Νέδα, Κεφαλονιά.....και λιγο Λούσιος!

KaterinaAli

Well-Known Member
3 Ιουνίου 2010
618
1
Πατρα
Πριν λιγες μερες γυρισαμε απο τις διακοπες μας, κ μαλιστα φετος μας κουβαληθηκαν κ τα σκυλια!:D
Τα φετινα σχεδια ειχαν ως εξης:
Αποφασισαμε να παμε για ελυθυερο camping στον Λουσιο....Κι ετσι φορτωσαμε τα μπαγκαζια μας κ τα σκυλια μας κ ξεκινησαμε.Η κατασταση στο αμαξι κυλουσε καπως ετσι:Ziggy και Ramon στα πισω καθισματα σε διαφορες φασεις:

Αφου τα πραγματα εχουν παει σχετικα καλα με τη διαδρομη φτανουμε στον Λουσιο...Στην πεζοπορεια που καναμε μεχρι να φτασουμε στο ποταμι συναντησαμε κ το μοναστηρι του προδρομου, χτισμενο πανω σε βραχο...Πολυ εντυπωσιακο

Φτανουμε λοιπον στο ποταμι....Απιστευτη ομορφια κ φυσικο τοπιο

Δυστυχως ομως τα νερα του ποταμου ηταν πολυ ερμητικα κ αμεσως το αποκλεισαμε να κατσκηνωσουμε εκει....οποτε σε αυτο το σημειο αποφασισαμε να παμε στη Νεδα την οποια ειχαμε επισκεφτει το προηγουμενο καλοκαιρι κ ξεραμε τα κατατοπια....(συνεχιζεται)

KaterinaAli

Well-Known Member
3 Ιουνίου 2010
618
1
Πατρα
Φτανουμε το λοιπον εκει κ βρηκαμε ενα πολυ καλο σημειο να στησουμε τη σκηνη μας διπλα στο ποταμι....
Οι μερες μας κυλησαν καπως ετσι:

Ο Ραμον μας εντυπωσιασε πραγματικα με την ευκηνισια του παρα τα 40+ κιλα του

KaterinaAli

Well-Known Member
3 Ιουνίου 2010
618
1
Πατρα

τελευταια μερα εμεις μαζευαμε κ αυτα το χαν ριξει στον υπνο

Τα σκυλια προς εκπληξη μας προσαρμοστηκαν αψογα, γιατι ομολογουμενως ενα αγχος το ειχαμε. 1) Θα ηταν η πρωτη φορα που ο Ραμον θα περναγε μερες μακρια απο το σπιτι του και 2) ειχα το αγχος αν η σκυλα θα βαζει κ@λο καθολου κατω!Ευτυχως ομως με διεψευσε....Λυσσαγε μεν αλλα τουλαχιστον μεσημερι κ βραδυ κοιμοταν του καλου καιρου!Περιττο να πω το ποσο το χαρηκανε αλλα κ ποσο περισσοτετο το χαρηκαμε κ μεις που φετος καναμε το βημα κ τα πηραμε μαζι μας κ περασαμε τοσο ωραια!Ημασταν μια ομαδα κ το χαιρομασταν!

Last edited:

KaterinaAli

Well-Known Member
3 Ιουνίου 2010
618
1
Πατρα
Και ηρθε η σειρα της Κεφαλονιας.Αυτη τη φορα πηραμε μονο τη σκυλα καθως θα ηταν ταλαιπωρια για το Ραμον ενα τετοιο σχετικα μεγαλο ταξιδι, μιας κ το να μπαινει στο αμαξι δεν ειναι κ η αγαπημενη του δραστηριοτητα ....σιως του χρονου
Anyway, ξεκιναμε μπαινουμε καραβι κ γω ν αναρωτιεμαι κ ν αγχωνομαι αν θα την παλευει η σκυλα απλα ν αραζει στο καταστρωμα...Κι ομως ηταν κυρια!Εκανα το σταυρο μου

Κ να πως περασαμε κ εκει

KaterinaAli

Well-Known Member
3 Ιουνίου 2010
618
1
Πατρα
Στην Αγ.Ελενη, παραλια του χωριου (πολυ μικρη παραλια, ελαχιστος κοσμος την ξερει, απιθανα νερα)

Αλλη μια ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ παραλια πολυ κοντα στο χωριο μου ειναι η Πλατεια αμμος την οποια μου συστησε το μελος Flygirl κ την ευχαριστω πολυ!Τεραστια παραλια, σχετικα αγνωστη ανετα παιρνεις οσα σκυλια κ αν εχεις ....

Κ καπωε ετσι περασαμε φετος τις διαφορετικες διακοπες μας....Ελπιζουμε κ του χρονου!

cathy93

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
1.924
57
Μαρούσι
wow πανέμορφα τοπία!!!!!και πανέμορφα σκυλιά φυσικά!!!!!!!!!!
Ωραίος ο Ραμόν εκεί που κάνει το άλμα!για άλμα εις μήκος να τον πάτε!!:D
Άντε να δω πότε θα αξιωθώ και 'γω να πάω για ελεύθερο camping!:(

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
Φαίνεται ότι περάσατε φανταστικά!
Μπραβο σας, και του χρόνου!!! ή να πω και το Σεπτέμρβη :D

DORIS

Well-Known Member
17 Δεκεμβρίου 2010
1.213
261
38
σε ζηλευω να δω και εγω που γουσταρω τρελα τετοιες διακοπες ποτε θα βρω ανθρωπινο ον που δεν θα θελει κοσμοπολιταν για να παω σε τετοια μερη μαζι με σκυλια.μαλλον του χρονου θα ποσταρω θεμα ποιος θελει διακοπες και δεν εχει παρεα!!!

