Νέος μέλος στην οικογένεια!

Praxis

New Member
30 Ιουλίου 2013
3
0
Θρακομακεδόνες - Αθήνα
Θα ήθελα να σας καλησπερίσω όλους σε αυτή την παρέα!
Η αλήθεια είναι πως αν και σας διαβάζω καιρό, πρώτη φορά αποφάσισα να μετέχω σε αυτή την παρέα!

Είμαι ο Πραξιτέλης και αποφάσισα να γράψω μιας και πρόσφατα απέκτησα το δεύτερο μου σκυλί, την Μαρλέν!

Είχα μεγάλο δίλημμα για το εάν θα έπρεπε να πάρω δεύτερο σκυλί! Βλέπετε μόλις είχα χάσει το πρώτο μου σκυλί την Τζίλντα και γενικά στο σπίτι επικρατούσε βαρύ πένθος!

Αλλά όπως φαίνεται μάλλον καλά έκανα! Αν και η Τζίλντα πάντα θα είναι το υπέροχο σκυλί αν και προσπαθώ να μην πέσω στην παγίδα της σύγκρισης. Η αλήθεια είναι πως δεν τα πολυκαταφέρνω!

Αυτά τα λίγα από εμένα! Θα χαρώ να σας γνωρίσω και να ανταλλάξουμε απόψεις και γνώσεις!

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.796
20.113
Πραξιτέλη καλώς ήρθες στο φόρουμ και επίσημα λοιπόν :)

Και αφού μας ξέρεις...πες μας για τα κορίτσια σου.

Για την Μαρλέν. Τι σκύλος είναι, πως βρέθηκε μαζί σας;

Λυπάμαι για την Τζίλντα σου, αλλά όπως τα λες, θα πρέπει να πέρασε μια υπέροχη ζωή μαζί σας. Κι αυτό, είναι τελικά, μεγάλη ευλογία για έναν σκύλο. Αν θέλεις, μας λες και γι'αυτήν, πως και γιατί έφυγε;

Praxis

New Member
30 Ιουλίου 2013
3
0
Θρακομακεδόνες - Αθήνα
Για το πρώτο κορίτσι την Μαρλέν:

Την βρήκα μέσα από αγγελίες για αδέσποτα! Είναι μικρούλα 2,5 μηνών με μαμά γερμανικό και μπαμπά αδέσποτο λυκάκι! Η αλήθεια είναι πως με νευρίασε λίγο αυτό... πώς άφησαν δηλαδή το σκυλί τους να ζευγαρώσει και μάλιστα χωρίς να το θέλουν, αλλά αυτό είναι άλλη κουβέντα.

Την βρήκα λοιπόν και την έφερα στο σπίτι! Η αλήθεια είναι πως η μικρή είναι σίφουνας και δαγκώνει τα πάντα, λερώνει παντού και γενικά την αποκαλώ και ενίοτε "πριζόσκυλο"! Είναι λίγο περίεργο γιατί θεωρώ τον εαυτό μου γνώστη κάποιων πραγμάτων, αλλά με τη μικρή δυσκολεύομαι γιατί είχα συνηθίσει με ένα ενήλικο σκυλί και απόλυτα σοβαρό!

Οπότε αρχίζω και ξαναδιαβάζω σαν αρχάριος τι κάνουμε όταν δαγκώνει τα πάντα, τι γίνεται με το άγχος του αποχωρισμού, που την αφήνω και επιστρέφω σε ένα δωμάτιο ερείπιο κτλ.

Όσον αφορά στην Τζίλντα μου. Την βρήκα μέσα στα σκουπίδια ένα βράδυ! Άνοιξα τον κάδο και είδα μία σακούλα να κουνιέται. Και μέσα σε αυτή ήταν η Τζίλντα μου με τα αδελφάκια της! Δυστυχώς, εκτός από την Τζίλντα όλα νεκρά. Τρέξιμο εκείνο το βράδυ απίστευτο σε φαρμακεία, γιατρούς για να την σώσουμε! Και τα καταφέραμε! Και μου προέκυψε ένα λυκόσκυλο ημίαιμο, μία κούκλα (πιθανότατα διασταύρωση γερμανικού με μάλαμουτ). Την έχασα 4 Ιουνίου φέτος στα 13 χρόνια της από νεφρική ανεπάρκεια! Οι γιατροί έλεγαν πως δεν ήταν δυνατόν να ζει ένα σκυλί, να τρώει κανονικά και να μην έχει κανένα σύμπτωμα έχοντας κρεατινίνη 17. Αλλά έτσι ήταν! Δεν είχε δείξέι τίποτα απολύτως! Και έτσι μετά από νοσοκομεία, θεραπείες κτλ όταν είδα ότι υπάρχει πιθανότητα να ταλαιπωρηθεί, με βαριά καρδιά την κοίμησα στην αγκαλιά μου!

ΥΓ: Δυστυχώς το σύστημα δεν με αφήνει να ανεβάσω φωτογραφίες ή κάτι κάνω λάθος!

Last edited:

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.796
20.113
Δικός μας κι εσύ :)

Για τις φωτό, μπορείς να τις κάνεις απλό copy/paste, από τον υπολογιστή σου.

Nizinny

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2011
3.210
927
Καναδάς
Καλως ηρθες! :) Ανυπομονω να τις δω και τις δυο σε φωτογραφιες! Η συγκριση ειναι μοιραια νομιζω οταν εχεις πιστεψει οτι η σχεση με τον σκυλο που εχεις ειναι ιδανικη, ετσι ακριβως οπως την ονειρευσουν. Θα στρωσει και η μικρη που θα παει. ;-)

Tender

Well-Known Member
10 Μαρτίου 2010
52
13
Άνω Κηφισιά
Καλώς δέχτηκες τη μικρή Μαρλέν...τέλειο όνομα για τη γερμανιδούλα!! Να είναι πάντα γερή και δυνατή!! Όσο για τη Τζίλντα...ποτέ δε ξεχνιέται το πρώτο μας σκυλί...όπως και η πρώτη μας αγάπη.

shib

Well-Known Member
16 Ιουνίου 2012
156
3
με βαριά καρδιά την κοίμησα στην αγκαλιά μου!
Πρωινιάτικο!!!Δεν έπρεπε να το διαβάσω...Να χαίρεσαι την Μαρλέν σου!!!!!

dnassib

Well-Known Member
10 Μαϊου 2013
1.469
1.077
Παγκράτιους exoticus
Καλωσήρθες και ΜΠΡΑΒΟ σου!
Εύχομαι να περάσετε πάρα πολλά ευτυχισμένα χρόνια μαζί με τη Μαρλέν και, φυσικά, όλα μας τα ζώα είναι μοναδικά στη ζωή μας...

Photobucket account η καλύτερη λύση - ανυπομονούμε να θαυμάσουμε κουταβομουσούδια και κοιλιές!! (εγώ τουλάχιστον ειδικά το δεύτερο!)

Επίσης... η κλασσική μου παρότρυνση για την κουτάβα: σκέψου σοβαρά την απόκτηση ενός crate, δε θα χάσεις :)

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.246
Μέλη
20.026
Νεότερο μέλος
Μάρα