Μarvel... [γερμανικός ποιμενικός]

baxalo

Member
24 Ιανουαρίου 2012
5
0
Γερακαρού
Χαιρετω την ομορφη παρεα σας.

Νεοι στον κοσμο των τετραποδων φιλων μας.

Εδω και 4 μερες ειμαστε κατοχοι ενος υπεροχου γερμανικου ποιμενικου, marvel στο ονομα.
θυληκο 5 μηνων.

Ελπιζουμε και ευελπιστουμε η συμβιωση να ειναι οσο υπεροχη την φανταζομαστε και οσο την φανταζεται κι αυτη :)

MANOY

Well-Known Member
13 Μαρτίου 2008
1.168
0
35
Ηρακλειο Κρητης και Αθηνα
Καλως ηρθατε!!! Ωραιο ονομα! :) Περιμενουμε φωτο απο την κουκλα σας να την καμαρωσουμε... Πειτε μας μερικα πραγματα για την μεχρι τωρα συμβιωση σας.πως την αποκτησατε αν επιτρεπεται?

baxalo

Member
24 Ιανουαρίου 2012
5
0
Γερακαρού
μεχρι τωρα η συμβιωση παει πολυ καλυτερα απο οτι περιμενα να πω την αληθεια.. πολυ βολικια η κουκλα :p
το πρωτο βραδυ την ειχαμε στο σπιτι μεσα.. εκει ειχαμε show (και τρελα απο την γυναικα :D)
το σαββατο της ετοιμασα το χωρο της εξω στην αυλη και μεταφερθηκε εκει. στην αρχη οπως ειναιθ φυσικο δε της πολυ αρεσε και ειχαμε τα τραβηγματα του λουριου κτλ.. αλλα πολυ γρηγορα, μεχρι τελος της ημερας, ηρεμησε και απο τοτε ειναι ενταξει.

το απο που το πηρα κτλ δε θελω να το σχολιασω και να το συζητησω γιατι θα χαλαστω και δε θελω.. αλλιως ξεκινησαμε, αλλου καταληξαμε, αλλα ειπαμε, αλλα συναντησαμε.. τες πα.. θελουμε να επικεντρωθουμε στην marvel που την υπεραγαπησαμε απο την πρωτη στιγμη και να μη τα σκεφτομαστε αυτα..

Lovey the Lab

Well-Known Member
21 Απριλίου 2011
2.175
200
Καλως ηρθατε και οι 2.
baxalo οπως και να την απεκτησες μικρη σημασια εχει πλεον. Αστο αυτο. Γιατι την πηγες ομως εξω μονη της? Την προοριζεις για μονιμη κατοικια την αυλή;
jameskmkasdnan*&: Δεν φαινεται καποια φωτογραφια...

andrikos

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2010
109
0
Καλως τα δεχτήκατε! Οτι καλύτερο για τη νέα σας παρέα!
Κι εμεις ΜARVEL έχουμε αλλα σε αρσενικό και ημίαιμο :)

io maria

Well-Known Member
16 Φεβρουαρίου 2010
1.322
28
Γέρακας
Καλωσηρθατε.
Γιατι καλε το βαλατε το κουταβι στην αυλη? Υπαρχει καποιος λογος να ειναι στην απομονωση? Γιατι μακρια απο την οικογενεια της απομονωση το αισθανεται.

nasouk

Well-Known Member
15 Ιουλίου 2010
1.166
3
Το κουταβι μεσα , η γυναικα εξω.:D
Θα εχεις και την ηρεμια σου.:D:D

Εκτος πλακας τωρα, καλως ηρθες.
Βρειτε τα με την γυναικα σου , παλια και η δικια μου γυναικα δεν ηθελε τα σκυλια μεσα επειδη δεν ηθελε τις τριχες.
Τωρα εχουμε 2 μεσα στο σπιτι και βαζω εγω σκουπα σχεδον καθε μερα , και τα χτενιζω πριν τα βαλω.
Βρειτε την χρυση τομη , παντα υπαρχει.

baxalo

Member
24 Ιανουαρίου 2012
5
0
Γερακαρού
τον προοριζαμε για την αυλη τον σκυλο. μενουμε σε χωριο, μεγαλη αυλη κτλ.. την εχουμε μπροστα στην πορτα σχεδον και μολις περιφραξω καλυτερα τον χωρο (εχω κατι "διαροες") θα την εχουμε ελευθερη στην αυλη. μεσα στο σπιτι το λυπομαστε το ζωντανο.

