Νέα κουταβομαμά μόνη... ψάχνει!

rudy

Well-Known Member
27 Ιουνίου 2011
155
11
θεσ-νικη
γεια σας!!!!απο τις 10 ιουνου εχω στο σπιτι το μωρακι μου,τον πηρα 40 ημερων (κ για να σας προλαβω για το μικρο της ηλικιας ηταν αδεσποτακι!;))το εχω τοσες μερες,εχω διαβασει τα παντα εδω στο φορουμ για την τουαλετα αλλα...τιποτα!!!!κατουραμε οπου βρουμε κ επειδη το πατωμα ειναι μαρμαρο το σπιτι μου εχει γινει...πουα!!!!λες κ κατουραει..οξυ ο ατιμος!!!:rolleyes:φταει που ειναι μικρος κ δεν μαθαινει???γιατι ειναι κ λιγο τσαμπουκαλης κ με τυρανναει το τερατακι!!:pεπισης το ξυδι κανει το μαρμαρο ακομα χειροτερα κ τα σπρευ που κυκλοφορουν μου βγηκαν..ψιλομουφα!απεκτησα καινουργια κολλητη(τη σφουγγαριστρα)αλλα θα βοηθουσε να ξερω οτι...εχουμε κοινους γνωστους!!!!!:D

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.759
7.920
Μάλλον είναι μικράκι ακόμα, το παν είναι να φροντίσεις όσο μπορείς φυσικά και όσο είσαι μαζί του να προλαβαίνεις τα ατυχήματα...Δηλαδή τα κουτάβια ως γνωστόν είναι κατρουλίδικα, κάθε 2 ώρες τα αμολάνε και μάλιστα αν εχουν φάει πιει νερό ή παίξει ακόμη πιο σύντομα. Εντωμεταξύ έχουν και ακράτεια οπότε παίζει και του φεύγουν ..Εσύ σταθερά θα το πηγαίνεις μόλις πιει νεράκι και φάει εκεί που θέλεις να τα κάνει και το ίδιο κάθε 2 ώρες. Όσο ελαχιστοποιείς τα ατυχήματα τόσο πιο γρήγορα θα μάθει.
Να σου ζήσει, βάλε φωτο!!!

Αα και κάτι άλλο, χρησιμοποιείς crate; Αν όχι δεν είναι καθόλου αργά, αναθέωρησε και αγόρασέ του ένα και θα είναι σαν να έχεις baby sitter για το σκύλο κατά ένα τρόπο. Βοηθάει πολύ και στην εκπαίδευση της τουαλέτας.

Last edited:

rudy

Well-Known Member
27 Ιουνίου 2011
155
11
θεσ-νικη
σευχαριστω πολυ για την πολυυυυυυ αμεση απαντηση!!!ναι,τα κανω ολα αυτα..εχουν βγει τα ματια μου με τοοοοσο διαβασμα!χαχα!!!για crate δεν το χω σκεφτει να σου πω την αληθεια γιατι δεν λειπω καθολου απο το σπιτι κ ειμαστε συνεχεια παρεουλα,απλα το βραδυ τον περιοριζω στο δωματιο μου..θα το σκεφτω ομως γιατι εχω διαβασει πολλα θετικα σχολια..φωτο προσεχως!!!

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Καλώς ήρθες!

Το κουτάβι είναι πολύ μωρό για να μάθει να κατουράει έξω ή έστω εκεί που θες!Μόνιμα αποτελέσματα δεν θα έχεις ακόμα!Ο σκύλος θα μάθει αν όλα πάνε καλά και δουλέψεις στην ηλικία που αρχίσει βγαίνει βόλτες!Άρα υπολόγισε ότι από 3 μηνών θα βγαίνει βόλτες και κάποιο επιπλέον χρονικό διάστημα που θα χρειαστεί να μάθει το κουτάβι και να συνδυάσει ότι έξω=κατούρημα!

georgeIII

Well-Known Member
9 Απριλίου 2011
55
0
το δικο μας το πηραμε αρκετα πιο μικρο απο το δικο σου και το πρωτο πραγμα που εμαθε σε ηλικια μικροτερη των 2 μηνων ηταν η τουαλετα. εμας μας βηθησαν αρκετα κατι πανες που υπαρχουν στο εμποριο οπου την ειχαμε σε μονιμο μερος και τον πηγαιναμε εκει λιγο μετα φου ετρωγε η επινε νερο.. βεβαια ειχαμε ατυχηματα στο σπιτι κατα την διαρκεια την εκμαθησης. μου εκανε εντυπωση οτι μετα απο μερικες μερες (οχι πολλες) πηγαινε μονο του προς την πανα απο οπου και να βρισκοτανε στο σπιτι αλλα πολλες φορες δεν εφτανε εκει και εκανε την αναγκη του καπου κοντα... τουλαχιστον δεν λερωνε το υπολοιπο σπιτι ;) ολα αυτα βεβαια μερι να κανει τα απαραιτηττα εμβολια για να βγαινει την βολτα του.

giorgos kriti

Well-Known Member
24 Σεπτεμβρίου 2008
584
0
ετσι
νομιζω και εγω να βαλεις πανες
εγω τον πρωτο μηνα ειχα 7 πανες απλωμενες μεσα στο σπιτι οσο και αν φαινεται παραξενο τις "αναγνωριζε" και ΑΝ προλαβαινε τα εκανε εκει
αλλοιως της εφευγαν στην πορεια προς τα εκει :D

στο δωματιο να τον περιοριζεις ακομα ποιο πολυ σε ενα χωρο 2 τμ ας πουμε
εγω το εκανα κλεινοντας τον ενα διαδρομο του κρεβατιου
κτουρισε περικες φορες και μετα το εκοψε και καθε πρωι την πηγαινα σφαιρα εξω!!

ναι στα πολλα γευματα αλλα με προγραμμα (και καθε φορα μετα απο το γευμα θα πινει και νερο)
ακομα και στο νερο βαλε προγραμμα ετσι θα σου ειναι ποιο ευκολο να υπολογισεις καθε ποτε θα τα κανει (νερο αν θα πινει καθε 1,5-2 ωρες μια και ειστε ολλη μερα μαζι ειναι οκ ειδικα αν το σπιτι ειναι δροσερο δεν θα εχει καενενα θεμα λογω ζεστης)

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.252
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97