ΝΑ ΜΑΙ Κ ΕΓΩ!!ΓΕΙΑ ΣΑΣ!

Stavkouk

Well-Known Member
22 Αυγούστου 2008
57
0
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΖΩΟΥΣ!Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΤΗΚΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΕΡΑΝΤΗ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΕΤΡΑΠΟΔΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΑΣ!ΠΡΙΝ ΑΠΟ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΑΣΑ ΤΟ ΣΚΥΛΑΚΙ ΜΟΥ ΤΟ ΣΑΡΚ ΕΝΑ ΚΑΝΙΣ ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΟ ΛΟΓΩ ΗΛΙΚΙΑΣ, 18 ΕΤΩΝ!ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ Η ΑΠΩΛΕΙΑ ΗΤΑΝ ΔΥΣΒΑΣΤΑΧΤΗ ΑΛΛΑ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΝΙΩΘΟΥΜΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΛΛΟ ΣΚΥΛΑΚΙ!ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΕΝΑ ΓΑΛΛΙΚΟ ΜΠΟΥΛΝΤΟΓΚΑΚΙ Η ΕΝΑ ΠΙΝΣΕΡΑΚΙ!ΒΕΒΑΙΑ ΟΧΙ ΑΠΟ PΕΤ SHOP ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΤΑ PUPPY MILLS ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΓΙΝΕΙ...ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΤΙΣ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΕΔΩ ΑΛΛΑ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΘΑ ΤΟ ΕΚΤΙΜΟΥΣΑ ΠΟΛΥ!!!
ΚΑΛΩΣ ΣΑΣ ΒΡΗΚΑ!

puzzle

Well-Known Member
31 Μαρτίου 2008
513
1
Patissia
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΖΩΟΥΣ!Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΤΗΚΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΕΡΑΝΤΗ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΕΤΡΑΠΟΔΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΑΣ!ΠΡΙΝ ΑΠΟ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΑΣΑ ΤΟ ΣΚΥΛΑΚΙ ΜΟΥ ΤΟ ΣΑΡΚ ΕΝΑ ΚΑΝΙΣ ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΟ ΛΟΓΩ ΗΛΙΚΙΑΣ, 18 ΕΤΩΝ!ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ Η ΑΠΩΛΕΙΑ ΗΤΑΝ ΔΥΣΒΑΣΤΑΧΤΗ ΑΛΛΑ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΝΙΩΘΟΥΜΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΛΛΟ ΣΚΥΛΑΚΙ!ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΕΝΑ ΓΑΛΛΙΚΟ ΜΠΟΥΛΝΤΟΓΚΑΚΙ Η ΕΝΑ ΠΙΝΣΕΡΑΚΙ!ΒΕΒΑΙΑ ΟΧΙ ΑΠΟ PΕΤ SHOP ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΤΑ PUPPY MILLS ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΓΙΝΕΙ...ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΤΙΣ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΕΔΩ ΑΛΛΑ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΘΑ ΤΟ ΕΚΤΙΜΟΥΣΑ ΠΟΛΥ!!!
ΚΑΛΩΣ ΣΑΣ ΒΡΗΚΑ!
Καλως ηρθες...οτι θες και φυσικα θα σε βοηθησουμε ...
Ax re frenchie καλα σου λεω εγω να ανοιξουμε εναν ομιλο..χαχαχα...
Εισαι τυχερη γιατι ειμαστε αρκετοι με γαλλακια εδω μεσα..και πληροφοριες για εκτροφεα θα σου δωσουμε και οτι θες..
Βεβαια υπομονη απο μερος μου μεχρι τη δευτερα γιατι μολις τωρα αρχιζει το ΣΚ μου και θα λειψω 2 μερουλες...
Y.G γραφε με μικρα γιατι θα σε φανε...χαχαχα!!!

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Καλώς ήρθες στο φορουμ Stavkouk!

Επικοινώνησε με τον Κυνολογικο όμιλο Ελλάδας (210 - 8145165 ) και ζήτησε λίστα εκτροφέων των φυλών που σε ενδιαφέρουν.
:)

Milou

Well-Known Member
5 Μαρτίου 2008
1.019
1
Αθήνα
Καλώς ήρθες!