Grifos

Well-Known Member
16 Απριλίου 2011
3.697
316
Δωδεκάνησα
Πολύ όμορφα μέρη, υπέροχες φωτογραφίες. Κι εγώ θέλω κάποτε να περπατήσω στο ποτάμι της Νέδα και τα 13 (νομίζω) χιλιόμετρα :)

Louna mou

Well-Known Member
3 Δεκεμβρίου 2010
1.966
5
Πειραιάς
Πανέμορφα μέρη !! πρεπει να περάσατε υπέροχα :)
πήγατε και στο νησί μου :) ελπίζω και εγω να καταφέρω να πάω φέτος...
οι φωτογραφίες είναι φανταστικές :D:D
τα σκυλάκια κακοπέρασαν χαχα

KaterinaAli

Well-Known Member
3 Ιουνίου 2010
618
1
Πατρα
Η Νεδα ειναι πραγματικα πανεμορφη....Την περπατησαμε οσο μπορουσαμε κ ηταν απλα απολαυστικη!Δεν ξερω γιατι αλλα με τα σκυλια παρεα σε αυτο το τοπιο, ηταν λες κ ηρθαμε ακομα πιο κοντα στη φυση!Δεν ξερω πως αλλιως να το εξηγησω....

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Πολυσυνθετες οι διακοπες σας, μπραβο! Αυτη η τελευταια παραλια πολυ ομορφη και το σημαντικοτερο ερημικη... Ευκολη η προσβαση ;

Sent from my HTC HD2 using Tapatalk

KaterinaAli

Well-Known Member
3 Ιουνίου 2010
618
1
Πατρα
Το να πας ναι ειναι σχετικα ευκολο...να φανταστεις οι περισσοτεροι λουομενοι ηταν τουριστες!Το μονο, και πολυ βασικο για μενα, κακο ηταν οτι εχει πολυ κατεβασμα (ποδαρατο) κατι το οποιο συνεπαγεται κ πολυ ανεβασμα!Φαντασου οτι απο το σημειο που ειναι τραβηγμενη η φωτο ειναι κ το σημειο που ξεκιναει το κατβασμα....οποτε καταλαβαινεις οτι ειναι αρκετα ψηλα....αλλα.....ΑΞΙΖΕΙ!

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Αυτο ηθελα να μαθω και ρωτησα ειδικα για το αν εχει ευκολη προσβαση. Απο τις φωτο φαινεται οτι ειναι λιγο "χομπίστικη"... Ευχαριστω.

Sent from my HTC HD2 using Tapatalk

Louna mou

Well-Known Member
3 Δεκεμβρίου 2010
1.966
5
Πειραιάς
γενικά η Κεφαλλονιά μόνο τουρίστες έχει ... πήγατε και στο Φισκάρδο ?
πραγματικά μόλις κοιτούσα τις φωτογραφίες αυτό ένιωσα πόσο κοντά έρχεται ο άνθρωπος στη φύση όταν υπάρχουν και τα σκυλιά ... είναι και οι 2 στο φυσικό τους περιβάλλον :)

KaterinaAli

Well-Known Member
3 Ιουνίου 2010
618
1
Πατρα
Φισκαρδο οχι δεν πηγαμε φετος.Εχω παει αρκετες φορες τοσα χρονια που πηγαινω, επισης ειναι αρκετα μακρια απο το χωριο που μενω κ δεν ειχμα κ πολυ ορεξη για πολλη οδηγηση!Περιοριστικαμε κυριως στο χωριο, στις κοντινες παραλιες αντε κ λιγο Ληξουρι :)

Louna mou

Well-Known Member
3 Δεκεμβρίου 2010
1.966
5
Πειραιάς
Είμαι απο Αντυπάτα ( 2χλμ απο Φισκάρδο :) ) για αυτο ρώτησα αν είχες καμια φωτογραφία ... έχω 2 χρόνια να πάω και μου λείπει πολύ ! αλλα είναι πανάκριβη !!
και έχεις πανέμορφα σκυλάκια !! ειδικά ο μεγάλος κούκλος !!

KaterinaAli

Well-Known Member
3 Ιουνίου 2010
618
1
Πατρα
σε ζηλευω να δω και εγω που γουσταρω τρελα τετοιες διακοπες ποτε θα βρω ανθρωπινο ον που δεν θα θελει κοσμοπολιταν για να παω σε τετοια μερη μαζι με σκυλια.μαλλον του χρονου θα ποσταρω θεμα ποιος θελει διακοπες και δεν εχει παρεα!!!
Σιγουρα για να πας για ελυθερο καμπινγκ κ μαλιστα σε ενα τοσο ερημικο μερος (δεν ηταν κανεις σε κοντινη αποσταση απο την σκηνη μας) θες σιγουρα παρεα....Βεβαια τα σκυλια οταν χρειαζοταν μας ειδοποιουσαν καταλληλα:)

mAthosalas

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2011
1.053
2
52
Πάτρα
Kατερινα χαιρομαι γιατι βλεπω οτι περασατε εξαιρετικα!Σας ζηλεψα στο camp στη Νεδα,ενα εξαιρετικο μερος που για πολλους λογους και υποχρεωσεις δεν εχω καταφερει ακομα ναεπισκεφθω...Πολυ ωραια!!!