Νέος Ιδιοκτήτης Ντόγκο Αρτζεντίνο

Alxie

Member
26 Ιανουαρίου 2012
10
0
Αθηνα
εδω και 2 μηνες σχεδων εχω ενα ντογκακι φοβερο χαρακτηρα τρομερα εξυπνο και καλο. τωρα ειναι 4 μηνων ειναι 12 κιλα εχει μεινει λιγο πισω απο αναπτυξη γιατι 15 μερες ειχε διαρροια και δεν ετρωγε σωστα.. τωρα ειναι απιστευτα λαιμαργος και του δινω περιπου 360 γρ. σε 3 δωσεις σταθερες ωρες..αποφασισα να μη κοψω τα αυτια γιατι ετσι ειναι η γνωμη μου οτι ειναι καλυτερα για αυτο το ζωντανο..
τροφη δινω ξηρα προπλαν παππυ οριτζιναλ και του ταιριαζει δλδ εχει καλοσχηματισμενα κοπρανα δεν κανει εμετο δεν βρομαει ανασα την τρωει ευχαριστα εχει ενεργεια δεν μαδαει πολυ γυαλιζει η τριχα λιγες τσιμπλες..
μεσα στο σπιτι του εχω κανει την βασικη με λιχουδιες και ειναι σουζα σε ολες τισ εντολες
εξω εχω λιγο θεμα με γραφει λιγο ελπιζω ειναι τησ ηλικιας.. με αλλα σκυλια ειναι καλος παιζει αρκετα και ακομα δεν του εχει κανει πεσιμο κανενας.. η αγορα τωρα δεν ειναι και ο κλαυτερος τροπος που τον πηρα γιατι απλα δεν ειχα τοσα πολλα λεφτα να διαθεσω.. οποτε βρηκα εναν που ειχε αρσενικο και 8ηλυκο με πεντιγκρι χαρτια και χωρις θεματα υγειας ειδα και παππου κι αλλη γεννα και τον πηρα σχετικα καλη τιμη. προς το παρων εχω παθει τρελλα με τον κουταβο και οσο παει και με κανει να τον λατρευω περισσοτερο του δινω αγαπη γιατι απο οτι εχω κτλαβει θελει πολλη γιατι εστω και λιγο να μενει μονος χωρις να του δινω σημασια κατεβαζει αυτια και περνει μια φατσα λεσ και κλαιει.. βεβαια δεν τον αφηνω πανω σε κρεβατι καναπε και δεν τρωει λιχουδιες κλπ την ωρα που τρωω εγω και αυτο παλι ειναι δεκτο απο το κουταβι με την τουαλετα δεν εχει θεμα οσο τον ειχα μεσα ειχα παρει υποσεντονα και τα εκανε εκει τωρα που βγαινουμε να κανει εξω απο μονος του δεν χρειαστηκε να του κανω τιποτα εγω...ζημιες λιγα πραγματα.. θα ηθελα λιγες συμβουλες και απο εσας για να τον μεγαλωσω καλα.. θελω δλδ συμβουλες οπως να του δωσω ασβεστιο η οχι? να συνεχισω προπλαν? τα αυτια θα πεσουν εντελως κατω μονα τουσ η πρεπει να τα κανω κατι γιατι το ενα γυριζει λιγο πισω.. απο οτι εχω δει τα περισσοτερα ετσι ειναι οταν ειναι μικρα..μετα στρωνουν απλα δεν ξερω αν γινονται απο μονα τουσ η με βοηθεια.. οπως και να εχει ομως εγω τον εχω λατρεψει και θα συνεχισω να τον λατρευω..​

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Καλως τους :)
Βαζε και καμια παραγραφο στα κειμενα για ειναι πιο ευαναγνωστα.

DORIS

Well-Known Member
17 Δεκεμβρίου 2010
1.214
261
38
υπαρχει τροπος για τα αυτια που εχει αναλυθει σε αλλο θρεντ
καλως ηρθες!

greedy

Well-Known Member
23 Απριλίου 2008
2.314
3
52
Πατρα
καλως ηρθατε με το ασπροσκυλο σας.

Μα τοσο μεγαλη διαφορα ειχε η γεννα του φιλου σου σε σχεση με ενα ποιοτικο εκτροφειο?

Alxie

Member
26 Ιανουαρίου 2012
10
0
Αθηνα
ναι φιλε μου ειχε...
ξερω οτι ειναι λαθος με τα λεγομενα σας αλλα δεν παιζει σαλιο και στερουμε εγω πολλα τωρα για να εχει αυτο καλη τροφη και εμβολια κλπ.. οι γονεις του ειναι αριστοι μορφολογικα και χαρακτηριστικα.
θα μου πεις τωρα να επαιρνα κανενα αδεσποτο η απο καπου που να τα χαριζουν υπαρχουν απειρα αλλα σαν να μου το χαρισε ειναι και το εχω λατρεψει
δεν υπαρχει ο γιοκας μου!!!!
καλως ηρθατε με το ασπροσκυλο σας.

Μα τοσο μεγαλη διαφορα ειχε η γεννα του φιλου σου σε σχεση με ενα ποιοτικο εκτροφειο?

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.766
7.925
Το ότι το πήρες με λάθος τρόπο το ξέρεις και εκ των υστέρων δεν έχει νόημα να σου πω οτιδήποτε.
Να είναι γερός να τον προσέχεις και να τον φροντίζεις όπως και τώρα και να σου ζήσει!

Alxie

Member
26 Ιανουαρίου 2012
10
0
Αθηνα
τα εμβολια τα πρωτα εξεταση κλπ ειχε κανει.. εδωσα και βενζινες να παω πελ/σο κλπ ολα μαζι 300.
Καλώς ήρθες με τον Αργεντινό σου, να περνάτε όμορφα μαζί :) επιτρέπεται να ρωτήσω πόσο τον πήρες;

Alxie

Member
26 Ιανουαρίου 2012
10
0
Αθηνα
ξερω ξερω!
ευχαριστω!
θα ζησουμε παρεα τα καλυτερα..
Το ότι το πήρες με λάθος τρόπο το ξέρεις και εκ των υστέρων δεν έχει νόημα να σου πω οτιδήποτε.
Να είναι γερός να τον προσέχεις και να τον φροντίζεις όπως και τώρα και να σου ζήσει!

Alxie

Member
26 Ιανουαρίου 2012
10
0
Αθηνα
εφτασε ο καιρος που τα υπολογιζω ολα δεν υπαρχει ευρω....
δεν με νοιαζει ομως μπορει να μην εχω να φαω αυτος θα εχει την ξηρα του και την λιχουδια του
οσο περναει απο το χερι μου θα ειναι βασιλιας...
θα τον βλεπετε και εδω λογικα!
να ναι καλα σου ευχομαι.

Οτι υπολογισες τις βενζινες το προσπερνω.

taxudromos

Well-Known Member
3 Οκτωβρίου 2011
86
2
με το καλο να περασετε μια καλη ζωη μαζι... προσεχετον με το που σηκωσει ποδι ... δεν 8α μασαει μετα τον ''πισινο'' του!
μπορεις να τον κανεις αν8ρωπο... στο χερι σου ειναι !
να σου ζησει !

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Να τον χαιρεσαι και να εχετε μια ομορφη συμβιωση. Περα απο την ξηρα του και τις λιχουδιες, φροντισε να ενημερωθεις οσο γινεται για την φυλη και να προετοιμαστεις αναλογα...

Sent from my Galaxy S II using Tapatalk