Είμαι σ’ιγουρη οτι όλα τα γαλλάκια του φόρουμ θα σε βοηθήσουν να βρείς ένα φιλαράκο!
Οστόσο, διάβασε τα θέματα που σε ενδιαφέρουν στο φόρουμ και για οτιδίποτε άλλο, απλά ρώτα!

Καλές συζητήσεις

Last edited:

Stavkouk

Well-Known Member
22 Αυγούστου 2008
57
0
Καλως ηρθες...οτι θες και φυσικα θα σε βοηθησουμε ...
Ax re frenchie καλα σου λεω εγω να ανοιξουμε εναν ομιλο..χαχαχα...
Εισαι τυχερη γιατι ειμαστε αρκετοι με γαλλακια εδω μεσα..και πληροφοριες για εκτροφεα θα σου δωσουμε και οτι θες..
Βεβαια υπομονη απο μερος μου μεχρι τη δευτερα γιατι μολις τωρα αρχιζει το ΣΚ μου και θα λειψω 2 μερουλες...
Y.G γραφε με μικρα γιατι θα σε φανε...χαχαχα!!!
thanks puzzle!
Καλα να περασεις το ΣΚ και αναμενω πληροφοριες με 1000!Καλη ιδεα ο όμιλος...ειναι απλα αξιολατρευτα τα γαλλικουλια!!

Stavkouk

Well-Known Member
22 Αυγούστου 2008
57
0
Καλώς ήρθες στο φορουμ Stavkouk!

Επικοινώνησε με τον Κυνολογικο όμιλο Ελλάδας (210 - 8145165 ) και ζήτησε λίστα εκτροφέων των φυλών που σε ενδιαφέρουν.
:)
Ευχαριστω πολυ για την πληροφορια κ καλως σας βρηκα!!

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Λυπάμαι πολύ για την απώλεια του κανίς σου :(
Έχεις γνωρίσει λοιπόν αυτή την καταπληκτική φυλή. Μου κάνει εντύπωση λοιπόν πώς και αποφάσισες να στραφείς σε κάτι τόσο διαφορετικό! Δεν λέω φυσικά ότι τα γαλλικά δεν είναι υπέροχα - το αντίθετο! Κουβέντα να γίνεται...
Καλώς όρισες :)

bulldoglover

Well-Known Member
19 Αυγούστου 2008
62
0
καλως ορισες!!!! και εγω καινουργιος ειμαι και θα ηθελα ενα γαλλακι μετα τν απωλεια του λαμπραντορ μου πριν δυο χρονια,η ενα αγγλικο!!!

ΜΑΚΗΣ

Well-Known Member
6 Ιουλίου 2006
4.160
2
κανείς δεν παίρνει κανίς (και στοίχο εφτιαξα) :D

ούτε και αυτοί που το εχουν ζήσει

γιατί???????

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Εσύ γιατί λες?
Επειδή φαντάζομαι, θα προτιμούσα να μη συνεχιστεί αυτή η κουβέντα ΜΑΚΗ.
Για οποιαδήποτε φωτιά και καπνό έλα να γνωρίσεις το σκύλο μου.

Milou

Well-Known Member
5 Μαρτίου 2008
1.019
1
Αθήνα
Μάκη μην παίζεις με τις λέξεις :p
Μπορεί η κοπέλα να θέλει να "ζήσει"-γνωρίσει κι'άλλη ράτσα.

Μια χαρά είναι τα κανισάκια και όλα τα σκυλάκια....οι ιδιοκτήτες δεν είναι "μια χαρά".
Εννοώ πως για τον χαρακτήρα του κάθε σκυλιού κάποιος ευθύνεται και σίγουρα όχι ο σκύλος

mairyk

Well-Known Member
27 Μαϊου 2008
198
1
47
Αθήνα
Καλώς τους και απο μας ! Με το καλο να πάρετε τον φιλαράκο σας.
Μπράβο για το ότι ενημερώθηκες πριν μπείς στην διαδικασία να πάρεις σκυλάκι.
Προσωπικά κλείνω και εγώ προς τα γαλλάκια. Τα μολλοσοιδή έχουν άλλη χάρη ;) .
Όλα τους υπέροχα είναι...

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.247
Μέλη
20.026
Νεότερο μέλος
Μάρα