αιγαλεω city
Συμφωνώ με τους προλαλήσαντες. Λία, μήπως μπορείς να μας πεις το όνομα του εκτροφέα λευκών ελληνικών ποιμενικών? Επιτρέπεται από τους κανόνες του φόρουμ.
Μα νομιζω οτι και ο κυριος Μακαριτης εκτρεφει
ποιμενικους κοκονια κ.τ.λ:confused::rolleyes:

lia26

Well-Known Member
24 Απριλίου 2011
484
1
Η κυρια Δαφνη εκτρεφει σιγουρα ποιμενικους γιατι την ειδα στην εκθεση του ΚΟΕ μαζι με τον ποιμενικο της που διαγωνιστηκε και εχω παει και στο εκτροφειο και εχω δει και γεννα απο τους ποιμενικους της..Για τον κυριο Μακαριτη γνωριζω οτι εκτρεφει κοκονια αλλα δεν ξερω για τους ποιμενικους...

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Καλωσήρθες στο φόρουμ και να σου ζήσει το σκυλάκι. :) Τώρα που έκανες τελοσπάντων αυτό που δεν έπρεπε να κάνεις, κάτσε και διάβασε το φόρουμ και φυσικά κάτσε και διάβασε τις ασθένειες που πλήττουν τη φυλή ώστε να προσέχεις το σκύλο σου αν, ο μη γένοιτο, πάθει κάτι. Σε κάποια στιγμή κάνε και εξετάσεις δυσπλασίας, νομίζω όταν γίνει περίπου ενός έτους.

Οι ασθένειες που πλήττουν γενικά τη φυλή είναι:

Some of the diseases that have been found in this breed are hip and elbow dysplasia (be sure both parents have their hips certified as OFA good); malabsorbtion syndrome; degenerative joint disease (including osteochondritis); megaesophagus; pannus and other forms of eye disease (not commonly seen); bloat; allergies (food, fleas or airborne); other skin or coat problems and missing teeth. Some lines of Whites are having problems with illnesses such as Lupus and/or other forms of autoimmune diseases, as well as Congenital Spinal Disease. At this point in time, autoimmune problems are fairly rare in the breed.

kostasagk

Member
27 Μαϊου 2011
9
0
αθηνα
ΝΑ το χεραισαι και να περασετε χρονια μαζι εμεις ζησαμε 13 χρονια ...τρομερο σκυλι και αριστος φυλακας...και στο σπιτι κυρια ουτε ζημιες ουτε πειραζε ουτε τιποτα....θα περασετε πολυ καλα