Μόνος στο αμάξι!

jasmine

Well-Known Member
1 Μαρτίου 2011
302
0
καλησπερα! δε ξερω αν υπαρχει σχετικο θεμα αλλα δε βρηκα κατι στην αναζητηση...:confused: εχω αγχος γιατι σε ενα μηνα θα ανεβω αθηνα και σκεφτομαι να παρω μαζι μου τον τακη για 3 μερες, ομως ακομα δεν εχει εξοικιωθει με το αμαξι και θελω να τον βοηθησω γιατι μπορει να χρειαστει να μεινει στο αυτοκινητο μονος του για λιγο. εσεις τι κανετε στο ταξιδι με το σκυλο σας! τον αφηνετε μονο του αν χρειαστει? πως αντιδρα? και πως το καταφερατε...

DOG.CRIME

Well-Known Member
5 Ιουλίου 2010
1.289
7
Το crate θα σε βοηθήσει.

Να κλειδώσεις το αμάξι σου,υπάρχει κίνδυνος να σου κλέψουν το σκύλο (και το cd player).
Να αφήσεις ελαφρά ανοιχτό ένα παράθυρο.

jasmine

Well-Known Member
1 Μαρτίου 2011
302
0
σωστα δεν δειχνει και για αγριος! δε ξερω αν χωραει το crate, corolla εχω! δεν ειναι επικινδυνο το ανοιχτο παραθυρο εστω και ελαχιστα? βεβαια δε θα το αφηνα καπου απομερα.. αν το δουλεψω αυτο το μηνα να τοω βαζω μεσα να καθετε θθα βοηθησει?

DOG.CRIME

Well-Known Member
5 Ιουλίου 2010
1.289
7
Αν αφήσεις το παράθυρο 2-3 πόντους ανοιχτό θα βοηθήσει στο να ανανεώνεται ο εσωτερικός αέρας.

Αν δεν χωράει το crate δοκίμασε να κατεβάσεις τα πίσω καθίσματα.Δεν θα σου πρότεινα να αφήσεις ανεξοικείωτο σκύλο μόνο του στο αμάξι χωρίς crate!

jasmine

Well-Known Member
1 Μαρτίου 2011
302
0
ουφ μπορω να φτιαξω εγω ενα? δεν υπαρχει εδω καταστημα να αγορασω και αν παραγγειλω με τα μεταφορικα θα παει ο κουκος αιδονι... γινετε να κατασκευασω ενα?

Lucimar

Well-Known Member
19 Οκτωβρίου 2011
664
14
Ιωάννινα
Eγώ τη Λούσυ την αφήνω στο αμάξι μόνη αν χρειαστεί πχ να κατέβω μια στιγμή στο σουπερ μάρκετ ή κάτι τέτοιο. Κλαψουρίζει λίγο αλλά μετά ηρεμεί και κάθετε. Βασικό αυτό που σου είπαν για το παράθυρο για να ανανεώνεται ο αέρας και ειδικά το καλοκαίρι θέλει μεγάλη προσοχή για να μην πάθουν θερμοπληξία.
Εγώ θα σου πρότεινα να τον πάρεις για βόλτα,να κατέβεις ας πούμε στο περίπτερο (όπου μπορεί να σε βλέπει),κατέβα φυσιολογικά και μόλις γυρίσεις αν έχει κάτσει ήσυχος δώσε λιχουδιά, άλλη μέρα πήγαινε λίγο πιο μακρυά να μη σε βλέπει και άστον 5' κλπ... Εγώ ετσι έκανα και δούλεψε μια χαρά!

vagelis_ras

Well-Known Member
5 Αυγούστου 2011
2.405
458
53
Άρχισε να πηγαίνεις βόλτες με το αμάξι και φρόντισε να τον κάνεις να νοιώσει άνετα , κατά τη διάρκεια της βόλτας κάνε μερικές στάσεις και βγες από το αμάξι χωρίς το σκύλο .
Φρόντισε κατά την επιστροφή να του δίνεις κάποια λιχουδιά.

jasmine

Well-Known Member
1 Μαρτίου 2011
302
0
ναι αυτο θα κανω ευχαριστω! σημερα πηγαμε μια μικρη βολτα! και ητν καλυτερα απο αλλες φορες!

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.251
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97