andrikos

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2010
109
0
τον προοριζαμε για την αυλη τον σκυλο. μενουμε σε χωριο, μεγαλη αυλη κτλ.. την εχουμε μπροστα στην πορτα σχεδον και μολις περιφραξω καλυτερα τον χωρο (εχω κατι "διαροες") θα την εχουμε ελευθερη στην αυλη. μεσα στο σπιτι το λυπομαστε το ζωντανο.
Τα σκυλια αγαπουν οσο τίποτα να ειναι παρέα με τα "αφεντικά" τους! Να το λειπάσαι οταν ειναι μόνο του στον κήπο...
υγ: αρκει βέβαια να γίνεται η καθημερινή εκτόνωση-ασκηση

Scarlett

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2010
4.911
59
Νεα Ερυθραια
www.birmans-greece.com
o κηπος ειναι ευλογια σιγουρα...ομως θελει περισσοτερο τη δικη σας συντροφια γιατι ειστε η "αγελη" του....
και το μεσα εξω θα τον κανει ακομα πιο ευτυχη!
Καλως ηρθατε και να τον χαιρεστε!

Lovey the Lab

Well-Known Member
21 Απριλίου 2011
2.175
200
Τα σκυλια ζουν σε αγελες. Μονο του θ' αρχισει να βαριεται, να σκαβει κρατηρες στον κηπο, να τρωει τα λουλουδια, να γαυγιζει συνεχως...
Αν γαβγιζει συνεχως ολο και καποιον θα ενολησει. Και κινδυνευει να παει αδιαβαστο το σκυλι οντας μονο του μεσα σ' ενα ξεφραγο ..αυλή.

Γενικα θα σου βγει λιγο προβληματικο. Δεν ξερω κατα ποσο σ' ενδιαφερει αυτο βεβαια. Εννοω ποσο σ' ενδιαφερει να εχεις εναν υγιή ισορροπημενο σκύλο για αρκετα χρονια.

Εγω στα 'πα. Εσυ αποφασίζεις.

nasouk

Well-Known Member
15 Ιουλίου 2010
1.166
3
Μα και εμεις εχουμε 2 στρεμματα περιφραγμενο και το πρωι ειναι εξω και οι 2 και παιζουν.Το μεσημερι παιζουν με τα παιδια και το απογευμα που γυρναω και εγω ολοι μεσα.
Αλλες φορες πιο νωρις , το καλοκαιρι πιο αργα , αλλα μπαινουν μεσα.
Ειναι οικογενεια.

Viviana

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2011
2.901
546
Χολαργός
Ετσι ακριβώς όπως τα λένε τα παιδιά είναι! Ο σκύλος θέλει την "αγέλη" του,τότε είναι ευτυχισμένος.Κάποιες ώρες μπορεί να μένει και στη αυλή αλλά κυρίως μέσα μαζί σας.
Ασε που υπάρχει κίνδυνος αν μένει συνέχεια έξω να του ρίξει κανένας φόλα και μετά να τρέχεις και να μη φτάνεις!!!

io maria

Well-Known Member
16 Φεβρουαρίου 2010
1.322
28
Γέρακας
Εχω μεσα στο σπιτι 2 σκυλια. Οπως ακριβως τα λεει ο Nasouk μπαινοβγαινουν μεσα-εξω με μια ξεκαθαρη προτιμηση στο μεσα εστω και μονο για να με χαζευουν να ειμαι στον υπολογιστη ή να πλενω πιατα.
Αυτο το διαστημα φιλοξενω ενα πόιντερ. Για τεχνικους λογους (η μια μου η σκυλα δεν τον θελει με την καμμια) μενει μονιμα στον κηπο. Ειναι 10 ετων, εχει φαει κατα πως φαινεται το ξυλο της αρκουδας, αμφιβαλλω αν εχει μεινει ποτε μεσα σε σπιτι και ομως αν δεν ειμαι εξω (και δεν κοιμαται) ειναι στημενος εξω απο την πορτα και ανεβαινει στο παραθυρο να με δει. Περιττο να σου πω οτι πινω καφε με μπουφαν εξω μαζι του και γενικα προσπαθω να ειμαι οσο γινεται πιο πολλες ωρες εξω γιατι αν δεν με "χορτασει" κλαιει και χτυπιεται και μας ακουει ολη η γειτονια. Και φαντασου οτι με "ξερει" μονο ενα μηνα. Που να ημουν και η οικογενεια του....