Καλησπέρα σας.Καλώς σας βρήκα είμαι πολύ χαρούμενη που έγινα επιτέλους μέλος καιρό τώρα σας διάβαζα και ενημερωνόμουν για τα πάντα. Θα σας ανεβάσω σύντομα φωτός από τα παιδάκια μου για να μας γνωρίσετε.Πρώτα απ'ολα όμως θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση καθώς ήθελα να ενημερωθώ για αυτό το θέμα με τα ζώα σε πολυκατοικίες και έπεσα πάνω σε αυτό το άρθρο.Ισχύει δηλαδή αυτός ο νέος νόμος?Μπορώ να έχω πάνω από 2 ζώα σπίτι? Είχα δυο σκυλάκια μέχρι προχτές,μένω μόνη πλέον γιατί έχασα τη μάνα μου που τα φροντίζαμε μαζί και έπεσε όλο το βάρος πάνω μου καταλαβαίνετε..Βάρος φυσικά με την καλή έννοια..Προχτές λοιπόν με τα κρύα αποφάσισα και έφερα σπίτι έναν αδέσποτο σκυλάκο που τριγυρνούσε στη γειτονιά και τον τάιζα αλλά επειδή σκεφτόμουν τα πάντα (κυρίως να πω την χαζή μου αλήθεια τι θα πει ο κόσμος) δε το αποφάσιζα.Τώρα ο γιόκας μου ήρθε για να μείνει. Με φόβισαν όμως κάτι φίλοι μου λέγοντας μου ότι θα με καταγγείλουν από τη πολυκατοικία γιατί τρία σκυλιά είναι πολλά και έτσι μπήκα και το ερεύνησα.Ψιλοαγχώθηκα γιατί μέχρι πριν λίγο πίστευα ότι ισχύε αυτό για τα δυο σκυλιά..Μέχρι που διάβασα το παραπάνω άρθρο.Τελικά ισχύει?Να πάψω να φοβάμαι? Γιατί προς το παρόν βγαίνω σαν κλέφτης από το ίδιο μου το σπίτι για να μη τον δουν και κρύβομαι. Σημείωση. Ποτέ δεν έχω δημιουργήσει πρόβλημα το σπίτι είναι δικό μου και με τους υπόλοιπους όλους τα έχω μια χαρά ποτέ δεν έχουν δείξει να ενοχλούνται και αν έχω ενοχλήσει το καλοκαίρι ας πούμε που βγαίνουν στη βεράντα ζητώ πάντα συγνώμη,εκτός από έναν ενοικιαστή κάτω που τον ενοχλούν τα πάντα και όλα τα ζώα γιατί στο χωριό του τα κουτάβια τα έπνιγε οπότε τι τα θέλω και εγώ? Θα ήθελα την άποψή σας δε ξέρω αν γράφω στη σωστή ενότητα αν έκανα πατάτα συγνώμη αλλά θέλω πολύ να μάθω τι ισχύει μήπως ησυχάσω λίγο... Ευχαριστώ εκ των προτέρων