Μaria και ΒΥ

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Τύφλα νάχουν τα Μαλλινουά! ΒΥ, αλλά και το ''δίπλα''...

[video=youtube;0czs_OtqrLA]http://www.youtube.com/watch?v=0czs_OtqrLA&feature=player_embedded[/video]

Natassa

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2008
4.700
172
Αθήνα
www.petphoto.gr
Είναι τρομερά εκπαιδεύσιμα ζώα... αλλά κ φύλακες...!
Καιρό έβλεπα μία κυρία με μία κάτασπρη πάπια να κόβει βόλτες στο Γαλάτσι... Άψογη, ήξερε ένα κάρο εντολές!

Κρίμα που ζουν λίγο...

Nizinny

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2011
3.210
927
Καναδάς
Είναι τρομερά εκπαιδεύσιμα ζώα... αλλά κ φύλακες...!
Καιρό έβλεπα μία κυρία με μία κάτασπρη πάπια να κόβει βόλτες στο Γαλάτσι... Άψογη, ήξερε ένα κάρο εντολές!

Κρίμα που ζουν λίγο...
Ζουν λιγο διοτι δεν τις αφηνουν να ζησουν πολυ. Μια καλοφροντισμενη χηνα μπορει να φτασει τα 20-25 χρονια! ;-) Το ιδιο και τα περισσοτερα παπακια.

Λεω να αρχισω εκπαιδευση με τα δικα μου. :D
[video=youtube;mjKymhY-250]http://www.youtube.com/watch?v=mjKymhY-250&feature=plcp[/video]

κι επειδη οι Αμερικανοι τα κανουν ολα πετς του καναπε δειτε κι αυτο
[video=youtube;z7QdfsabSCo]http://www.youtube.com/watch?v=z7QdfsabSCo[/video]

Last edited:

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Βρε παιδιά κατι γαλοπούλες εχουμε στο χωριο? Κάνουν δαύτες ή μόνο για γεμιστες???
Αλλά η πάπια με το σκουτερ... κουκλα!

vasgial

Well-Known Member
6 Φεβρουαρίου 2011
3.531
1.729
50
Μαραθώνας-Κάτω Σούλι
Τα παπάκια και τα χηνάκια μικρά είναι για φάγωμα. Καμία σχέση με άλλα οικόσιτα πουλερικά. Η χήνα όντως είναι εξαιρετικός φύλακας. Αν δεν το έχεις δει δεν το πιστεύεις πως επιτίθενται και πως δακγώνουν, ειδικά αν ειναι αρκετές την γ@μ1$€$.

greedy

Well-Known Member
23 Απριλίου 2008
2.314
3
52
Πατρα
Δεν ξερω τι λετε για τα αγαπητα χηνακια,αλλα οσο αφορα την φυλαξη το προσυπογραφω....

Εχω φαει τετοιο κυνηγι απο μια τετοια συμμορια που κοιταξα πισω μου μετα απο δεκα λεπτα....μπρρρ:eyecrazy:

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Δαγκώνουν και πολύ μάλιστα...Πριν αρκετά χρόνια ένας γνωστός εκτροφέας και φίλος μου είχε πάπιες στη λίμνη που έχει στο εκτροφείο του και στη πανσιόν του. Κάθε φορά που πήγαινα τον Τσούφι εκεί για να μείνει...γινόταν χαμός με τις πάπιες. Ο Τσούφι πήγαινε κατευθείαν για τη λίμνη και τα πουλιά...Μέχρι που μια μέρα τον πήρε στο κυνήγι ο Αρχηγός/Παπιός και του έχωσε κάτι δαγκωνιές στο κώλο...που ο Τσούφι δεν ξανά πλησίασε...Να βλεπατε τον Τσούφι να τον έχει πάρει στο κατόπι ο παπιός και να τρέχουν στο γκαζόν...καλά...Ολα τα λεφτά...

