Νέα σύντροφος στο σπίτι μετά από 5 χρόνια στοδρόμο

Mil

Well-Known Member
24 Νοεμβρίου 2011
77
1
Τα Χριστούγεννα μου πέθανε το σκυλάκι μου και ένω εχω και αλλα και είχα αποφασίσει να μην πάρω Αλλο Τελικά ...
Κοντά στο Σπιτ μου ήταν ένα αδέσποτο που έμενε σε ένα ανοιχτό γκαράζ μέσα στο δρόμο μια Κυρια την ταΐζουν και εγώ πήγε να μια φορά την ημέρα και την ταιζα τις έβαζα φάρμακο αλλα εκει δεν την
Θέλανε και έτσι Νεο μέλος ! Είναι σώμα λυκοσκυλο με κεφαλακι στρογγυλό την έβγαλα μιλκα τίς έκανα εξετάσεις αίματος καλαζαρ δεν έχει τι Αλλο να κάνω; Και επειδή έχει χτυπήσει Απο τηνοα πλευρά του κεφαλιού τις μάλλον αυτοκίνητο τις κρέμονται το χείλος του στόματος Απο την μια και είναι με πληγή ο Γιατρος είπε να βάλω κορτιζονη βόλτα με λουρι καλά τα παει αλλα
Φοβάται όταν πάω να την βγάλω Απο το Σπιτι άλλες συμβουλές

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.766
7.925
Κοντά στο Σπιτ μου ήταν ένα αδέσποτο που έμενε σε ένα ανοιχτό γκαράζ μέσα στο δρόμο μια Κυρια την ταΐζουν και εγώ πήγε να μια φορά την ημέρα και την ταιζα τις έβαζα φάρμακο αλλα εκει δεν την
Θέλανε και έτσι Νεο μέλος !
Nα σου ζήσει !!! Μπράβο που την μάζεψες :)

Είναι σώμα λυκοσκυλο με κεφαλακι στρογγυλό την έβγαλα μιλκα τίς έκανα εξετάσεις αίματος καλαζαρ δεν έχει τι Αλλο να κάνω;
Ο γιατρός θα σου πει αν χρειαστεί κάτι άλλο, αφού τελειώσει η θεραπεία της λογικά θα γίνουν εμβολια . Καλό θα ήταν και να την τσιπάρεις.

Και επειδή έχει χτυπήσει Απο τηνοα πλευρά του κεφαλιού τις μάλλον αυτοκίνητο τις κρέμονται το χείλος του στόματος Απο την μια και είναι με πληγή ο Γιατρος είπε να βάλω κορτιζονη βόλτα με λουρι καλά τα παει αλλα
Φοβάται όταν πάω να την βγάλω Απο το Σπιτι άλλες συμβουλές
Έχει χτυπήσει πρόσφατα;
Με υπομονή θα σταματήσει να φοβάται, ίσως νομίζει ότι θα την αφήσεις πάλι στο δρόμο.
Καμία φωτογραφία βάλε.