jimboGS

Well-Known Member
10 Οκτωβρίου 2011
1.629
581
New Peramos City a.k.a Megalo Peuko
Ειχαμε χηνες παλιοτερα.
Γενικα εχουν περασει παρα μα παρα πολα ζωα απο το σπιτι μας.
Η χηνα και συγκεκριμενα ο χηνος ειναι φοβερος φυλακας.
Ειχαμε εναν τον Περικλη, απο τοτε που ειχε πεθανει η θυληκια του δεν αφηνε τιποτα να μπει στο σπιτι.
Τιποτα.. ετρωγε στραβωμα με το παραμικρο.
Οταν δαγκωνε με τα 3 σειρες δοντια του εκανε και φτερο... οποτε το να χασεις το κομματι σου ηταν το πιο πιθανο.
Ειχε δαγκωσει τον Παππου μου, μια γειτόνισά και μια φιλη οικογενειακή.
ολοι το παιζαν θαρραλέοι και ηθελαν να δοκιμασουν την τυχη τους.
Εαν εχεις μεγαλη αυλη κανει φτερο και σηκώνεται. οχι πολυ ψηλα αλλα πεταει.
Οταν πεθανε τον σκότωσαν 3 αδεσποτα που ειχαν μπει απο μια τρυπα στο οικοπεδο.
2 απο τα 3 ειχαν εμφανή σημαδια παλης!

cathy93

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
1.924
57
Μαρούσι
Πολύ τρυφερά ζωάκια!!Στο παλιό μας σπίτι είχαμε πολλά ζώα και μεταξύ αυτών πάπιες και χήνες! Μια συγκεκριμένη χήνα ήταν πολύ φίλη μου έμπαινε απ το παράθυρο μου κάθε πρωί και τραβούσε την κουβέρτα μου για να ξυπνήσω!!Νίκη την φώναζα!Όταν καμιά φορά με μάλωναν οι γονείς μου έμπαινε στη μέση για να τους χιμήξει!!

greedy

Well-Known Member
23 Απριλίου 2008
2.314
3
52
Πατρα
Επρεπε να μιλησεις με εκπαιδευτη....:lol:

Veronica

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2010
3.213
6
Always somewhere
www.youtube.com
Ωραία ιστορία! Μου θύμισε λίγο το παιδικό ''Nils Holgersson''.:)
(Πριν κλικάρω και δω την ενότητα, νόμιζα ότι θα βλέπαμε τη mareco σε δράση.:cuniaoo: )

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.758
7.919
Σε ένα σπίτι δίπλα μας έχουν μια χήνα η οποία περιφέρεται ελεύθερη στην αυλή. Τσιρίζει και κάνει χαμό συνέχεια, πολύ σταματούν να την δουν και αυτή φωνάζει. Χθές μια κυρία την χάιδευε, πλησίασα με τον ελβις εγώ και της λέω προσέξτε δαγκώνουν άσχημα, το ξέρω μου λέει , ο έλβις βέβαια όποτε την βλέπει κάνει σαν τρελός από το γάβγισμα, θα ήθελα να του ρίξει καμιά ψιλή να έρθει στα ίσια του!

Annouko

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2011
1.197
9
Θεσσαλονικη
Ειχαμε χηνες παλιοτερα.
Γενικα εχουν περασει παρα μα παρα πολα ζωα απο το σπιτι μας.
Η χηνα και συγκεκριμενα ο χηνος ειναι φοβερος φυλακας.
Ειχαμε εναν τον Περικλη, απο τοτε που ειχε πεθανει η θυληκια του δεν αφηνε τιποτα να μπει στο σπιτι.
Τιποτα.. ετρωγε στραβωμα με το παραμικρο.
Οταν δαγκωνε με τα 3 σειρες δοντια του εκανε και φτερο... οποτε το να χασεις το κομματι σου ηταν το πιο πιθανο.
Εαν εχεις μεγαλη αυλη κανει φτερο και σηκώνεται. οχι πολυ ψηλα αλλα πεταει.
Οταν πεθανε τον σκότωσαν 3 αδεσποτα που ειχαν μπει απο μια τρυπα στο οικοπεδο.
2 απο τα 3 ειχαν εμφανή σημαδια παλης!
Ψαχνοντας να βρω αν οι χηνες εχουν δοντια βρηκα αυτο :

Οι χήνες συχνά ζευγαρώνουν μία και μόνο φορά στη ζωή και μπορούν να πεθάνουν, κυριολεκτικά, από τη στεναχώρια τους όταν πεθάνει το ταίρι τους;

Τελικα εχουν δοντια?!